Предизвестено мълчание

* Мизерията и нуждата от спешни ремонти на хижа „Амбарица” се виждат и без експертна оценка. И пак без такава оценка е ясно, че парите някъде потъват

Хижа "Амбарица"
Тема с продължение

ОТ ГОДИНИ СЕ ЗНАЕ, че субсидиите, давани на туристическо дружество „Амбарица” (Троян), не са малки, но въпреки това стопанисваните от дружеството хижа „Амбарица” и туристическия дом „Никола Габърски” са в много лошо състояние. От отчетите става ясно (виж по-долу), че за 4 години (от 2008 г. до 2011 г.) за хижа „Амбарица” са дадени субсидии в размер на 48 400 лв. Всеки, ходил скоро там, сигурно се чуди къде са вложени толкова пари. Мизерията и нуждата от спешни ремонти на хижата се виждат и без експертна оценка. И пак без такава оценка е ясно, че парите някъде потъват.

ВИЖДА СЕ СЪЩО, че има голяма разлика между приходи и разходи. За тези четири години не става ясно къде изчезват 12 700 лв., явно за нечии джобни. А друга цифра е откровено абсурдна - става дума за заетостта на хижата, която, пак според отчетите, през въпросните четири години е била цели 25 дни... годишно, т.е. има няма за по 6-7 дни някой е преспивал там. Нека да повторя - за хижа, която се използва за по 6-7 дни в годината, са дадени почти 50 хил. лева субсидии. Ако държавата (чрез Българския туристически съюз /БТС/) и общината дават толкова пари, за да се поддържа хижата, а туристите не искат да ходят там, явно има проблем.

ОБЩИНСКИТЕ СУБСИДИИ, давани на ТД „Амбарица” по време на кметуването на Дилян Енкин, са били значително по-големи, което прави още по-интересен въпросът защо въпреки наливаните пари хижата е в толкова лошо състояние; да не забравяме и факта, че от дълги години г-н Енкин е председател на туристическото дружеството.

ТЕЗИ ВЪПРОСИ бяха отправен от БТС към ръководството на община Троян преди няколко месеца, но отговор няма. Настоящият кмет г-жа Михайлова често декларира, че прозрачността в управлението на общинските пари е неин приоритет. Затова сега всички туристи се надяваме това да не са празни думи и да се ревизира разходването на общинските субсидии от ТД „Амбарица”. Но както се казва - а дано, ама надали.

Емилия Гатева

Още по темата:





94 коментара:

М.А. каза...

Поредната възмездна политическа поръчка на Сашо Данков срещу задоволяване на амбициите на Емилия Гатева към "Амбарица" е изпълнена. Срамно и тъжно, Емилия! Имаше време, котато се гордеехме с теб.

Анонимен каза...

М.А.. много любопитни инициали :))

Анонимен каза...

Така така 1-ви/ва, можем да се гордеем само с послушен и мълчалив електорат, че да си крадем на воля, кви са тия дето ни разнасят бакиите :)

Анонимен каза...

То Донка няма да провери, ама да видим сега прокуратурата какво ще каже по въпроса, хем документи има.

Анонимен каза...

какви политически поръчки, какви пет лева, какви конспирации ви се привиждат. Целия град знае какво правят Енкин и Ненов, че и туристите от цяла България.

Анонимен каза...

Към 1-и и 2-ри. Ами С.Д. е срещу М.А. и се блъскат ли, блъскат. А пък Е.Г. им слугинства. Това е...

Анонимен каза...

Да бе. Само дето пропусна Р.Б. И тя е от обслужващия персонал. Момиче за специални задачки.

Анонимен каза...

опаа клуб агресия за чифлик пак се намеси тука

Анонимен каза...

Как можа Гатева да се продаде толкова ефтино - за обещание за Амбарица. Апък жените дето се продават се наричат по един и същ начин - независимо за какво се продават.

Анонимен каза...

Уф, аман от неграмотни писачи. Иване, плати на по грамотни хора бе

Анонимен каза...

10-ти,края на всяко изречение завършва с точка.

Анонимен каза...

Пише се "по-грамотни" с тире.Някой беше споменал нещо за липсващото средно образование на някой от вас.

Анонимен каза...

Хора, форума е за да се коментират статиите по същество, не да се драпате като в кръчмата.

Анонимен каза...

6. Анонимен каза...
Към 1-и и 2-ри. Ами С.Д. е срещу М.А. и се блъскат ли, блъскат. А пък Е.Г. им слугинства. Това е...

То нищо ново ама в сайта ще си говорим на"Морзовататаблица?..

Анонимен каза...

14. Анонимен каза...
6. Анонимен каза...
Към 1-и и 2-ри. Ами С.Д. е срещу М.А. и се блъскат ли, блъскат. А пък Е.Г. им слугинства. Това е...



ЕЛА МЕ ФАТИ ЗА МАРКУЧИО...Като си откренат,дай имена...не само иницияли

Анонимен каза...

Емилия,защо смяташ,че имаш право да се изказваш от името на туристите в Троян.Къде си ходила последната година в планината,щом толкова напираш за хижарка?Обикаляш при спасителите,пешеходните и други клубове да агитираш за себе си.Къща в града не можеш да "въртиш",камо ли хижа в планината.А че трябва да има промяна в ТД Амбарица и на хижа Амбарица е ясно,но не това е начина и човека.

Анонимен каза...

Кражбите ли обсъждаме или личностите?Защо когато нещо не ни изнася започваме да вадим кирливи ризи на 3_ти лица и да отклоняваме вниманието на хората?

Анонимен каза...

Емилия` пак се гордеем с теб!Давай още по смело и по напористо само така може да се оправи това безобразие.

Анонимен каза...

Тез дето се опитват да очернят Гатева и щом са толкова запознати що не кажат къде са вложени 50 хиляди в хижата за последните години,а кой нормален ще повярва, че за една година са дадени 3 000 лв за дърва при положение, че таксата от парка е 3лв за кубик. Явно нямате мира от злоба срещу всеки които е по- смел.

Анонимен каза...

Къде е прокуратурата?По-горе са представени доказателства уличаващи определени хора в умишлена злоупотреба. Къде е прокуратурата?

Анонимен каза...

Къде е прокуратурата!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Къде е прокуратурата!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Къде е прокуратурата!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Емилия сама си пита,сама си отговаря.Стана като ИП.Прокуратурата пита как анекса за прекратяване отдаването на х.Амбарица от БТС на ТД Амбарица е от 11м.12г./обжалва се в съда/,а договора за наем,които Емилия разнася в Т21 и къде ли не е от 05м.12г.

Анонимен каза...

Кретен 24-ти, не съм Емилия, но пак ще питам- какво направихте с 50 хилки?

Анонимен каза...

Драга Емилия, опитай да стискаш зъби и да не обръщаш внимание на ругатните и помията с която те заливат и ще продължават да те заливат.
Така е в този град. Само някой да се опита да разрови "целофана с л-то", по-известно като "властта на вечните властимащи в Троян" - веднага ще бъде охулен, очернен и той ще бъде обявен за виновник.
Друг "любим" похват на посткомунистическото ТКЗС и неговите лакеи в Троян е да те прогонят от този град. Тук имат големи "успехи". Нещо повече, много свестни и кадърни хора вече не се и опитват нещо да правят или да протестират, заради което биха били прогонени, а сами си "хващат шапката" и напускат родният си град обидени, разочаровани и омерзени от местната ТКЗС-арска върхушка.
Най-добре знам на какво си подложена, но ще ти издам една "малка тайна" - това, на което си подложена от властовата върхушка и копоите и, това само ще те направи по-силна. Това властово ТКЗС превърна Троян в "зоната на здрача" с властващите завист, подлост, лъжи, цинизъм и разруха.
Сама виждаш пред какво си изправена и как действа държавната и общинска политическа и чиновническа месомелачка. Сама виждаш как защитават "своите" и как никакви закони пред тях не важат.
Важното е, че намери сили и смелост да се бориш и да им "забиеш шамара". Сега нека си квичат и нека те анатемосват. Много важно. Лошото е, че са много малко хората като теб в Троян. Иначе отдавна да сме ги изритали в бунището на историята.
Успех!
ИП

Анонимен каза...

Още ли е актуално да се ходи по хижи и всички те ли са в окаяно състояние? Питам, защото ако за основен ремонт примерно за Амбарица са необходими 1/2 милион лв, как ще се избие инвестицията при сегашните цени на услугите.

Анонимен каза...

Крайно време е да излезете от дупката крадливи мишоци и да дадете някакво смислено обяснение за това тур.дрежество не само да пишете глупости и обвинения.

Анонимен каза...

24-ти хем не си много наясно с терминологията, хем лъжеш, но наистина е много добре, че прекратяването на договора на дружеството се обжалва, тъкмо съда ще разгледа по същество отчетите ви. Хитрата сврака с двата крака, супер!

Анонимен каза...

До кога потенциални пандизчии ще се подвизават в обс и ще работят за "благото" на Троян ?

Анонимен каза...

Относно състоянието и отношението в туристически дом Никола Габърски, четете сайтовете за туризъм,в които туристическия дом е регистриран. Ако не ви настръхнат косите от ужаса описан от посетилите го, пак ще е добре. Срамно, е че Донка Михайлова продължава да мълчи и по този начин да покровителства основния съсипник на Троян-Дилян Енкин,както и прислугата му Иван Ненов!

Анонимен каза...

Това е невероятно...вместо всички заедно да поискаме сметка на хората довели туризма в Троян до крах,вие скачате на Емилия....Ами нали хижите,туристияеските пътеки са наши...Нали нашите пари са похарчени на вятъра(разбирай откраднати),ами за какво бяха дадени пари(и кой освен ръководството на Т.Д. ги открадна)за изграждане на ,,Пътя на еделвайса,,.Някой ходил ли е скоро да види за какво става въпрос....и за какво са дадени и усвоени няколкостотин хиляди евро(ако някой знае точно колко са -да каже.Значи ние-троянците не скачаме на Диляновци и Ивановци(доказани крадци)а скачаме на хора които искат промяна и смяна на статуквото.И тук за съжаление И.П. е прав-не сме народ,а мърша.

Анонимен каза...

Как да се обади Донка Михайлова като с Иван Ненов са стари дружки от времето на Комсомола ?

Анонимен каза...

Къде е прокуратурата!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Къде е прокуратурата!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Къде е прокуратурата!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

До №32.
Точната сума,потънала за незнайни къде пътеки и ремонти,дадена он евро съюза е: 240,000 евро.

Анонимен каза...

37 съм.Уточнявам - това е само за Чифлик. За други райдни не знам.

Анонимен каза...

Благодаря ти,37.Искам само да наблегна че това е само за с,Чифлик и за ,,Пътя на еделвайса,, ,а за останалите проекти по програми...

Анонимен каза...

Тук май някой наистина се опитва да ни хване за канарчета. Не разбирам с какво е виновна Донка за парите, които са раздавани по време на управлението на Минко и Дилян. И защо в статията се цитират само пари раздавани по времето на Дилян. Май на някой не му се иска да коментира дали по времето на Акимов има раздавани субсидии. И как така Пеевски отново е „ни лук ял, ни лук мирисал”. Та нали и той е приемал бюджета и отчета с парите за хижа „Амбарица”? Защо не си е поставил въпросите и не си е свършил работата като съветник. И как така сега някой от общината да проверява сметките на туристическото дружество години назад. Да не би да е ревизор или прокурор. Ако Емилия Гатева знае от някъде (от къде ли????) за получени суми как така не знае как са изразходвани. Субсидиите се харчат за ток, вода, отопление, заплати. Така е с хижите, читалищата, спортните клубове. Тази статия наистина намирисва на поръчкова.

Анонимен каза...

40-ти, май четеш отгоре-отгоре, аз съм в един клуб и знам, че има целеви субсидии, не че не можеш да си ги похарчиш за каквото си искаш и да ги оправдаеш с фалшиви фактури или някой познат с фирма да ти даде такава, ама не е баш законно.

Анонимен каза...

http://www.dennews.bg/news/2012/4/17/6675-izpravyat-pred-suda-bivshiyat-predsedatel-na-td-rilski-ezera-v-dupnica-po-dve-obvineniya

ето да четете, от 10 до 20 години го чакат председателя на дружеството в Дупница, може значи. Свалили го хората и прокуратурата си свършила работата.

Анонимен каза...

Разбира се,че може!!!И точно затова 40-ти си мисли,че "замъглява" работата - не,приятелю,колкото по-мърдаш,по-дълбоко ти влиза....
Успех,Емилия!И търпение-прокуратурата,кмета,Областната управа все някога ще се задействат,само дано да е по-скоро,че всички сме смъртни....
Но Амбарица ще остане!

Анонимен каза...

Много ми е любопитно сегашният управителен съвет на дружеството, който с лека ръка се подписва под решенията на Иван, какво ще каже на троянските туристи ако дружеството бъде осъдено и трябва да плаща някакви големи суми. Той Иван затова е смел и прави каквото си иска, щото няма да вади пари от джоб, но с какъв акъл подписват хората от УС-то.

Анонимен каза...

абе какъв ус, зъболекаря Гунешки какво го интересува планинарството в Троян, или шефа на поделението Иванов, членове са на ус май и те без да знаят какво чинят там

Анонимен каза...

Мисля, че на всички в нашата община, на последния човек от нея, стана ясно, че 12 гоадишното МУ управление на Енкин, доведоха до това състояние на Троян и Общината. Акимов дозаби пирона на Троян. И за двамата трябва да има възмездие. Михайлова дали има дупе да направи това? Едва ли!

Анонимен каза...

Човек на име Ивайло Колев е в УС и в същото време има фирма за стр. материали така че сетете се от къде за фактурите на Иван Ненов и каде са целевите субсидии.

Анонимен каза...

Охоо, пиленца, а дали няма и някой с фирма за дограми в тоз управителен съвет :))))))

Анонимен каза...

По скоро трябва да се пита има ли въобще един планинар в ръководството на това дружество, щото за Енкин знаем, че раница на гъба си ще сложи само ако е претъпкана с пари.

Анонимен каза...

40-ти, защо само по Пеевски скачаш - ти и останалите? Илиян поне комуникира тук с нас, а питам аз къде са другите 28 общински съветници? Тях не ги анатемосвате, защото не се обаждат, не си казват мнението, не се подписват?????
Айде стига с тези идиотщини!

Анонимен каза...

Мнението на другите съветници е най добре да го чувате от записите на Общински съвет Троян.

Анонимен каза...

Къв глас, кви съветници, кви 5 лева? Мълчат като пукали и мигат като мишки. Активни са при внасяне на решение, от което спонсорите на съответната политическа партия която представляват, ще намажат за собствени цели. През останалото време са като сенки,а някои се държат за ръце и се гледат очи в очи (:

Анонимен каза...

Горска полиция има ли в тоя град бе хора?! Мангалите изпорязаха дърветата покрай линията до бившия "Петрол"/складовата база/...

Анонимен каза...

Здравейте!
Може ли някой от тук пишещите/ или въобще някой / да цитира, кои са членовете на УС на ТД"Амбарица".
Нека пък ги видем тези хубавци,благодарение на които или по-точно на тяхното деиствие или бездействие е такова дериджето с х.Амбарица и Тур.дом.

Анонимен каза...

Сегашният УС на дружеството е незаконен, нередовна е и регистрацията на самото сдружение, което прави и незаконно отпускането на субсидии, трябва да се подаде сигнал до Сметната палата за проверка на самата община.

Анонимен каза...

Някой знае ли какво стана с хижа Хайдушка песен? Има информация,че новия управителен съвет е напълно нелегитимен ?

Анонимен каза...

Да направим група, ТУК, да махнем Енкин иАкимов от Общинския съвет!

Анонимен каза...

Не знам много, но новия ус на дружеството в чифлик имат съдебно вписване, това ги прави легитимни. по скоро не могат да си вземат хижата, но то е нормално, всяко влизане във владение става бавно със съдебно решение, има бързо производство, но пак отнема поне два месеца, но пък да осъдят после иван за пропуснати ползи, така ще им брои пари за периода в които не са могли да си използват хижата. ще му запорират сметките и ще си вземат парите макар и малко по -бавно

Анонимен каза...

Мечти несподелени на някой от сдружение Разкол за Чифлик

Анонимен каза...

Боже,Боже,до къде стигна простотията в нашия град, та една нереализирала се откачалка,като Емилия Гатева да е водеща тема на този окаян вестник.Пази Боже,от такива превъзбудени.....спасители.....

Анонимен каза...

60-ti, кат ти гледам грамотността може да се наредиш до баш простаците в града :)

Анонимен каза...

60-ти ти сэс сигурност си от УС на вече несъсществуващото д-во Амбарица и си потенциален затворник.

Анонимен каза...

60-тия коментар е на някоя злобна застаряла комплексарка, реве тук с пяна на уста :))))))))))

Анонимен каза...

Уважаеми г-н Г. Маринов, моля проучете и публекувайте,кои са членовете на УС на ТД"Амбарица".
Предварително, благодаря.

Анонимен каза...

г-н Маринов, ако публикувате кои са членовете на УС на дружествто, моля напишете и по ред за всеки от тях какви спортно-туристически успехи има, колко преходи в планините или участия в походи.

Анонимен каза...


Що за хижи са това,на 2.2.2013 бяхме голяма компания от Троян в ловния дом на Беклемето, е това е истинска съвременна хижа с удобства без досадни хижари,стаите топли с телевизия навсякъде с наскоро направени бани нов мокет,нашият приятел и известен dj Иво се погрижи за веселото настроение

Анонимен каза...

66ти,ти говориш за планински хотел,хижата е по-друга работа,по-горе в планината,не се гони лукс.ХУБАВО Е И ЕДНОТО, И ДРУГОТО!

Анонимен каза...

Факт е, че много хора се вълнуват и взимат присърце създалата се ситуация около ТД "Амбарица" и хижа "Амбарица". И съм убеден, че това са хора, също като мен, за които тази някогашна "перла" на Троянския балкан е свързана с много красиви спомени. Затова сегашното й състояние, разрухата, неясно къде отишлите не малко средства и престъпното нехайство на тези, довели я на този хал, буди справедливо възмущение и желание виновните да понесат своята отговорност. Необяснимо за мен е, че при този породил се обществен отзвук, ръководството на ТД "Амбарица", визирам господата Енкин и Ненов, са потънали в дълбоко мълчание. Още повече, че Дилян Енкин и днес е ангажиран в общинското управление - като общински съветник, ръководител на група съветници, председател на комисия в Общинския съвет и няма право така безотговорно и обидно да пренебрегва създалото се обществено недоволство! Още повече, че от негова страна това не е честна и мъжка постъпка. С това си поведение на "ни лук ял, ни лук мирисал", поставя сегашния кмет Михайлова в положение тя да вади "горещите кестени". Защо?! Какво може да ми каже тя, или да направи - Общината няма право да изисква проверка на изразходваните средства, отпуснати от държавата /БТС/, единствено може да контролира за какво е използвана общинската субсидия, давана през годините. Но това едва ли някой от предшествениците й е направил. Пък и гледайки таблиците с отчетите, става ясно, че общинските пари отиват за ток, заплати, вода, други разхди и т.н. С други думи, от този храст няма да изскочи зайчето. И друго, което недоумявам - БТС взима решение хижата да се отдаде под наем, има решение на съда, но някакви хора не щат да пуснат кокала и ....изобщо в каква държава живеем?! Споделям тези свои мисли, защото тази хижа е много скъпа за мен в личен план. Беше любимото място на мен и моята вече покойна съпруга, когато бяхме младо семейство. След това и на децата ни...Затова нека бъде даден шанс на Емилия и на нейните приятели да възродят това място, което всеки планинар и турист да носи в сърцето сии то отново да стане най-любимата хижа в Троянския балкан.

Анонимен каза...

И аз ги разгледах тези таблици, какво видях за 2011 г, общо приходи (субсидии+ собствени приходи)- 9 247 лв, общо разходи (заплата, дърва, други) 4 862лв. Остатък- 4 385 лв. От другите таблици се вижда, че остатъците не се прехвърлят в следващата година, тогава кой ги взема?

Анонимен каза...

ЕЙ свиньо травеститена и наркоманска,няма ли да спреш да занимаваш хората с майка ти МА,ОВЦООО !!!! Я КАРАЙ ПО ЛЕКОО,ДА НЕ СЕ СПЪНЕШ НЯКЪДЕ !!! ЯСНО ЛИ ТИ Е .СВИНЯ,ВИЖ ,ЧЕ НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧАШ

Анонимен каза...

66-ти си страхотен тъпак,къв дж-ква телевизия бе Груйо-нещастен.стой си в обора на селото

Анонимен каза...

Последните двама! Абе хора, вие по рождение ли сте малоумници или не сте си пили хапчетата?!

Анонимен каза...

68-ми, много точно си напипал моментите. Като четох материала аз също си зададох въпроса защо БТС търси отговор от сегашното ръководство на Общината. Всъщност многото пари, които са потънали са от държавната субсидия, тоест от БТС. Тогава как БТС са контролирали тяхното харчене?

Анонимен каза...

Абе май цялата работа е "А! Кой ми сра в гащите!"

Анонимен каза...

БТС мого добре си знаят стоката тук, но няма да смеят да направят ревизия на дружеството, щото ще хвръкне главата на Енкин тогава, а той е стар партиен другар на другарите в БТС.

Анонимен каза...

70-ти, май щъркела като те е носил, много пъти те е изпускал по пътя :)))))) жълтия картон носиш ли си за проверка :))))))))

Анонимен каза...

Но щом "Хайдушка песен" вече има нови стопани, слезли във владение, явно има спасение и за Амбарица.

Анонимен каза...

их, горе е "влезли във владение"

Анонимен каза...

Ако някой все още не е разбрал каква е обстановката на Амбарица, какъв е хижаря и какви хора го подкрепят, какъв е техния морал, поведение, то примера тук е 70-тия коментар. Тъжно, жалко и невероятно е, че хора излезли като от филм на ужасите и психодиспансер, са обсебили една от най- харесваните преди години хижа, построена с толкова чиста емоция, на хора обичащи планината.

Анонимен каза...

Май ще се съглася с № 1. Прочетох всичките материали по сагата хижа "Амбарица": Одисеята "хижа Амбарица" 1 и 2; Хижа Амбарица - едно голямо троянско дело; Да спасим "Амбарица" и "Битката за хижа "Амбарица".Проблемът е представен пространно, разгледан е в детайли, с една дума-става ясно какъв е той. Като махна просташките изказвания и таква, писани от хора дебили, има много стойностни коментари, които дават представа за настроението на хората. Затова последният материал "Предизвестено мълчание", сравнен с останалите, стои като кръпка и наистина намирисва на ПОРЪЧЕНИЕ. Поръчан от кого? Явно пишещият под №1 е наясно с отговора, вътре в нещата е и да ви кажа, не съм изненадан от това, че се афишира името на Сашо Данков. Мръсникът винаги си остава мръсник.

Анонимен каза...

"Още повече, че от негова страна, става въпрос за Енкин, това не е честна и мъжка постъпка. С това си поведение на "ни лук ял, ни лук мирисал", поставя сегашния кмет Михайлова в положение тя да вади горещите кестени!" №68, това много ми хареса.

Анонимен каза...

Не се залъгвайте. От сегашната кметица нищо не зависи, освен от отпусканите субсидии. Те по-точно се гласуват в местния парламент.

Анонимен каза...

Ти да видиш! Браво на кметицата, организирала си е защитата, добър ход. Нормално е да не иска да се товари с греховете на Енкин, но ако го направи публично ще е още по-добре, защото сега писанията на 80-ти и 81-ви са не по- малко поръчкови.

Анонимен каза...

83-ти, аз съм 80 и ти предлагам внимателно да прочетеш статиите, за които говоря. Убеден съм, че сам ще стигнеш до извода, който аз направих - не е нужно някой да организира каквато и да е защита на Донка Михайлова.Пък и тя няма нужда от такава. Поне до сега.

Анонимен каза...

Поръчка едва ли има, но на Сашо до толкова му стига акъла, че да бави хората с договора, за да създава напрежение срещу Михайлова. А тя наистина няма кой знае какви правомощия за влияние върху дейността на туристическото дружество, освен да промени изискаванията за субсидиране на дейността му, т.е да наложи по- ясни правила. Но хората не са глупави, от изложените факти става ясно, че решаването на случая е в ръцете на областната правителка, така че Сашо по -скоро играе срещу нея, което вече е интересно..

Анонимен каза...

ГАТЕВА !!!! ТИ ГОРЕ НЯМА ДА СТЪПИШ ,АЗ ТИ ГО ОБЕЩАВАМ ТОВА !!!

Анонимен каза...

Кой си те бе смешник? Я върви си пий хапчетата и не ни занимавай тук с олигофренията си.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Явно нервите не издържат,маските падат,време е да се намеси прокурора.А е толкова просто,толкова човешко-приемане и предаване, възход и падение,един нагоре,другия надолу.Каквото си надробил-това ще сърбаш...
Успех,Емилия и приятели!
Правдата е с вас!

Анонимен каза...

Очаквам в близко време/виж коментар 168 за предаването на Хайдушка песен/ същото да стане и на хижа Амбарица - предаване в присъствието на полиция,прокурор и т.н.Тоест - както си му е редът.А след това,пак както си му е редът - всекиму заслуженото...

Анонимен каза...

СВИНЯ, ДНЕС НЕ СИ ПИСАЛА....ДА НЕ СИ УМРЯЛА

Анонимен каза...

Дончооо,дръж далеко тия лешояди от хижата,ще идвам на помощ ако много огладнеят....Лов на дива свиня- ловен сезон 2013 год. :):)
БРАТОВЧЕДА

Анонимен каза...

Успех,Емилия!Все пак има правила и закони и в тази държава.

Анонимен каза...

Кой е този умник, който казва , че хижата се руши? Той знае ли ,че 99% от хижите са в по -окаяно състояние ? Какво сега, ще я превърнете в хотел с интернет , каква хижа ще е тогава , охлюви такива

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |