„Българка - Троян” подкрепи студенти в неравностойно положение

* Всеки получи по 200 лв. плюс заръка от „българките”

НА 30 ОКТОМВРИ (събота), в навечерието на Деня на будителите, най-дейното тукашно гражданско сдружение – „Българка – Троян”, подкрепи финансово четирима студенти първокурсници в неравностойно положение (сираци и полусираци). По 200 лв. получи всеки от четиримата (три момчета и едно момиче) плюс заръката на „българките” – да си поставят ясни цели в живота, сред които да е успешно завършване на висшето образование, предпоставка за добра професионална и житейска реализация.

НАСТОЯЩАТА ДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ е поредната през годините, а средствата „Българка – Троян” набира от спонсори и от ежегодния си Благотворителен коктейл. Троянското дамско сдружение, което в края на миналата година отпразнува 10-годишен юбилей, се ръководи от икономистката Цветомира Гечева.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |