„Усмивките” на фестивал в Балчик

* Клипчето за феста започва с изпълнение на нашите момичета, новите им костюми по дизайн на "баби, майки и г-жа Червенкова" събраха очите на публиката

СРЕД 400-ТЕ УЧАСТНИЦИ в Международния детски фестивал на изкуствата „Трикси” за втора поредна година бе и троянската момичешка вокална формация „Усмивка” (финалист от родния кръг за Детска Евровизия 2008 – бел. Т21). Фестът се провежда за четвърти път в Балчик, организатор е арт център „Стриндженто” (Добрич), а тазгодишните гости бяха от Малта, Италия, Русия, Латвия, Румъния, Израел, България, Полша, Беларус, Украйна, Естония и Молдова. През 2009-та нашите момичета участваха в конкурсната програма и се завърнаха с ІІ награда за вокален ансамбъл в раздел „Поп и джаз пеене”.

ТАЗГОДИШНОТО ИМ УЧАСТИЕ бе извън конкурсната програма и по тяхно желание – заради тръпката и удоволствието отново да са част от творческата атмосфера на „Трикси”. На собствени разноски и благодарение на личните контакти на ръководителката Светла Червенкова, шестте тийнейджърки прекараха 10 дни (от 16 до 26 август) в Балчик, в хотел близо до прекрасната Ботаническа градина, пяха на сцените в Добрич и добричкото село Гурково, радваха се на радушен прием, присъстваха на майсторски класове, водени от именити чужди вокални педагози.

ЧЕ НАШИТЕ „УСМИВКИ” отново са се харесали на публиката, личи и от клипче за фестивала, поместено в сайта dobrich.info, което започва с тяхно изпълнение. Троянските момичета събраха очите на публиката и с ефектните си нови костюми – по дизайн на „баби, майки и г-жа Червенкова”, както ни обясни една от участничките.

1 Коментара:

Ст. Борджуков-админ каза...

До всички коментатори от Т21...

Господа и дами, моля спазвайте широко оповестените правила за пускане на коментар. Да ги припомним отново (те са прости и са само ДВЕ):
1. Пише се само на КИРИЛИЦА, защото Т21 е БЪЛГАРСКА страница в интернет.
2. Пишем винаги с ГОЛЕМИ и МАЛКИ букви, както е прието в България, и НЕ ПОВИШАВАМЕ ТОН, пишейки САМО С ГОЛЕМИ БУКВИ, защото уважаваме себе си и всички участници в дебатите.

Благодаря за взаимното уважение.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |