Преврат в Общината? Вярно ли е?!

* Илиян Пеевски: Юристът на Общината скри писмо на кмета и ми даде фалшив отговор; жалба до прокуратурата отлежава при същия общински служител * Има ли тайни центрове на властта в общинската администрация

НА ПОСЛЕДНАТА СЕСИЯ на Общинския съвет в Троян (26 януари, четвъртък) общинският съветник инж. Илиян Пеевски („Атака”) изнесе стряскаща информация. Която, ако се окаже вярна, означава ни повече, ни по-малко от опит за подмяна на властта в общинската администрация; или казано с други думи – опит за преврат.

АТАКИСТЪТ ЗАЯВИ, че преди около два месеца е поискал от кмета на община Троян Донка Михайлова информация по Закона за достъп до обществена информация (ЗДОИ) относно глобите, които „са ни наложени от управляващите органи по европейските проекти”. В законния 14-дневен срок получил писмен отговор, който му се сторил странен – тъй като го препращал сам да си търси информацията из общинските архиви и не бил по същество.

ТОЗИ „ОТГОВОР” усъмнил съветника и той се обърнал лично към г-жа Михайлова, за да разбере какво става. Оказало се, че има друг отговор, в който кметът „точно, коректно, с таблици, проект по проект” е отговорил на питането (ще публикуваме този отговор отделно - бел. Т21). Инж. Пеевски бе категоричен в заключението си: „Един общински чиновник си е позволил да скрие писмо на г-жа кметицата, позволил си е да даде фалшив отговор на общински съветник”. Което, както се подразбра, е станало през главата на шефа на изпълнителната власт в община Троян.

НО ТОВА НЕ Е ВСИЧКО, продължи Пеевски. Имало втори сходен случай, и пак с участието на същия общински служител. Преди около месец и половина съветникът внесъл жалба (писмо) до Окръжна прокуратура – Ловеч срещу решение на предишния Общински съвет на Троян за поемане на нов общински дълг. Жалбата, според съществуваща законова опция, трябвало да се изпрати чрез Общината и затова съветникът я внесъл там (в общинската администрация). Но се оказало, че това писмо не било препратено в установения 3-дневен срок, а месец и нещо отлежавало при същия общински служител и загубило давност.

ИНЖ. ПЕЕВСКИ НАЗОВА името на общинския служител, подменил кметски отговор и задържал жалба до Окръжна прокуратура – Ловеч. Това е началникът на дирекция „Правно и информационно обслужване” (юристът на Община Троян) Павлин Петков.
Т21

*****

Бeлежка на редакцията

Известно е, че общинският съветник инж. Илиян Пеевски е твърде емоционален и краен в изказванията си от трибуната на местния парламент. Което нерядко буди съмнения относно истинността на казаното, в случая – също. Но фактите са си факти и те изискват обяснение. Готови сме да дадем думата за отговор на засегната страна – юристът на Община Троян Павлин Петков. Нещо повече - според нас г-н Петков е длъжен да отговори на тежките обвинения. За да разсее съмненията. Съмненията, че в общинската администрация се вършат неща зад гърба на кмета и има други някакви тайни центрове на властта?!

Генадий Маринов

161 коментара:

Анонимен каза...

Павлинчо,какъв си ми убав на тая снимка,малииии

Анонимен каза...

Павлин е бушон в схемата за източване на пари от Общината.Това се знае не от вчера,но само Илиян Пеевски дръзна публично да го огласи.Фактите са достатъчни да се сезира прокуратурата, но се правят нечовешки усилия да се предотврати. Сега става ясно, защо беше това дране по изборите от страна на акимов,данков,радевски и компания.
Тези престъпници очакваха отново кмета да е техен,и по този начин още 4 години никой нямаше да може да ги разобличи.
Фактът,че в сайта на общината не се публикува информация относно обществените поръчки, че всичко се прикриваше,а всички проекти бяха дадени на съд от декласираните участници, е достатъчен за да се заподозре нещо нередно!

Анонимен каза...

Любопитно ми е: Павлин Петков като юрист на общината е получавал най-законно пари по граждански договори от проекти,в които е участвал.А те всички са минавали през него - няма лошо,нали е юрист!Та...дайте да видим някакви резултати за нещо свършено или пък какво ще следва,ако няма нищо налице (и пари),аман от политически глупости и недомлъвки.

Анонимен каза...

Да видим сега имаме ли нов кмет или нямаме и дали Павлинчо Дядоминков ще продължи да да изпълнява поръчките на същинския си господар или ще бъде натирен от общината като мръсно коте...ако тази гавра не бъде наказана ще се разбере че в Троян ни кмет имаме ни съдебна система!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Не натирен, даден на прокурор!А когато усети примката стягаща му се около вратлето,да се поразпее,за да не отнесе само той дебелия!
Лично аз не вярвам в правосъдната система, а и Донка Михайлова, ще продължи да прикрива акимов ,данков,радевски,дочков и компания.
Не се хабете,този град умира!

Анонимен каза...

Общината може да каже, че при предоставяне на информация се е притеснявала да не би тази информация да се афишира и затова е изготвен заместващ отговор. Трябва да се знае, че когато общината предоставя информация на граждани по закона за достъп до информация, то първо общината иска съгласие от заинтересовани страни, данните им се заличават и ако иска тази информация да не се размахва в публичното пространство то, искалия информация подписва декларация за конфиденционалност. Такъв е законния ред. В случая Пеевски е прав и извършеното от общинския служител е недопустимо, като има привкус на замитане на следи и злоупотреби. Редно е прокуратурата да се сезира и проведе разследване за изясняване на фактите и обстоятелствата.

Анонимен каза...

За изминалата 2011-та, подобни питания по ЗДОИ в Община Троян са не повече от 7-8.Като 3-4 от тях са от една определена група хора.
Просто няма как да се оправдаят с подобни притеснения,нито пък с каквото и да е!

Анонимен каза...

Никога,ама никога не си купувайте Русенско варено KARO!!!!Вчера купих и още плача!Освен това не ще да го яде кучето.
Поизведено е от Компас ООД-с.Комарево.
Не гласувайте и за ГЕРБ и БСП!

Анонимен каза...

Намирисва работата.... Нали се сещате, че Павлинчо е само машица на Бащицата. Един вид бушонче.... Знае ги тия работи дъртия милиционер...и ще направи с всички сили и средства да няма разследване. Има ли разследване и като нагъзят Павлинчо, той ще пропее като фолк певица, ще лъсне истината и ще се разбере защо държавата е наложила санкции за 3 000 000 лв.и кой какви комисионни е взимал. Само че другото име на взета комисионна е КОРУПЦИЯ. Кофти. Много кофти.

Анонимен каза...

Честит празник !/който го празнува де/. Като допълнение на № 8-никога не си купувайте италиански зимни гуми марка Марангони. Скъпи са/над 100лв. парчето/ но са пълен боклук. Е стават за летни.

Анонимен каза...

Не вярвам,че Донка Михайлова ще сезира прокуратурата.Ама хич не го вярвам.Най-малкото, този заем бе теглен за да покрие и глобата наложена на дилян енкиновото управление по водния цикъл!А тя е много солидна,както и парите които Общината(визирам Енкин),дължеше на датчаните.
А Павлин дори да стигне до съд и да се разпее,все тая.Неговият подпис удостоверява престъплението,а трибестана ще каже,че не е знаел,онзи е юрист той не е...
Нищо няма да се случи,помнете ми думата.
И да попитам Донка Михайлова,има ли намарение да изчисти накрая улица Димитър Икономов,Автогарата и евентуално Попишка?

Анонимен каза...

Абе Донке,
Спиш ли? Жива ли си? Умряла ли си? Смяташ ли да правиш нещо или само да гледаме как ще те водят като мечка на синджир?
Еби му майката!

Анонимен каза...

До 12 - само ще те попитам ти да не би да си умрял?

Анонимен каза...

Ш-ш-ш-ш-шт,да не събудиш Донка!!!!От 2 до 4 спи!!!

Анонимен каза...

Павка ,я кажи как разпечатвахте/ти,трибестана от трапето и кирилов-по баща/ подадени оферти за строителство в Общината,за да видите ,кой е предложил най-ниска цена.
И ЗАЩО?
За да дадете информацията на друга фирма ,да си подмени офертата и да поискате затова петцифрена сума!!!

Анонимен каза...

Не не е умрял, но може би живее на "Кратунковското". Там е нормално Михайлова да не прави нищо, защото е в гората.

Анонимен каза...

Навярно, Д. Икономов,Автогарата и кв Попишка и те са в гората,щом не се прави нищо,а?

Анонимен каза...

Поздравления за тоя човек Илиян Пеевски! Днес в България малко хора биха дръзнали да предевят подобно обвинение, което, при всички случаи би трябвало да самосезира местната прокуратура - в случай, че е вярно Донка Михайлова трябва да подаде оставка заради този гаф, а юристът да стане предмет на досъдебно производство. Ако пък е лъжа, Пеевски трябва да бъде съден за клевета. Не вярвам обаче един строителен инженер да си сложи главата в торбата по този идиотски начин...
Севлиево

Анонимен каза...

До отворкото 16.
Не съм умрял и да ти кажа при нас в кратунковското като вземеш да играеш криви номера на войводата и ти рязва грацмуля. По нормалния свят след такова нещо те уволняват и започват да те гонят по закон. Пък ри вас в Троян как е??? незнам ще видим. Дано сте част от нормалния свят.
Айде и като имаш време мини по кратунковското тук е хубаво.

Анонимен каза...

Дами и господа, не притеснявайте така нагло и открито управляващите в Троян. Прави сте, но и не сте, защото сега управлението в града е в патова ситуация. Прокуратурата и съда ще се окажат в засада, ако се сомосезират. Сега гледайте какво ще се случи и ще видите какви хора ни управляват.
Г-н Пеевски, в тази ситуация се справяте блестящо. Я вземете властта и на централно ниво в Атака за да си възвърне тя имиджа компрометиран значително от Вашия лидер Волен.

Анонимен каза...

18ти г-жа Донка Михайлова дори да не подаде оставка трябва да уволни дисциплинарно г-н Павлин Петков ако изнесеното от г-н Пеевски отговаря на истината.Прокуратурата задължително трябва се самосезира от този материал а ако не го направи да бъде сезирана от ръководството на Общината или от г-н Пеевски!

Анонимен каза...

Браво на Илиан и Генади ,че имат смелоста да раздухат тези невероятни измами.Но нека да не забравяме в коя държава живеем и ,че мафията се командва от бивши и настоящи ченгета и където има техни хора замесени всичко се замазва.Така,че спете спокоино и от този храст няма да излезе заек,най–много да го отнесат Генади и Илиян ,както става обикновено в такива случай.

Анонимен каза...

Илиане и Генчо ,ако това са истини в което не не съмнявам щом сте ги написали вие, пишете до по-високо ниво и най-добре на ББ.Защото си мисля,че ще ви излезе тази работа през носа ,ако е оставите на местно ниво да се покрие.На местните прокурори не разчитайте,те са техни отдавна и нищо няма да направят.Не знам защо си мисля,че ако му се обесни на ББ за нашите вайводи ще има големо шоу и ще ни дадът и по телавизията:):).

Анонимен каза...

На чичо Минчо няма да ли му вдигате скоро заплатата,цяла седмица вече не е пипана:(

Анонимен каза...

Генади, ходи му направи една снимка на това недуразумение сега, защото тази сигурно е от студентските му години, че да се види разликата - сега е едно дебело кюфте, което като ходи, ще се пръсне от дуене!

Анонимен каза...

Абе какъв Димитър Икономов,Автогарата и евентуално Попишка?До всички ,които не са си купили още зимни гуми да побързат ,но никога италиански зимни гуми марка Марангони. Скъпи ио са пълен боклук, стават само за летни.Парите за снегопочистването за тази зима свършиха,така,че правете молебен за слънце и дано кукне по скоро кокувица.

Анонимен каза...

Разяснете какво е КОКУВИЦА

Анонимен каза...

Напълно вярвам на г-н Пеевски,защото и на нас ни се случи подобно нещо ,но по времето на Енкин. В работата участваха и Ханджиев и Кр. Атанасов,който първо отказваше да ни продаде тръжната документация,после след като го заплашихме с жалби до къде ли не...се съгласи с голямо благоволение,после пък не ни допуснаха до търга и чак след като осъдихме общината истината излезе наяве.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Какво стана с правилото за писане с главни букви и латиница?Нека да се спазва от всички в сайта.

Анонимен каза...

КОКУВИЦА е Сива горска прелетна птица, която снася яйцата си в чужди гнезда, не отглежда малките си. Кукувица кука на зелена бука,
цръна мачка пукна!
Бос си шляпам по пътечка, Ай наздраве 27ми.
Защо напразно да призовавате прокурорите. Те си ги знаят тези неща отдавна ..и много други знаят-за предишните управляващи в Троян. Нали за това са удобно избрани-вярно да служат..,но не на истината и народа.

Анонимен каза...

Бавно и мъчително Акимов сдава властта. какво ви е виновно новото ръководство?

Анонимен каза...

Това, че някой подава грешна информация до медиите и същите я разпространяват не означава че има преврат в общината.

Анонимен каза...

Ами те медиите са за това, да разпостраняват информация! А що се отнася до нейната достоверност, всеки който я е подал, носи отговорност!

Анонимен каза...

Петков не е крал сам! Но е тъп и част от краденото се вижда. Кола за 25000 хил., къща за 70-80 хил., спа почивки и т.н.

Анонимен каза...

Д.Михайлова да не е фея с магическа пръчица, че да оправи бакиите на М.Ц.А. и компания за 2-3 месеца.

Анонимен каза...

Трябва да бъде наказан този Павлинчо!

Анонимен каза...

Не бе 36-ти, той трактора дал пари на младите.Нали павлин води негова племенница,та чичото дал та да имат децата.Ам чи нали трябва да се котират в тежкото троянско слоесто общество,няма да са излагат.И кола си купиха младите,и къща си направиха,и я обзаведоха,и на почивка ходиха.Като другите да са,да не са делят от децата,квото има иванчо,такова да има и данчо.Виж как хубаво те информирах,по троянски,а!

Анонимен каза...

За такива злини които са направили ГЕРБ и М.Ц.А. на Троян са му нужни години да се стабилизира.Докато ГЕРБ и компания "Избор за Троян" имат пръст в управлението визирам (общински съвет Троян)много тудно ще се случват нещата

Анонимен каза...

Това е - няма отърване от милиционера Акимов! Същият гледа да прикрие геройствата си и е използвал Павлин Петков, а той като се е съгласил на това да си ходи! Същият този Павлин вземаше, а може би още взема на месец по около 7000 лева заради работа по европроекти. И по този повод имаше писания преди време. Интересен ще е отговора на Петков, но дано не е написан от Акимов.

Анонимен каза...

Те са на едно ниво - и като интелект и като "юристи"! Така че, който и да го напиша, все същата простотия ще е.

Анонимен каза...

Вече ми се повръща от този мазен дядка акимов

Анонимен каза...

Не се хабете, Донка Михайлова няма да посмее да ги изтипоса, просто защото всички са навързани на хорото.А тя не е от четата на Ботев, та да прави революция!А за правосъдната система в България,има ли смисъл да говорим...

Анонимен каза...

Давай Донке,покажи им че си силна!

Анонимен каза...

..и сега какво ще се случи с Павлин,че ми е любопитно?

Анонимен каза...

46.Ще му вдигнат заплатата предполагам, подобно на Акимов.

Анонимен каза...

Гена,дай материала от мейла на Иван Хаджийски да се посмеем малко,че в тоя студ само намусени физиономии гледам :)
Момчета, пак ви казвам- Няма да се случи нищо, това е България!

Анонимен каза...

Май най големия хитрец ще се окаже именно Пеевски, ще си осребри и това участие в ОбС. Преди тропкаше хорцето с герб, от днес е с "Г-н Енкин", чак мед му капе като го произнася. А глупаците сме ние, че му се връзваме. Енкин закопа Троян, но затова ни дума, глобите по неговите проекти най големи за всички времена, но Пеевски снишен. И сега Енкин продължава да затрива Троян, защото получи пълната власт/ Донка, скромната пешка е специалиста по вятъра/, но Пеевски пак мълчи, за делата на другаря нито дума. Трябва да им се признае на бсп, че знаят как се манипулита обществеността. Ще си говорим пак след година две, да не забравите как сте се пенявили сега.

Анонимен каза...

Ако се съди по делата на Болен, явно това е парийната стратегия на Атака, да осребряват опозиционния си глас. Но пък на какво са опозиция:)

Ваш Фен каза...

Господин Пеевски, обръщам се към Вас тук, защото знам че често отговаряте на форумците. До скоро Ви се смеех, имах ви за поредния шут, човек който само говори, без да мисли. Но в последно време се замислих и стигнах до заключението че шута съм бил аз, като съм се доверявал на всичко и всички. Все по-често се замислям в какъв цирк играхме последните няколко години, как заедно играхме в манипулативни игрички. Истински се възхищавам на хора като Вас.Аз също съм от хората които не обичат да си мълчат и винаги казват това което мислят, а такива като нас, хората не ги обичат. Истински ща се радвам да се видим скоро на улицата и да си стиснем ръцете, лично да Ви поздравя за Вашата искренност и борбата която водите.
Ваш фен

Донка Михайлова каза...

Приемам зглавието на материала и част от коментарите за провокативни и некоретни.
Истината е следната:
Подписах отговора по ЗДОИ на г-н Пеевски в законовия срок с недвусмислени числа, показващи размера на финансовите корекции по всички проекти, осъществявани от Община Троян.
На въпрос на г-н Пеевски защо не получава очаквания отговор се изненадах, че същия не е получен. Г-н Пеевски изрази недоволство, че вместо отговор е получил решение на Общината, с което е поканен да получи информацията в стая № 1 в сградата на Общината и изрази остро недоволство от тази процедура. Разбрах, че това е досегашната практика на Община Троян при отговор на въпроси на граждани по ЗДОИ. Изразих съгласие с него, че предоставяните на гражданите отговори следва да се дават по възможно най-удобен за тях начин.
Разпоредих устно на г -н Петков отговорът с информацията за финансовите корекции да бъде изпратен незабавно и той беше изпратен на следващия ден и получен.
В резултат цялата информация за финансовите корекции е коректно предоставена и публично известна.
Споделям тревогата на г-н Пеевски и на форумците за големият обем финансови корекции по проекти на Община Троян и търсим най-рационалното решение за погасяването им. В момента Община Троян е в съдебни спорове с МОСВ за размера на корекциите. Чакаме решението на съда.

Анонимен каза...

Така се реагира. Аз съм доволен от отговора на кметицата.

Анонимен каза...

Абе тя май не спи от 2 до 4, а работи.Пък други плюят без да знаят защо.

Анонимен каза...

Аз пък мисля, че на нея и на Пеевски единствено им пука за хората от тази община.

Анонимен каза...

Не разбрах от отговора на Михайлова, Петков подписвал ли е документи с невярна информация или не?Не разбрах, цифрите за лиспващи средства ,изнесени от Илиян Пеевски,истина ли са или не?
А и , Димитър Икономов,Автогарата и Попишка част от Троян ли са,или от Антарктика, та още са потънали в сняг?

Анонимен каза...

И какво стана тук - оплюхме Пеевски и Михайлова и някакъв чиновник от общината без вина виновен, дето не го поднавам, а тези дето са за бой си останаха сухи. Ха-ха-ха...

Анонимен каза...

Веселба .....
Пеевски, страдаш от раздвоение (разтроение, разчетворяване и т. н.) на личността. Под акаунт анонимен сам задаваш въпроси, сам отговаряш, сам се хвалиш и приветстваш. Като имаш доказателства за злоупотреби, що не заведеш дело? Не се хаби, ще отговоря вместо теб: защото при теб всичко е с една цел - цирк да става. Намери си нормално за човек на твоята възраст занимание и спри с тези флуктуации с цел привличане на внимание.

Анонимен каза...

Аз пък се кефя на кметицата. Мисля, че е жена с характер.

Анонимен каза...

56 - ти, не чакай отговор от комунист. Така ще е 4 години. Ала бала, нищо конкретно. Ще има да дава изявления, които нищо не казват. Не чакайте инвестиции, не чакайте реална работа с резултати, които могат да се видят.
Гответе се, потъвайте в дълбок 4 годишен сън. Друго няма какво да направим.

Анонимен каза...

Не разбрах от отговора на Михайлова, Петков подписвал ли е документи с невярна информация или не?Не разбрах, цифрите за липсващи средства ,изнесени от Илиян Пеевски,истина ли са или не?
Не чух и становище на Михайлова, как така акимов с 4 работни дни ще получава заплата равна на нейната?
Димитър Икономов,Автогарата и Попишка част от Троян ли са,или от Антарктика, та още са потънали в сняг?

Анонимен каза...

Да, жена с характер е, гаден характер.

Анонимен каза...

Отдавна чаках коментари, подобни на 49 и 50. Изненадващо е, че толкова "закъсняха"
Да караме по ред:
1. 49, бихте ли привели факти по, цитирам ви: "тропкаше хорцето с Герб"
2. 49, Бихте ли привели факти по цитирам ви: "от днес е с "Г-н Енкин", чак мед му капе като го произнася."
3. 49, Желаете ли да сравним вашите факти, аргументи и анализи, които вероятно сте правили и изнасяли /вие ще кажете къде/ пред обществото по цитирам ви: "Енкин закопа Троян, но затова ни дума.......но Пеевски снишен....но Пеевски пак мълчи, за делата на другаря" - и това същото да го сравним с моите факти, анализи и аргументи, които многократно съм изнасял пред обществото по време изборните кампании и последните 4 години в ОбС Троян за управлението на Троян през последните 16 години.
Притежавам огромна база данни и точно 10 минути след като вие покажете за да докажете твърденията си - аз ще ви оборя и докажа празнословието ви без никакъв проблем. Няма да започна с "модела БСП" :)
4. 50-ти, няма кого да впечатлите, освен ако не сте някакъв гений, който да измисли нещо ново, с което българските медии да не са заливали Сидеров или Атака. На такъв медиен, политически и всякакъв терор бяхме и сме положени още от създаването на Атака, щото на този фон вие сте направо фен на Атака :)
*
51-ви, Благодаря!
На никого не се сърдя за какъв ме мислел или за какъв ме мисли сега. Знаете ли колко човешки труд бе хвърлен по дискредитирането ми и по създаването на определени представи за мен?
Е, Истината един ден пристига на "бял кон". Това е по-важното :)
*
Имам един въпрос към всички:
Къде се загубиха "колегите" кандидаткметове? Единият "Градеше Троян", другият щеше да "връща достойнството на Троян", с третият трябваше да "избираме бъдещето", с четвъртият ... не помня какво беше.
През 4 години ли ще идват да ви обясняват Светлото бъдеще? Или събират парички за още по-големи плакати и билбордове, за да може след 4 години пак да ги изберат "по картинка"?
Що така всички се умълчаха? Не само тук. В ОбС е същото мълчание.
ИП

Анонимен каза...

Пеевски няма нищо като факти. Само кляфа. Иначе мислиш ли, че при неговата болезнена нужда някой да го забележи, би пропуснал едно дело?

Анонимен каза...

Илиянка, затапи ги, качи линк, къде можем да видим фактите?

Анонимен каза...

И к'во,излязох прав, че Михайлова,акимов,герб и останалата част от хомодружинката, са едно цяло.
Сега ще дърпаме ушите на Пеевски, утре ще заведем дело на Генадий за клевета,и до 2222 година ни звук ни стон ...А добре,че в края на тая година свършва света...

Анонимен каза...

Ще има да чакаш, 65. Пеевски ще качи факти когато цъфнат налъмите. ФАКТ! Това е само в неговата глава. Толкова години само това повтаря, а дела никакви. Стопирали го. Ами като се виждаш, че си немощен, и всеки може да те стопира, спри се с обществената дейност, полза никой няма от теб. Лидер на партия си, избери някой който може да се бори. Ти явно освен да подскачаш като китайско петле, друго не можеш. Дай път на някой, който ще бъде чут.

Анонимен каза...

Не разбрах от отговора на Михайлова, Петков подписвал ли е документи с невярна информация или не?Не разбрах, цифрите за липсващи средства ,изнесени от Илиян Пеевски,истина ли са или не?
Не чух и становище на Михайлова, как така акимов с 4 работни дни ще получава заплата равна на нейната?
Димитър Икономов,Автогарата и Попишка част от Троян ли са,или от Антарктика, та още са потънали в сняг?

Анонимен каза...

А бе, кой ще си мърси ръцете с ушите на .....

Анонимен каза...

"Пътищата ще бъдат поддържани и чисти и проходими дори и при температури под минус 30 градуса."

Това обяви пред журналисти министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Димитър Икономов,Автогарата и Попишка част от Троян ли са,или от Антарктика, та още са потънали в сняг?

Другарко Михайлова, що не се разходите до посочените места?Знам,че сте заемнали служебната ВИ тойота на оня дето лети на високо,и за да не Ви набутвам с пежото,ще дойда да Ви взема с моята бричка!

Анонимен каза...

Потвърждавам фактологията, представена ви от г-жа Михайлова. Причините, това да се случи - на мен не ми бяха ясни до този момент. Вече е ясно!
Цитирам г-жа Михайлова: "Разбрах, че това е досегашната практика на Община Троян при отговор на въпроси на граждани по ЗДОИ."
Уважаеми съфорумци, сега е ваш ред да разберете защо преди 3 години написах Декларация за "Рекомунизацията на община Троян" от тогавашния кмет Акимов, тогавашния председател на ОбС А.Балев, партията Герб и странния конгломерат "Избор за Троян". Декларация, в която се описваха други подобни "практики" и която Декларация нито една троянска медия не публикува. "Троянски глас" беше заплашен, че ще бъде спрян вестникът, ако публикува декларацията.
Тази "практика" е само един от рецидивите на рекомунизираната община Троян.
Надявам се подобни "практики" да бъдат преустановени и Троян да се откъсне от странния болшевизъм на Акимов, Герб и сателитния политически слугинаж.
ИП

Анонимен каза...

Писна ми от толкова негативизъм. За разнообразие ще кажа нещо хубаво, което лично съм констатирал. За последните две седмици ми се наложи два пъти да ходя до информационния център в общината. И понеже и друг път съм бил там забелязвам промяна отпреди - момичетата там са по-усмихнати, по-любезни и отзивчиви.Това е първото ново нещо, което вече се забелязва. А иначе какво излиза - материалчето по-горе излезе кьор фишек-нали ви е ясно какво значи - спукан балон.А честит Трифон Зарезан!

Анонимен каза...

Не знам къде си ходил до преди това 72-ри,но и преди как ти Донка да "дойде на власт", момичетата които работят там,винаги са били вежливи и са си вършили работата както подобава.
А дали са усмихнати, това не е Бългерия Еър,и те не са стюардеси!

Анонимен каза...

70-ти, престани да питаш подобни неща. На другарката Михайлова мислиш ли, че й пука за Троян. Внезапно от последните 40 години сега точно ще й задреме. Чисто партийна пионка. Иначе как мислиш, дали ще вземе Кацаров? Да го влачи на гръб 4 години. Щото колкото да не й пука, все някой ще трябва да му върши работата. Познай кой ще е?

Анонимен каза...

О, Пеевски се появи отново. Айде, що не дадеш ФАКТИ. Имам пред вид факти, а не кьорфишеци.

Анонимен каза...

Оставете човека, нека поне виртуално да се изявява. Вие сега какво искате, още малко и ще искате да остави всичко виртуално. Не забравяйте, че тук той е висок, има коса, някой го слуша, изобщо, готин е.

Анонимен каза...

Но не е анонимен мишок като теб!

Анонимен каза...

Опа-а-а! Започнаха поръчковите гербаджийски плюнки към Михайлова. Ако бях на нейно място, тук, в тзи сайт не бих дал отговор. Не бих си хвърлял думите в една помийна яма. Както и да го извъртате нейният отговор е много точен и от него се разбира всичко по случая. Стига човек да има известно количество от онези сивите клетчици. Поздравления, госпожо кмет. Знам, че не ви е лесно. Но...напред!

Анонимен каза...

До преди няколко месеца,а дръзнеш да възроптаеш срещу акимов, си комунист.Сега а решиш да потърсиш сметка на управата за НЕСВЪРШЕНАТА работа и си от бандата на акимов...
Я най-добре вземете и се гръмнете всички.
А кака ви Донка, да пази гърбовете на цялата тази пасмина за която се говори,а вие кухи глави троянски плащайте дълговете и си мрете в простотията!Ония там се галят по шкембаците и само пресмятат колко ще приберат в края на месеца!

Анонимен каза...

75&Ко, вие кое не разбрахте от написаното в по-горния ми постинг? Цитирам: "Притежавам огромна база данни и точно 10 минути след като вие покажете за да докажете твърденията си - аз ще ви оборя и докажа празнословието ви без никакъв проблем."
Претенциите и голословните обвинения са ваши. Първи вие имате думата!
Нали не си въобразявате, че ще ви се вържа на номерата и че на всеки ваш опит да оригиналничите и да превръщате този форум в ..."нещо друго", аз ще тръгна да ви доказвам, че не съм камила и че не мога да ходя по водата отгоре?
Пишете каквото желаете, ваше право е.
ИП

Анонимен каза...

Г-жо Михайлова, отговаряте завоалирано и както виждате хората не разбраха! Виновен ли е юриста ви или не? Завоалираните ви отговори явно са ви присъщи, досега все такива давате!Но хората очакват от вас истината и дръстични мерки, а не политическа дипломатичност. Вярно ли е,че човек е идвал при вас и ви е съобщил, че се искат 90000 лв, за да бъде спечелен търг, а вие сте му отговорила, че напразно обвиняват Акимов в тези неща? Обаче не сте знаела, че този човек е бил участник в търга, макар и да не ви го е съобщил! Не подценявайте ситуацията, за да не лъснете един ден като Акимов в снимка на маймуна.Действайте!

Анонимен каза...

А 73-ти не си прав. В центъра момичетата са там за да служат на хората - усмихнати, любезни, компетентни. Само една от тях е такава. Като отида все при нея ме пращат. А другите си чоплят в носа. Има навалица от хора и то само при едно от момичетата - това най - крайното, мисля,че Ели й казват. Другите три са като мумии. Все едно, че си у тях отишъл. Извинявай 73 -ти ама аз често ходя по работа там.

ИБД каза...

Смея се на голяма част от вас- ха-ха-х-ахаххахааааааааа.Всички знаете,че се взимат законно пари за неща,за които не се знае дали са печеливши,дали са за благото на хората или само за разпределяне на пари.Тежко и горко ни.Какво очаквате - всички да кажат:"Даааааа,виновни сме,извинявайте,осъдете ни,ааааа.Глупаци сте вие:Павлин - взима една камара пари - кво ще му кажете,кво очаквате кметицата да каже,Енкин - този мошеник,предишния кмет -всички ламтят само за пари.Не ме е яд на крадеца,на мошеника...те си носят последствията!Яд ме на някой доктор,който се е клел да те лекува,яд ме е на някой,който хората са го избрали да им брани интересите,яд ме е на политици -лицемери,защото всички,които изброих,а ги познавам лично(без кметицата)ламтят само за пари!На никой не му пука за нас.Ха-хахахаххаха,забравих Данковите,но за тях ми е вече под достойнството да пиша!

Анонимен каза...

65, специално за вас :)
първа част
http://www.youtube.com/watch?v=6VtG-QWgnB4&list=UUHstFbQO7QO1dNhJJWcE1Kw&index=28&feature=plcp
втора част
http://www.youtube.com/watch?v=IVaqQXQRFts&list=UUHstFbQO7QO1dNhJJWcE1Kw&index=29&feature=plcp
ИП

Анонимен каза...

г-жа Михайлова,

какво става с мерките които щяхте да вземете относно повишаване на заетостта и новите инвестиции??????

Няма да има втори мандат май!

Анонимен каза...

ИП, сещам се за оная стара приказка. Семейство имало гости. Хората били бедни, гощавали с каквото имат. А детето им през цялото време викало: Да знаете каво има в пещта! И хората се стискали, не яли както му е реда, охолно. Накрая детето ги завело до пещта. В студената пещ имало котка с малки котенца. И ти си като въпросното дете. Колко години все разказваш с какви неопровержими факти за злоупотреби разполагаш? Как за толкова време, с тези факти едно дело не заведе? За това казвам, че само вдигаш пушилка, да ти се обръща внимание. Какво дириш тук с тези никому неизвестни факти? Върви в някоя инстанция, която отговаря за това и заведи дело.
Иначе излиза, че само цирка ти е цел. И колкото да повтаряш едно и също, няма да стане по различно. Само дето вече се поизтъркаха лафовете ти.

Анонимен каза...

A,бе,хора,ще кажете ли Павлин виновен ли е или не?

Анонимен каза...

Браво Илиянка, тикна ли им го в муцуните!

Анонимен каза...

ИП, изглежда не си разбрал. Ще попитам пак. ЗАЩО не заведеш дело, като имаш факти?

Анонимен каза...

Трябва да сте много тъпи, недоправени, ограничени и не се сещам друга дума с която да Ви квалифицирам. От думите на г-жа Михайлова става много, много, много ясно, че в този случай П.Пеков няма вина т.е. не е подправял документи, а е написъл писмо с което кани великия И.П. да получи информацията си в стая N 1 на общината

Анонимен каза...

86,
А вие защо не сте информирани, че съм завел дела?
А вие защо не сте информирани, че съм сезирал почти всички държавни адм.органи?
А вие защо не сте информирани, какъв е разултата при някои от тях?
А вие защо не сте информирани за документите, които показвам 4-ри години от трибуната на ОбС Троян?
Само питам? Други претенции и "недоволство" г-н АНОНИМЕН?
ИП

Анонимен каза...

г-н Маринов,

кой е ТИМ БЪРТЪН? Само кажете троянец ли е какъв е малко повече информация ако може.

Анонимен каза...

Така е, 90, не е подправял официалния отговор на г-жа кметицата, а го е подменил с друг много странен документ. Нищо работа.
В стая номер 1 бях поканен да подписвам някакви протоколи, да заплатя 0,12 лв без ДДС за формат А4 и там ще ми бъде предоставен достъп до обществена информация. За оригиналния отговор на г-жа Михайлова не се съобщава нищо.
Да не ви казвам какви други идиотщини имаше в подменящия документ!!
Не ви ли е малко странно, че получавам вместо отговор, някакво Решение 964/06.12.2011, вътре с 6 /шест/ точки изисквания и решения - само за да отида да получа отговора на кмета????
Къде плува корабчето?
Но, такава е "практиката" в рекомунизираната община Троян. Практика, наложена от Акимов, Герб и Избор за Троян през изминалия мандат.
Аз съм общински съветник /все още/ и виждате какво се случва, а вие какъв шанс имате?
ИП

Генадий Маринов, Т21 каза...

До №92: Да, троянец е, бизнесмен, млад.

Анонимен каза...

В България, просто нищо не се е променило след 89 година! Жалко за надеждите, жалко за децата ни и бъдещите поколения. Но, нищо, да не губим надежди. Всичко е един кръг–днес си отгоре, а утре може да си долу. Живота сам подрежда нещата. Оставете ги да мародерстват, в един момент ще се огледат, и ще са сами, и няма да има кого да мамят и лъжат. Наближава времето, когато икономическата криза, ще обхване освен сегашните, спрягани за почти фалирали, а и следващите, Германия, Франция, и т.н. Ще е една верижна икономическа катастрофа, която не знам къде ще ни изведе!? В момента сейфовете в Швейцарските банки не стигат за повишеното търсене от Граждани на Италия.Принуждават се да наемат такива в хотели. Изнесените от Гърция спестявания са в размер на 600 милиарда евро. Това са пари, необложени с данъци, корупция, сива икономика, търговия с незаконни и фалшиви стоки, и какво ли не. Лошото е, че тази икономическа катастрофа, ще се заплати от обикновените, и в нищо виновни пенсионери и работници, хората, които цял живот са работили честно, плащали са си данъците, и ще си отидат от този свят, мизерно и без достойнство. Троян е един пример,за цялата ситуация в страната. След като един град е стигнал до това положение за 22 години "демокрация", мисля си за положението в България като цяло. Много неща се пишат, и за управлението на страната, но никакви реакции. Просто всичко, цялата система на държавното управление, продължава да е една ...оставам на всички вас да определите. Илияне, рискувай, мисля, че хората ще те подкрепят! Но и внимавай, защото все повече се убеждавам, и както казах от началото, че в България, нищо не се е променило след 89 година. Всичко е по старому, както до 89–та, само новото е, че можем да отидем където си поискаме по света, а не както преди! Но какво ме топли това, когато нямам пари да го направя! Благодаря за такава "демокрация", благодаря за такова "демократично" управление, и такива управници.

Анонимен каза...

95. Кризата може да е и шанс. Не динозаврите, гущерите са оцеляли ...

Анонимен каза...

ИП, да разбирам ли, че този вестник е отказвал да публикува такава информация? Какво пречи тук, в коментарите да дадеш информация, какви дела се водят?

Анонимен каза...

Кво повече не разбрахте - Д.Михайлова отговаря на И.Пеевски както си му е реда, П.Петков обаче заменя нейния отговор и праща И.П. в седма глуха! После такава била практиката в общината, дрън-дрън. За мен това се преднамерени действия от страна на П.Петков с цел прикриване на истината. Преценете сами.

Анонимен каза...

98 е абсолютно прав!!!!!!!!!

Анонимен каза...

98., чети втори и трети път ако трябва, нищо не си разбрал, много точно отговаря кметицата ;)

Анонимен каза...

Този Павлинчо е юрист колкото баба Яга е реактивен самолет. Бащицата му купи дипломката в Нов Български университет а този университет
знаем как се завършва....

Анонимен каза...

МинАк трапчански, от незнаен род пръкнал се, ти опозори не само човеците, но и маймуните-цигани! Ти опозори партията си, но най-вече семейството си! Не е ли време двуликии, да се завърнеш там от дето си тръгнал? Кокал си захапал!? Но го пусни - оглозгал си го! Даже и пръстите си опитал да си изгризеш! Напаст си ти, но не те боли! Чиба! Чиба! Чиба! Не те ли е срам в тоз свят изтерзан, все да лапаш, да взимаш, да рушиш и да тровиш!?! И помни, там дето ликове на кметове висят, ще виси и твоя лик-многолик, с очи на човек-с уста на майнуна!

Анонимен каза...

От 98. До 100. Широко затворени очи! Не следиш хронологията! От изнесената информация става ясно, че П.Петков е подменил отговора на Д.Михайлова с друг документ. Цитирам я: "Подписах отговора по ЗДОИ на г-н Пеевски в законовия срок с недвусмислени числа, показващи размера на финансовите корекции по всички проекти, осъществявани от Община Троян." Само че И.П. е получил покана да рови сам в бумагите и да търси главния герой! Или с други думи отговора на Д.Михайлова е подменен, с обяснение, че такава била практиката в общината. Еднозначен отговор от Д.М. няма да получите. Сега ясно ли е?

Анонимен каза...

Глупости 98, Павлин е изпратил покана до ИП да си получи отговора в стая N..., там го е чакал този отговор с цифрите, Павлин не е изпращал отговор, а покана!! Така че няма подмяна. Не го защитавам, просто това се разбира от изнесените факти. А друг е въпроса дали това е най-удачня начин, за това ИПе прав.

Анонимен каза...

Някой знае ли нещо за акцията на НСБОП и полицията преди изборите в Д.Трапе? От дъртия нужник-Акимов било иззето куфарче,от което антимафиотите и дознателите са изброили 1.500000лв/1млн.и 500хил.лв/

Анонимен каза...

Абе Пеевски, кажи точно за какво става въпрос? В крайна сметка ти какво си получин на твоето запитване - конкретен отговор, покана да ровиш в архивите или покана да получиш отговора на Д.М.
Да не стане, че плюем по невинен!

Анонимен каза...

от написаното от Михайлова разбирам,че Пеевски е бил поканен да получи отговора т.е. не е бил скрит или подменен отговора за санкциите,но Пеевски не е отишъл в ст. 1 да си го получи и е направил поредната сензация. така ли е или нещо не съм доразбрала?

Анонимен каза...

Абе, изчистиха ли Попишка, или остава в Антарктида ? ;))

Анонимен каза...

Каква Попишка, той града не е изчистен, та Попишка ли?

Анонимен каза...

Пак да попитам Пеевски. Какви дела са заведени с НЕОСПОРИМИТЕ ФАКТИ, които имаш? Моля за конкретика. Не ми задавай въпроси. Да, не знам за заведени дела. Не знам за факти. Говориш убедително, но това не са ФАКТИ. Казваш неща, които се въртят в публичното пространство, но по никакъв начин не могат да се докажат. Това не прави гадната реалност в която живеем по-добра, но има и друго. Действайки по този начин, ти неотклонно се доближаваш до тези, които хулиш. Разнасяш клюки, с цел събиране на чисто политически дивиденти. Ако нещо е недоказуемо, то си е чиста проба клюка.
И наистина ли този вестник е отказал да публикува информация за заведени дела?

Анонимен каза...

На риторичния въпрос на 85-ти, за инвестиции и работни места в Троян има отговор. Наскоро мой познат е заявил намерение пред Михайлова за инвестиция в Троян. Отгова бил- ще видим... и бил отсвирен... така че ще има развитие за Троян, но в другия живот, опс.. мандат:)

Анонимен каза...

„Един общински чиновник си е позволил да скрие писмо на г-жа кметицата, позволил си е да даде фалшив отговор на общински съветник”. Това го казва И.Пеевски! ФАКТ!
Само че излиза, че не е точно така! ФАКТ!
Пеевски мълчи, и ще мълчи щото няма ФАКТИ по случая! Ще има ли доблеста да се извини на П.Петков? Щото ако Пеевски е излъгал всички нас се превръща в ИлПев-маймуна, също като МинАк-маймуната!

Анонимен каза...

Ей, precious, не е, ама си утъпкахме коловози и си караме засега. Добре е каляската и зимните гуми, че иначе не знам. И да те питам - де ми подводничката?

Анонимен каза...

Ъ, ми де я.Замръзна в снеговете из Антарктика...аааа в снеговете на Автогарата де,обърках са.Чакам да изкука кувкувицата и ще я докарам,ама до тогава да не изкукам аз :)КуКУУУУУ

Анонимен каза...

Ето какво каза Пеевски вчера.
71. Анонимен каза...
Потвърждавам фактологията, представена ви от г-жа Михайлова. Причините, това да се случи - на мен не ми бяха ясни до този момент. Вече е ясно!
Цитирам г-жа Михайлова: "Разбрах, че това е досегашната практика на Община Троян при отговор на въпроси на граждани по ЗДОИ."
Уважаеми съфорумци, сега е ваш ред да разберете защо преди 3 години написах Декларация за "Рекомунизацията на община Троян" от тогавашния кмет Акимов, тогавашния председател на ОбС А.Балев, партията Герб и странния конгломерат "Избор за Троян". Декларация, в която се описваха други подобни "практики" и която Декларация нито една троянска медия не публикува.
Провокацията е в заглавието на тази статия, която недвусмислено говори за нещо друго и отваря възможност да се обругава все едно кой , все едно за какво. За Акимов вече е ясно, че е виновен и за потъването на "Конкордия" и за футболното хулиганство в Египет.

Анонимен каза...

Precious, скиваш ли кви драми по некви закони за някакви си обществени информации се вихрят тук?Позната история,нали?
Накрая ще излезе, че Илиян и Генадий са егати провокаторите,лъжци и прочие...

Анонимен каза...

Ми да дода да ти утъпча по улицата, направо станах спец по каране в екстремни условия. Ако има такова състезание, одма се записвам! Пък и да си взема подводничката, че то като кукне онова, няма да ми трябва..

Анонимен каза...

Скивам, precious, скивам. То човек като излезе с име и веднага се напълва с коментари. Нямат развлечения хората и затова така. Като се постопли, ще поизлязат по пътя, че сега вечер само аз педалирам, и кучетата се скриха...дали пък не са ги прибрали в приюта? Май много се размечтах.

Анонимен каза...

Ела де,таман да си вземеш и абълковата,че отлежава в нас.А ако имаш теглич,може да ме закачиш с подводницата а аз ще забича едно пиратско знаме и ще пея пиратски песни:12 общински съветника работят по проекта,йо хо хо и комисионна в джоб!

Анонимен каза...

Пеевски, тоя път се изпляска, ама като чикия на мокър пясък! Заслужи си титлата маймуна! ИлПев - маймуната! Язък мислех те за човек проверяващ ФАКТИТЕ, но не би! От доста време плачеш и за някакви 1,7 мил.лева, дето ги няма от бюджета! И пак за ФАКТИ говориш! Явно твойте ФАКТИ са негодни и само за теб са такива! Или казано по друг начин: с твойте ФАКТИ по твоята глава. ИлПев-маймуната - ето това е ФАКТ!

Анонимен каза...

Знаеш ли, аз в неделя обявих седмица на греяната ракия и си спазвам обещанието, ама като гледам седмицата ще мине в десетдневка...добре, че ракийка има, дърва също, кво друго му трябва на човек. И не ми пий ябълковата, тя е дар за мен. че ако нещо й се случи, не знам с теб какво ще стане!
В тоя студ кви други развлечения...

Анонимен каза...

И кисело зеле задължително!

Анонимен каза...

Че ти си достигнала до така желания рахалтък :)
Нищо не се пипа, дори мисля да ти я донеса лично,ама като гледам леля Донка как се е засилила да чисти снега...Е,сигурно по трапето,няма проблеми...Да знаеш,че та смени миню,не си му любов вече.Донка и колата си даде,пък тя си кара пампорото...

Анонимен каза...

Хахахах ,така си и мислех ,Генади и Илиян са виновни за всичко лошо случващо се в Троян.В този миндилски град няма как да бъде по друг начин.Сега може да се спретне една НСБОП акциика в офисите на ТР 21 ,така за респект да се научи Генчо да не дава трибуна на такива като ИП,после им заведете по едно дело за уронване имиджа на елитните миндили на Троян и са готови.

Т21 каза...

До №110: На въпроса Ви "И наистина ли този вестник е отказал да публикува информация за заведени дела?". Отговорът ни е, че никога и на никого не сме отказвали подобни неща.

С уважение: Генадий Маринов

Анонимен каза...

Оф със зелето и ракията се оправяй с баща ми,само се самозахвалва,че и някво вино жена му го хвали че бил направил.Аз като не пия, к'во ме интересува.
А, к'во се сетих.Ма то днес 2-ри Февруари,Петльов ден.Аууу минчо,анчо,дилянчо и всички сипмятаги от хомодружинката имат празник днес.Довечера,след сесията, ще се сберат да се напразнуват по мъжки,както си му е реда.Пичуи,честит ви празник,дружно за ръце се хванете и заедно се наведете!
А ти,Precious, да вземеш подарък да им пратиш, от тубичките с течния лубрикант, да няма протърквания...

Анонимен каза...

Туй със зелето не е мой коментар, но е прав човека. Само че наблягам на трушийки с разни мезенца, зеле ям само готвено.
А на тез подаръци не искам да правя. Знаеш що!

Анонимен каза...

Понеже явно Пеевски няма да отговори, пренасочвам въпроса си към Троян 21. Има ли заведени от Пеевски дела, които вестника не е пожелал да публикува? Или документи, които са автентични и показват злоупотреби, а вестника не е пожелал да публикува?

Анонимен каза...

В една розова планета, в една розова земя, в едни розови храсти, спяло едно зелено мече. Изведнъж то се събудило и казало:
-А аз май не съм от тая приказка.

Анонимен каза...

120. Плямпаш само глупости. Погледни Троян, маймуните са тези,които го докараха до там, тоест ГЕРБ и БСП, или казано с една дума - номенклатурата на бившата БКП.

Анонимен каза...

http://frognews.bg/news_39670/Znamenoskata_na_Aprilskoto_vastanie_poludiava_v_svobodna_Balgariia/

Анонимен каза...

http://frognews.bg/news_42407/DS_e_istinskiiat_oktopod_v_Balgariia/

Анонимен каза...

Ами елате в моята приказка - алтернативната!В нея има много сняг,ама не като проблем,а като радост,като пързалки и детски смях.Забелязвате ли,че денят расте,че започва все по - рано да се разбелява,а все по-късно да се мръква?Като нищо ще дойде и пролетта.....
Само едно нещо ме натъжава - замисляли ли сте се колко много млади/и не толкова/ живеят самотно,без другар до себе си,без надеждата да залюляят люлка и да притиснат до себе си детска главица?Всичко това се заплаща!Така си мисля!
Но може и да не съм прав!Аз вечно се съмнявам....

Анонимен каза...

Т21, благодаря, явно сме писали в един и същ момент.
Така. какво излиза? Че всички ФАКТИ са само в главата на Пеевски. А това, дето го говори, са само клюки. Ама то клюки има и още по-интересни. И ако за един вестник е допустимо да пуска от време на време интересни недоказани тези (в интерес на всеобщото забавление или замисляне) то за общински съветник, претендиращ да е ЕДИНСТВЕНИЯТ, който казва верни неща, това е недопустимо! И най-важното. Това, Пеевски, те прави същия като другарите комунисти. Приказващ нищо незначещи неща. Само емоционалната окраска ви е различна. Комунистите играят Кашпировски, ти гледаш да създадеш паника.

Анонимен каза...

Самотата 133-ти е най-тъжното нещо ,заедно с бедността. Живеем в объркан свят,в България е пък тотално извратен, и ако си по-скромен откъм възможностти ,вероятността да останеш сам,е много голяма.Но, какво да се прави, не на всеки съдбата му е определила да има спътник в живота!Живеем това,което предварително ни е написано,и искаме или не,не можем да го променим!Тъжно е, но за самотните хора, на никого не му пука,дори стават обект на подигравки.А времето си върви,един де се събуждаш стар и виждаш,че всичко е отминало.Леглото до теб е празно, няма детски смях,няма внуци,душата ти е болна,сърцето се свива,докато в един миг просто спре!

Анонимен каза...

Веднъж видях жена с дете до реката. Детето гледаше във водата, а майка му се разкрещя:
- Стига си гледала водата! ЩЕ ПАДНЕШ В РЕКАТА, ЩЕ СИ УДАРИШ ГЛАВАТА, ЩЕ ГЛЪТНЕШ ВОДА И ЩЕ СЕ УДАВИШ!!!
Аз замръзнах, а детето се вцепени. Личеше, че това е обичайното състояние при тази зла, проста и луда майка. Рядко се срещат на едно място толкова много простащина и негативизъм.

Анонимен каза...

Искаше да кажеш нещо,или просто така си кляфаш?
Често срещано явление е днес на едно място, празнословие и опити за повърхностно охарактеризиране.

Анонимен каза...

Замислили ли сте се, защо тази майка е такава? Пишете!

Анонимен каза...

Разбира се,че това е измислена случка, никой нищо няма да ти пише.А ти вземи се гръмни!

Анонимен каза...

Още един самотник!

Анонимен каза...

Такава случка не съществува,чудя се на "автора" какво цели с подобна измишльотина,освен да отклони вниманието от темата ...

Анонимен каза...

Не. Случката не е измислена. Това стана преди 6 години на барата на Анчето в Бели осъм. И не бях само аз там. И знам защо тази жена беше такава. Давам я като пример за негативен човек. Като тази, дето писа коментар 135 и си мисли, че нещо знае.

Анонимен каза...

И кое е негативното в коментара на 135?
Съвсем нормални неща от живота.За едни хора съдбата е определила да нямат спътници в живота.Самотата е тежко нещо.Но това не ги прави негативни!
А това,че ти си толкова проста,че не правиш разлика от самотен и негативен човек,проблема си е изцяло твой!

Анонимен каза...

0892 200 648-Някой знае ли на кого е този телефонен номер?

Анонимен каза...

"Живеем това,което предварително ни е написано,и искаме или не,не можем да го променим!" - много удобно за управляващите. С това мислене изобщо няма да тръгнем да излизаме от блатото.

Анонимен каза...

138. Страх, вместо да научи детето си да плува, защото и нея - не са я научили, също от страх. 135-ти. Горе главата ! Няма непроменими неща.

Анонимен каза...

няма ли най- сетне някой да заведе дело за клевета срещу Пеевски?!

Анонимен каза...

Задължение за съобразяване със предпочитаната форма на достъп




Чл. 27. (1) Органите са длъжни да се съобразят с предпочитаната форма за предоставяне на достъп до обществена информация освен в случаите, когато:

1. за нея няма техническа възможност;
2. е свързана с необосновано увеличаване на разходите по предоставянето;
3. води до възможност за неправомерна обработка на тази информация или до нарушаване на авторски права.

(2) В случаите по ал. 1 достъп до информацията се предоставя във форма, която се определя от съответния орган.

Анонимен каза...

Има ли разлика между "практика" и закон ?

Анонимен каза...

От къде идват недоразуменията ? От ЗДОИ или от " практиката " на ОбС в Троян ?

Анонимен каза...

до 146 :

Живял ли си
в този свят
и когато си се раждал
бил ли си ти там?!!

Крещял ли си
в този свят
и когато си умирал
бил ли си ти там?!!

Ти си бродил,
ти си дишал в този свят!
Но когато си съществувал
бил ли си ти там?!!

Време е да се огледаш,
маската си да свалиш....
Трябва да си кажеш просто
къде вървиш...???

Криеш се зад празни фрази,
безсмислени слова редиш...
Трябва да попиташ просто
къде вървиш....???

И облъчен и отровен днес си ти!
Апатичен и безличен днес си ти!!!

Някъде някой ти нарежда
зад бюрото си седи.
Трябва да помислиш просто
къде вървиш...!!!

Месечна заплата чакаш,
после пиеш до зори....
Трябва да си креснеш просто
къде вървиш....?!!

Това от днес е света!!!

Анонимен каза...

151/146 Благодаря, аз ги зная тези истини. Нека много хора да се замислят...

Анонимен каза...

Замисли се и ти каква глупост изплеска по-рано днес.Много много гадно от твоя страна да използваш самотата,като повод да наречеш някого негативен!Замисляй се преди да използваш дадена дума,защото думите тежат.Опитваш се да го изкараш като притча или като басните на Езоп,уви,получи се едно много грозно и несмислено подражаване.
Извинявай, ако моите думи те засягат, но не знаеш колко самотни хора им по този свят, а за самотата няма лек!

Анонимен каза...

По-горните ,защо измествате темата?
Ако този юнак взима 7000лв месечно,то той взима повече от президента на страната...и то в малко градче със затихващи функции.Има ли информация кой колко взима по проектите плюс заплатата плюс разните "бонуси"?

Анонимен каза...

153. Аз съм 146. Предполагам че 136/151 е искал само да каже - промяната иска действие от всеки според възможностите си.

Анонимен каза...

146 до 153. Самотата е индикатор за неправилно развитие на обществото, а хората засегнати от нея са потърпевши и стават все повече. Тази тенденция е негативна, а не засегнатите хора.
Горе главата ! Трябва да има надежда за по- добро !

Анонимен каза...

Самотата е състояние на ума. Може човек да живее сам, но въпреки това да не се чувства самотен. Примери много.

Анонимен каза...

Аз повдигнах въпроса за самотата/133/.Обръщението ми е към Пеевски - според мен той е самотен!И това поражда хиперактивността му по някои въпроси,изострената му чувствителност.
А за МинАк - той е друг случай!Ще го реши природата.Както и Рапона!Лошото е,че дано издържим до тогава.А герберите - те ще се разбягат!

Анонимен каза...

Минкооо,ебало си е мамата,ами вземи та дзъркай на Данковия да се обади на "тоя-оня" съдия в Ловеч,че май пак опира до съдилища.....мръсна номенклатура..знай,че ГОСПОД забавя,но не забравя !!!

Анонимен каза...

Кой от прокурорите в Троян ще посмее да се изправи в съдебна зала срещу някой/и от властимащите ? Р.Петров,В.Зъзрев,Някой си там Семов или не знам още колко са в прокуратурата-високо платени "безработни"

Анонимен каза...

Да се раздуха по националните медий,па нека да видим дали някой от правораздавателните органи в Троян ще смее да потулят далаверите на Минко и компания,иначе от троянските съд и прокуратура та даже и от ловешките не чакайте справедливост когато става въпрос за такива "величия"

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |