Цветомира Гечева е новата председателка на троянските „българки”

Чаровната и всеотдайна Цветомира Гечева, една от основателките и сред най-дейните членки на „Българка – Троян”, бе избрана за председател на гражданското сдружение. Изборът стана на провелото се на 25 септември общо отчетно-изборно събрание на дамската формация – безспорно най-дейната троянска гражданска структура, основана точно преди едно десетилетие (1999 г.) и добила голяма популярност в местната общност. Дълги години „Българка – Троян”, прочула се с благотворителните си акции, бе ръководена от Мариела Шошкова, след нея начело на „българките” застана Марияна Георгиева, но малко след това тя напусна Троян и оваканти поста. Новата председателка на „Българка – Троян” е икономист по професия и работи като главен счетоводител на известната мебелна фирма „ТераАрт” (Орешак). За членове на управителния съвет на сдружението бяха избрани Красимира Райковска, Дияна Янкова, Мариела Шошкова и Магдалена Христова.  

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |