Троянските царисти преизбраха Пламен Панайотов

* Кандидатите ни за местните избори догодина ще се издигат отдолу и вмешателства от партийната централа няма да има, заяви в Троян зам.-председателят на НДСВ Илия Лингорски * На президентските избори партията ще издигне много силен свой кандидат


ОБЩИНСКАТА СТРУКТУРА НА НДСВ В ТРОЯН проведе в сряда (10 февруари) редовното си отчетно-изборно събрание. Гости на троянските царисти бяха зам.-председателят на партията и наш земляк Илия Лингорски, двама членове на националния партиен съвет и, разбира се, областният лидер д-р Красимир Гунешки, който е и общински съветник от НДСВ в местния троянски парламент. Наред с редовните партийни членове (над 20 човека) на събранието, състояло се в партийния клуб в „Старата къща”, присъстваха и симпатизанти от района.

МЕСТНИТЕ И ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ДОГОДИНА – това са двете основни задачи пред НДСВ на този етап, коментира пред троянските си съидейници Илия Лингорски. Вторият човек в партията потвърди, че кандидатите за местните (кметските) избори ще се издигат отдолу, без вмешателства от партийната централа. Отговорността за политическите партньорства на тези избори също ще е изцяло на структурите по места. Разбира се, приоритетно партньорите ще се търсят в политическия център дясно и сред либералните формации, в това число и сред тези, с които НДСВ вече е бил в коалиционни отношения. На президентските избори партията ще издигне свой кандидат, който ще е много силна фигура (по неофициална информация не е изключено кандидатът да е сам Симеон Сакскобургготски, макар че се спряга и името на досегашния български еврокомисар Миглена Кунева – бел. Т21).

В ОТЧЕТНИЯ ДОКЛАД на общинския координатор Пламен Панайотов бе подчертано, че и на двата миналогодишни избора – за евродепутати и за национален Парламент, в Троян и общината НДСВ е дало по-високи резултати от средните за страната; например за парламентарните избори тук резултатът бил 3,6% при 3,010% в национален мащаб. „Не може да сме доволни, в никакъв случай, представянето ни бе слабо, но на фона на резултатите като цяло за България в Троян НДСВ има известно основание за оптимизъм”, заяви г-н Панайотов. Троянският лидер подчерта също, че предизборната работа занапред трябва да се концентрира в местата, където НДСВ има потенциал и реални шансове, а не да се разпиляват силите.

ПЛАМЕН ПАНАЙОТОВ БЕ ПРЕИЗБРАН начело на общинската структура на НДСВ – Троян с голямо мнозинство, като постът му вече ще е председател (а не координатор, както бе досега). Събранието избра и троянския представител за учредителното събрание на младежката организация на НДСВ, което ще се състои на 20 февруари в София.

Т21

1 Коментара:

Анонимен каза...

НДСВ макар,че повечето си мислят,че спи доказва,че е деистваща партия макар и в дълбока опозиция.И дано всички разберат,че в лицето на Симеон Сакскобурготски ние губим един действащ, наистина голям и европейски политик.Дай боже да се завърне на политическата сцена с целия си блясък.От това България може само да спечели.А на троянската структура и пожелавам само успехи,защото НДСВ-Троян е с голям потенциал и с добри и можещи личности начело с Д-р Гунешки

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |