Айдълът Димитър Атанасов с песен за нашата „Усмивка”

* Текстът е на троянката Зорница Стойкова * Новото парче „Ти, моя песен” ще има премиера на юбилейния концерт на „усмивки”-те на 22 октомври

„ТИ, МОЯ ПЕСЕН” се нарича новата песен, която записа вокална студия „Усмивка”. Създадена е специално за „усмивките”-те от младия певец и композитор Димитър Атанасов, който стана популярен сред българската публика след участието си в третото издание на телевизионния формат „Мюзик айдъл” (2009 г.). Димитър Атанасов беше два дни в Троян, за да репетира с децата, и това се оказа изключително преживяване за тях. Текстът на песента е на троянката Зорница Стойкова, а записът се осъществи с помощта на троянската рок група „Инрай”.

ЩЕ МОЖЕМ ДА ЧУЕМ „Ти, моя песен” на концерт на „Усмивка” по случай 35-годишнината от основаването на формацията, който е предвиден за 22 октомври. Дотогава трябва да е излязъл и новият диск на гласовитите троянски момичета. Миналата седмица (23 септември) „Усмивка” пя в зала "Света София" на Народното събрание, където се проведе земляческа среща на живеещите в София троянци.

ВЪВ ВРЪЗКА С ЮБИЛЕЯ на „Усмивка” ръководителката й Светла Червенкова е номинирана за отличието „Златен герб – Троян” (третата по стойност награда на Община Троян, след званието „Почетен гражданин на Троян” и отличието „Златен герб - Троян – бел. Т21). Г-жа Червенкова е начело на „усмивките” от 15 години и заслугите й за нивото на формацията и множеството наши и международни награди е безспорна.

Т21


3 коментара:

Анонимен каза...

БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Браво на децата и тяхната ръководителка.

Анонимен каза...

Откъде можем да чуем новата песен на "Усмивките" - "Ти,моя песен"-автор Димитър Атанасов? Чувал съм,че е много хубава,но не можах да дойда на концерта.Благодаря предварително!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |