Ели пя като голяма звезда

* Във фейсбук преди концерта: „Стискайте ми палци, подкрепете ме… или се помолете за мен довечера :) Целувам ви…”

НА ЧЕТВЪРТИЯ КОНЦЕРТ на живо в „Гласът на България” (10 октомври, бТВ) нашата Елица Наумова пя невероятно – красиво, мощно, със самочувствие, отдадена изцяло (на музиката и публиката). Пя като победител, като голяма звезда.

НЕ СЕ УПЛАШИ от предизвикателството. Да избере сложна музикантска песен - „Mercy on me” („Смили се над мен” на Кристина Агилера), която не е по силите и на професионални изпълнители. И стил - ритъм енд блус (R&B), който не е от масовите, не носи лесни дивиденти, но е стилът на големите. Миро, наставникът на Ели в шоуто, обясни, че я навивал да избере нещо по-лесно, по поп, но тя била непреклонна; а след края на песента възкликна: „Гордея се с теб!”. Още – троянката бе невероятно красива, царица, завладяла сцената.

ПРЕДИ КОНЦЕРТА, в понеделник сутринта, във фейсбук Елица написа на феновете си следното: „Здравейте! Сега се събуждам и тръгвам към НДК... много се чудех какво да ви напиша, но искам да знаете, че за довечера ми е по-напрегнато и от кастинга на тъмно. Искам да успея да изпълня песента си, така, както искам да достигне до вас, защото е най-трудната, която съм пяла до сега. И не знам какво ще стане, но съм се настроила да пея като за последно, защото наистина може да е така. Стискайте ми палци, подкрепете ме… или се помолете за мен довечера :) Целувам ви…”.

БРАВО, ЕЛИ! Горди сме с теб! Разбий ги и на полуфинала!



Т21

Още по темата:

27 коментара:

Анонимен каза...

Пя, пя....ама народа сега мисли за избори :)

Анонимен каза...

1 ви, то само с мислене не стават добри избори. За добър избор трябват: познания, опит, интелект, много точна и вярна информация, въображение, задълбочен анализ, интуиция, прозорливост, всеобхватна преценка на фактите, умение да се чете между редовете, вникване в 25 тия кадър на посланията излъчвани от политиците и какво ли още не! Тези неща мнозина ги нямат даже и в зародиш, та какво ли ще измъдрим всички ние, просто не ми го побира акъла. Да не стане накрая така: "Мислихме, мислихме, мислихме и накрая .....сгрешихме!
Иначе Ели е блестяща и достойна за уважение наша съгражданка!
Браво Ели! Пожелавам ти от сърце успех и на финала!

Анонимен каза...

1-ви, вярно всички мислят за избори. Учителката на Елица - Мариета Жекова и тя е в листата на СДС. Ама не знам за избори ли мисли, или тренира Елица?

Анонимен каза...

Че тя кога да прави избори? Нали преди месец пак класира Христо Младенов на 1-во място на Пирин фолк. То за тези успехи трябва работа. Не става само с талант.

Анонимен каза...

3ти,кой сега тренира Елица не е ли Миро и екипа на шоуто.. и за какви измислени листи,седесета и даскалици говориш......:(:(

Анонимен каза...

Здравейте и от мен - Мариета Жекова. Благодаря на екипа на Троян 21 за грижите, които полага за рекламата на моите ученици. И тъй като мразя зад гърба ми някои да се чудят има ли ме, или не и какво всъщност правя в навечерието на изборите, реших да отговоря, но не анонимно, а съвсем открито. Да в листата на СДС съм и се се гордея от това! Имам време, както винаги да си гледам работата, да "тренирам" учениците си без да мисля за избори, защото избора отдавна съм го направила. Той е свободен, отговорен и демократичен. Затова позицията ми е простичка и ясна: ако всеки е професионалист или специалист, тежи на мястото си и си гледа работата, както трябва, то той се вписва по най-естествения начин като общественик, прави най-доброто за своите съграждани, за младото поколение, в което трябва да се инвестира и за своя град и няма нужда от излишни приказки, лозунги, агитации, предизборни кампании и празни обещания. ЧОВЕКЪТ просто е на мястото си, работи и го прави - хората го виждат, оценяват и даже са благодарни. Нека не забравяме, че най-хубавите приказки ги разказват не политиците, а народа и затова са народни! ГЛАС НАРОДЕН - ГЛАС БОЖИ! Винаги ще имам време за моите ученици, защото това ми е работата и за моя град, защото го заслужава!Другото - не е моя работа! Чест и почитания към уважаемия форум!

Анонимен каза...

Браво, Елица! Браво, Мариета! Продължавайте със същия хъс.

Анонимен каза...

Ей, имало истински мъже в този форум, Нели Генкова и Мариета Жекова.

Анонимен каза...

Налага се, като има жени като номер 8.

Анонимен каза...

На Елица голямо браво а тия де се дърлят по горе да вземат да се скрият някъде че станаха за смях

Анонимен каза...

Бравус на дичата.

Анонимен каза...

Браво Мариета Жекова.Ти си от малцината в Троян, които работят здраво за духовното представяне на града ни. Само с това СДС... Защо ти трябваше?

Анонимен каза...

За пеене пее,ами на кавал дали може да свири??????.

Анонимен каза...

Браво на Елица. Така се работи. Без да мрънкаш, без да плачеш кой за какво ти е виновен. Браво и на Мариета. Така се работи. Без да мрънкаш, без да плачеш кой за какво ти е виновен. Браво и за това, че има смелостта да си отстоява позицията. Каквато и да е тя.

И. Ц. каза...

13-ти, дали не си прост, а? Как може под една статия поне да са само позитивни коментари. Винаги ще се намери някой като 13-ти, който да се изцвъка и на малкото хубаво, останало ни в днешно време.

Анонимен каза...

Браво,Елица и успехи навсякъде!
Ай с-с-с-с....

Анонимен каза...

Браво!!!

Анонимен каза...

С удоволствие и радост гледах представянето на Елица. Удоволствие, че има смелостта, да се противопостави на опростачаването и чалгизацията. Изпитах радост, че това беше оценено високо от публиката и журито. Радост, че има хора в нашия град, които работят, без да търсят оправдания!
Има надежда за града ни, само да станат повече тези, чиито интереси съвпадат с интересите на града!

Анонимен каза...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ за 6-ти. Там е истината, да си гледаме работата както трябва. Останалото, само ще си дойде.

Анонимен каза...

Успех, Ели!!!

Анонимен каза...

На Елица външността и пречи. Улисани да я зяпат, хората не обръщат достатъчно внимание на това какъв страхотен глас вади и колко е артистична. Браво Елица! Ти си просто най-добрата!

Misis N каза...

Браво на Елица!Поклон пред отдадеността и големия професинализъм ню Мариета Жекова!

Анонимен каза...

А бе 13, а майка ти може ли да свири на кавал?

Mr N каза...

Браво на Елица!Поклон пред отдадеността и големия професионализъм на Миро!

Анонимен каза...

24-ти, внимавай с поклоните пред Миро,да не те изненада изотзад и да оклепеш клефарите с кафево...
Малката не я мислете, сигурна е като кабаретна изпълнителка по софийските дупки.
Някой сеща ли се за голямото писане покрай оня конкурс в КООП?Миската, както и тогава предположих е сервитьорка при мама в Кипър.
За какво бе тогава цялото това скубане на коси?

Анонимен каза...

Вместо да плямпате, пригответе се да гласувате довечера!

Анонимен каза...

Браво на Елица, представи се блестящо! Мариета също доста се е постарала... аплодисменти за вас! Само напред и нагоре и двете сте добри, не се вълнувайте от негативни мнения, те са за хората, които нямат вашия талант! Правете това, което можете..., а вие го можете :) УСПЕХ!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |