Декларация на Предизборния щаб на Общинския съвет на БСП – Троян

Местни избори 2011 платена публикация
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

ПРЕДИЗБОРНИЯТ ЩАБ НА БСП – ТРОЯН се отнася с особена тревога към коментираните в предаване на централните новини на БНТ данни на ГРАО за необичайно висок брой регистрирани жители по настоящ адрес за периода 1 септември 2010 г. – 22 юни 2011 г. в Троян – 682 жители. Според справка на официалната държавна институция, публикувана на сайта на Института за развитие на публичната среда, новорегистрираните жители на града са 482, а 264 нови жители са в селата. Най-много новорегистрирани има в селата, в които предстои избор на кметове - в Орешак -36 души, след което следват селата Борима, Голяма Желязна и Дебнево.

ПРИПОМНЯМЕ, че на 21 юни в централната емисия на БТВ Троян отново беше посочен в „черния списък” на рекордьори по изборен туризъм с 264 регистрирани. Съпоставяйки данните на ГРАО, цитирани от двете телевизии през юни и септември, излиза, че в последните четири месеца преди изборния ден в общината ни са регистрирани 418 жители. Тези хора би следвало да са преминали през двете гишета на информационния център на общината и да бъде забелязан повишения брой на граждани, очакващи да бъдат обслужени. Ние настояваме да получим от Община Троян отговор на въпроса какво е направено в тези четири месеца за анализиране на този процес и какви са били реакциите на общинското ръководство.

ЗА НАС ВЕЧЕ Е ЯСНО, че „пропуските” в новоприетия от ГЕРБ Изборен кодекс и „пропуските” в проследяване на прилагането му в общини, управлявани от ГЕРБ, имат обща цел – манипулиране на вота на гражданите. За БСП – Троян явлението „изборен туризъм” е крайно неприемливо. То има една единствена цел - да повлияе върху изборния резултат и да опорочи конституционно гарантираното право на гражданите за честен избор на представители във властта. На фона на случилото се в с. Катуница това действие носи рискове за спокойствието на общината. Въпрос на политическа отговорност е да направим всичко, което е в правата ни, за да защитим възможността на гражданите на Троянска община да участват в честен избор.

ДЕЙСТВИЯТА, КОИТО ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕМ, СА:

1. Ще сезираме прокуратурата с настояване да бъде проверено дали всички регистрации на граждани, регистрирани по настоящ адрес за периода 1 септември 2010 г. – 22 юни 2011 г., са извършени в съответствие с нормативните изисквания;

2. Каним политическите партии, които участват в Избори 2011 г., да подпишат споразумение за политическа почтеност и толерантност на 29 септември (четвъртък) от 11:00 часа в кафе-клуб „Иван Хаджийски”. Кандидатът на БСП за кмет на Троян Донка Михайлова преди месец призова нашите опоненти за честен избор. Повторно предлагаме на партиите да декларират, че няма да купуват гласове и да извършват действия, които опорочават вота на избирателите.

За БСП – Троян честността на изборния процес е гаранция за зрелостта на една политическа партия. Нека избирателите да имат реална възможност да оценяват нашата зрелост!

25 септември 2011 г.

Предизборен щаб на БСП - Троян

95 коментара:

Анонимен каза...

прекрасно решение! поздравления, дано и опонентите ви мислят по същия начин

Анонимен каза...

"Ще сезираме прокуратурата с настояване да бъде проверено дали всички регистрации на граждани, регистрирани по настоящ адрес за периода 1 септември 2010 г. – 22 юни 2011 г., са извършени в съответствие с нормативните изисквания" дали това ще се случи до 23-ти?

Анонимен каза...

Силна позиция на БСП! Да видим сега прокуратурата. Интересно е и кои политически партии ще подпишат споразумението.

Анонимен каза...

vsi4ko e zakonno be tapungeri-seziraite i ARMENSKIQ POP ako iskate

Анонимен каза...

Расисти, какво са ви направили горките роми?

Анонимен каза...

Ето какво намерих във Фейсбук:
Донка Михайлова - ЗНАМ КАК ДА ПРОМЕНИМ ТРОЯН
http://www.optitroyan.net/?p=4708

Анонимен каза...

Донка Михайлова, променя Троян с Дилян Енкин?
Хитлер е оглавявал Хелзингския комитет по човешките права...

Анонимен каза...

Абе хора жалки сте бе. Минко Акимов ще спечели изборите и без циганските гласове. Не виждам за кой друг може да се гласува.

Анонимен каза...

Някой знае ли името на тъпото копеле с мотор, дето преди малко преби човек на главната до машстройското мостче и на кой идиот с пари е син?

Анонимен каза...

Някой знае ли името на тъпото копеле с варненски номер, дето преди малко въртеше гуми на автогарата?Точно на 100 метра по десния диагонал от Полицията...Но те разбира се, имат по-важни дела...

Анонимен каза...

В Троян КАТ не си върши работата, пък този Ичев да ходи да се гръмни някъде.

Анонимен каза...

А някой вижда ли колко нови цигани има напоследък в Троян?

Анонимен каза...

А бе 8-ми що не си завреш един гербер знаеш къде?

Анонимен каза...

Абе БСП в Троян напоследък много задобря - май Донка Михайлова мърда чугунените глави. Кой каквото ще да говори декларацията им е удар в целта.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

4ти ти от каде знаеш че е законно?

Анонимен каза...

стига измислени етнически проблеми- кой е казал че новите жители са роми? явно го пише някой който е добре запознат с делата в този град хм?

Анонимен каза...

Аз пък каня всички жители на гр. Троян да подпишем декларация, че няма да убиваме политици. В четвъртък, 11.00, на центъра:)))

Анонимен каза...

Те защо искат да се подписват специално, че ще спазват закона? Елементарен предизборен ПР.

Анонимен каза...

8-ми, единствения жалък си ти. Как ще гласуваме за Акимов?! Не виждаш ли на какво е заприличал града ни? Цигани, коне, мирише на концки изпражнения навсякъде... На него го дължим. За който и да е друг гласувайте, хора, не и за този човек Минко Акимов!

Анонимен каза...

не съм за БСП, но ПОХВАЛНО! интересно кой ще има смелостта да подпише и играе честно

Анонимен каза...

Абе тази мацка - Михайлова, май е си е плюла в устата. Не й пука - чукна Минко за букварчетата,сега с пришълцате. Баво!

ЧЛЕН НА ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ-ТРОЯН каза...

ПОСЛЕДОВАТЕЛНО И ПРИНЦИПНО ЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ ПОСТАВЯ ВЪПРОСИТЕ С ЦИГАНИТЕ В Р.БЪЛГАРИЯ.ТОВА Е ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ.НЕ СЕГА КЪМ 27 09 2011г. А ОТ МНОГО ГОДИНИ НАЗАД...КЪСНО СЕ СЕЩАТЕ!!! ВСЕКИ СПЕКУЛИРА ...НЕ НАГНЕТЯВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ОБСТАНОВКАТА...ПРОЯВЕТЕ РАЗУМ...ГОВОРЕТЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНИТЕ!!!ВСИЧКИ ДА БЪДЕМ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА...БЪЛГАРИ,ТУРЦИ,АРМЕНЦИ,ЦИГАНИ И Т.Н.ВСИЧКИ РАВНИ ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ...ДОБРИ ИЛИ ЛОШИ...БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ!!!

Анонимен каза...

19ти в днешно време е хубаво всичко да е черно на бяло, ч е който згази лука да му се търси някаква отговорност. не е лоша идея , дано кмета за който съм аз да подпише,

Анонимен каза...

Силна позиция която трябва да бьде покрепена от всички партии в Троян.

Анонимен каза...

член на вмро всичко сме равни - по принцип ама я виж на какво ни прави държавата, измествате темата нещо не циганите а не1естните избори са темата тук ,май забравяте, що пък да не подпишат,а , че какво им коства, интересно после дали ще ни съобщят кой е подписал и кой е бил против

Анонимен каза...

Към № 19. Ами защото не се спазва закона, очевидно. Ти наистина ли мислиш, че Сашо Данков и компания имат уважение към закона?

Анонимен каза...

Спазването на закона е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всеки гражданин. Без декларация. Освен, ако не си гузен за нещо....

Анонимен каза...

Съгласен съм, че не трябва да се избиват политиците. Те трябва да бъдат измъчвани. Продължително!
Протестите не са срещу циганите, а срещу бездействието на политиците.
Тъпото копеле, дето преби човек също не е виновно.Виновни са кметът и шефът на полицията. Лудите гонки с мотори всеки ден доведоха до търсеното - пребиване на човек. На физиономията на тъпото копеле беше изписано: "Къде го откараха тоя, ще го доубия, че екшъна да е пълен!"

Анонимен каза...

27, виждал съм хора, които сериозно нарушават закона. Те са с подписани декларации, че са по-чисти от сълза. Абсурдно е да повярва човек, че който подпише подобна декларация, в следващата секунда става друг човек. Обидно е към електората им, да ги ловят на такива трици....

Анонимен каза...

Към № 28. А дали Акимов го знае!?

Анонимен каза...

До 29:
"Съгласен съм, че не трябва да се избиват политиците. Те трябва да бъдат измъчвани. Продължително!" :))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

За БСП – Троян явлението „изборен туризъм” е крайно неприемливо.
На времето когато Енкин печелеше мандат след мандат с техните гласове май ви беше приемливо.Натдавайте и сега ще сте доволни ,какво сте се свили.В Несебър са стигнали до 500лв.на глас.Тук минавате много тънко с 30/40 лв.

Анонимен каза...

28 така е ама ако си гузен пък нали няма да си сложиш главата в торбата дано пък разнищят какви далавери се случват тук, че ми е интересно още откакто казаха по новините за пришълците в общината може да са си легални хората ама ако не са да видим на кой интересите ще пазят и само ни мътят мозъците то май май на тоз мандат няма да гласувам нещо не си избирам кандидат

Анонимен каза...

Генади, публикувай текста на споразумението и имената на подписалите. Ще е интересно.

Анонимен каза...

Към 34. Как така точно към умиращия ни град се завтекоха най-много хора в България. Ти наивник ли си или някой ти плаща да внасяш шум в системата?

Анонимен каза...

Към № 33.Нямам спомен тогава да някой да е посочвал в централните новини "малкия" град Троян като първенец по изборен туризъм в страната.

Анонимен каза...

от 34: абе не го вчрвам много да е имало интерес баш към нашия град, то интерес интерес ама чак от 300-400човека по-вярвам 500 600 да са избягали

Анонимен каза...

БСП и чесни избори ,развеселихтеме много тази вечер:):):):)

Анонимен каза...

абе някой виждал ли е плакати на кандидатите я дайте някаква информация за общински съветници и тн .Само на Пъдарски в началото на града виждах

Анонимен каза...

Кака Доца го е закъсала яко щом почна да плаши Акимов с прокурори.Нали всичките са му били новобранци навремето пък и момчетата от ДС които са зад и над него са си купили държавата отдавна и са изпипали всичко перфектно.Май никой не ни обръща внимание ,бабите ни измряха,циганите ни ги купиха и сега се чудим как да ни забележат.Донке ако не беше Енкин до теб нямаше да имаш нужда от декларации,беше безпорен фаворит щото най малко си крала в Троян но сега губиш ,твоят човек ти опрай повече от половината електорат това е.

Анонимен каза...

Към № 41. Не го е закъсала тя - не тя регистрира 700 души да я подсилват. Яко е уплашила Акимов!

Анонимен каза...

По нагло от КОМУНИСТА няма.Като иска честни избори защо е започна да провежда срещи по селата преди законния старт на кампанията??Защо прави агитация във фирми и институции, което е извън изборния кодекс???Да им с*ра на честните избори на БСП!Айде да си говорим честно!Който почва негативна кампания винаги му се връща тъпкано!

Анонимен каза...

Тя жената какво да прави, гледа да се представи достойно на 1 тур. Че то е ясно, и да стигне до балотаж, няма кой да я подкрепи на 2 тур. Всъщност, може би само Сираков, той и с дявола ортак ще стане, само да е във властчицата.

Анонимен каза...

Бойко, като до миналия месец беше в общината светни ни за тия хора, нали и през твоя подпис са минали!Тази бройка 682 само новорегистрации или и пререгистрации ли са?Какъв брой регистрации е имало средно през последните 10г. в Троян?

Анонимен каза...

Жалко за няколкото достойни хора в листата на БСП.На всички е ясно кои са.А патията, която прави пенсионерско-цигански събори с бира и кебачета в парка...да се заяжда за на Минко детските книжки смятам, че е пълна простотия!

Анонимен каза...

Към № 43. А Минко какво започва - 114 години ловци-помен с чужда пита, Празник на сливата-помен с чужда пита, а той на президиума в отпуск за изборите. Защо мотокроса се обявява от клуба на ГЕРБ? А букварчетата? И всичко с нашите пари - от нашите данъци.

Не съм Бойко, ама да те светна каза...

Към 45: Личи си, че не си си сменял скоро адреса. Адресните регистрации не се подписват от секретаря на Общината, нито от кмета. Има си служители, които го правят на момента, ако са представени документ за собственост и (при необходимост) декларация за съгласие от собственика на имота.

Анонимен каза...

Тия пък кой ги брои за живи?Лявото отдавна се най меко казано - ДИСКРЕДИТИРА,СРИНА,ИЗЧЕРПА!Даже Пеевски ще я бие сигурно тази неизвестна на тясната троянска публика социалистка :D

Анонимен каза...

Към № 44.Като гледам колко десни хора се канят да гласуват за нея май нещо бъркаш...

Анонимен каза...

Към 48: Мдаа хубаво беше някой да хвърли малко светлина по въпроса.Така или иначе проверката ще покаже всичко, ама като се окаже,че пак правят номера от селски вечеринки като заяжданията за качеството на асфалта на АМ Тракия,дето като излезе експретизата Дмитриевич Станишев се направи на приятно разсеян...

Анонимен каза...

Към № 49. Важното е, че е харесвана от широката троянска публика.

Анонимен каза...

ПР-ите на Акимов само нощна смяна ли работят. Включиха се чак след 9 часа. По светло сигурно работят за някой друг? Е аз пък ще лягам да спя тогава. Нека си заработят високите заплати.

Анонимен каза...

А те нещо много груби и прости, бе. Я виж какъв език и изказ. Смени ги, Минко. Ти можеш да си платиш на по-добри!

Анонимен каза...

Дуле Савич каза:
50-ти ако БСП се върне на власт пикая за последно на островчетата енкини,дигам ципа,на нешката ако не е фалирал до тогава и после на запад ако ще и да е Крагуевац

Анонимен каза...

н.46 кебапчетата май някой друг ги сервира, ама нищо де да има за народа хаха ще се нагледаме на събития до края на изборите

Анонимен каза...

хехе то сички с нешката ше се спасяваме ами буса му няма да може да мине през новото кметско обръщало то от там само с колелета ще става

Анонимен каза...

н.56. За кебапчетата от Събора на ловците на Акимов ли говориш?

Анонимен каза...

Не ви ли прави впечатление колко са прости поддържниците на Акимов? Симптоматично...

Анонимен каза...

Аз също не съм комунист, но одобрявам позицията на БСП и се моля Миня Акимова да не спечели изборите.

Анонимен каза...

Уважаеми "Предизборен щаб на БСП-Троян", аз като ваш съгражданин Ви напомням, че числото 682 е 681(г.)защото в цитирания от Вас период "чисто нова" адресна регистрация е получила в гр.Троян и Вашия кандидат за кмет на община.Относно притиснението за "увеличаващото" население в селата, нормативните документи КАЗВАТ,че регистрацията се извъършва от съответния кмет на кметство. В посочените от Вас села кметовете са от различни партии(включително и БСП).Нека Ви напомня, при предходното управлението на държавата, демокрацията беше победила,т.е. всеки можеше да се регистрирва където си поиска. С изменение на зкона за гражданската регистрация(проверете си сами откога) се изискват документи за собственост и т.н.
Ще се повторя(30) публикациите е ли са официални? Т.е. от ТЗ "ГРАО"-Ловеч
По втора точка и в кампанията Ви пожелавам УСПЕХ!

Анонимен каза...

Наистина, ще е интересно, Донка Михайлова да каже, какви са й мотивите да се регистрира в Троян, освен кметската надпревара, де?

Анонимен каза...

Какви да са?Ще направи и тука едно сдружение за перачка на червени пари и ще разтяга локуми в ОС като общински съветник от групата на Енкин.
Дечо Пора

Анонимен каза...

и какво - кои ще подписва и какво точно ще подписват знае ли се

Анонимен каза...

Изнесената от БНТ информация за новорегистрирани в Община Троян 682-ма граждани, не отговаря на истината:
http://www.troyan.bg/news/news1/713-iznesenata-ot-bnt-informatziya-za-novoregistrirani-v-obshtina-troyan-682-ma-grazhdani-ne-otgovarya-na-istinata.html

Анонимен каза...

http://www.troyan.bg/news/news1/713-iznesenata-ot-bnt-informatziya-za-novoregistrirani-v-obshtina-troyan-682-ma-grazhdani-ne-otgovarya-na-istinata.html

Анонимен каза...

Изнесената от БНТ информация за новорегистрирани в Община Троян 682-ма граждани, не отговаря на истината



Във връзка с Декларацията на Предизборния щаб на БСП-Троян и коментара в последния брой на в. „Троян 21“, по повод съобщената на 23.09 в новините на БНТ информация за 682-ма новорегистрирани в троянска община граждани, което според споменатите медии говори за „изборен туризъм“, данните от служба „ЕСГРАОН“ на Община Троян опровергават казаното.

В периода от 01.01.2011 г. до 22.06.2011 г. ( критичната дата за адресно регистриране на граждани за гласуване на предстоящите избори), в Община Троян са подадени 577 броя адресни карти.

130 са адресните карти, подадени от други населени места, т.е от външни хора. Останалите 447 са на граждани от троянска община.

Поводите за това са различни, като най-често срещаните причини са:

През 2010г. и 2011г. изтича 10-годишният срок на валидност на личните карти. При подмяна на документа за самоличност много от гражданите, поради некоректност на адресите си /липса на етаж или апартамент, наличие на вход или написан вход, ако няма такъв отбелязан и др./, подаваха адресна карта за настоящ адрес;

При първоначалното гласуване на Изборния кодекс бе приета отседналост за гласуване 12 месеца / за общински съветници, кметове на общини и населени места/. Съгласно & 78, ал.1 от ПЗР на ЗГР лицата, които са променили настоящия си адрес от едно населено място в друго, в периода от 01.09.2010г. до 31.01.2011г., бяха задължени да представят пред общинската администрация по новия си настоящ адрес необходимите документи / нотариален акт или документ за собственост, декларация от собственика, че е съгласен да живеят на неговия адрес или договор за наем/. За община Троян тези граждани бяха 275, като само 130 от тях си направиха пререгистрация, останалите 145 се върнаха на старите си адреси;

И още – студенти, върнали се в Троян , при подмяна на личната карта установяват, че настоящият им адрес е в друго населено място – където са учили, и те също са подали адресни карти. Това се отнася и за граждани, които са сменили жилището си през годините и са изчаквали срока на изтичане на личната си карта за да подновят адреса си.

За община като Троян, с население 36 000 жители, е нормално адресно регистрираните граждани за половин година да бъдат 130, дошли от други населени места.



---
Катя Раева – нач. отдел „ИООУ“ /Информационно обслужване и общински услуги/ в Община Троян

Анонимен каза...

Защо чак сега правите опровержение, а не веднага след централните емисии, а чакахте бсп да повдигне въпроса? ние данъкоплатците разчитаме да си вършите работата навременно и коректно и да ни давате вярна, точна и актуална информация. излезте с официално изявление, ако трябва в същата медия -бнт, след като те са подали невярни данни

Анонимен каза...

студентите си правят временни регистрации и дори и вашето твърдение "За община като Троян, с население 36 000 жители, е нормално адресно регистрираните граждани за половин година да бъдат 130, дошли от други населени места." да е така то остава една дооста голяма разлика в бройката нали? къде са 130 къде са 682?

Анонимен каза...

447 са граждани на Троянска община бе малоумник!

Анонимен каза...

Абе, "бесепету", преди да пускате декларации, първо се допитайте до компетентните органи. Или кво си рекохте, я малко PR да си напрайм.

Анонимен каза...

а някои знаели текста на тая декларация за какво ще е ?

Анонимен каза...

По банално платено съобщение отдавна не бях чела.

Анонимен каза...

отговор има от общината браво, но защо чак сега след като БСП искат проверки, не можаха ли да се сетят по-рано, още след като се чу информацията?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Преди години, по време на развития социализъм, почти всички шефове на троянски предприятия бяха завършили ,,висшо,, в Свищовската академия.Затова я наричахме ПУЦ за директори./Колко троянска сливова се е изляла към Дунава?!/
Само да обърна внимание, че и г-жа Топалова е свищовски кадър.
/ПУЦ означава промишлено учебен център и по време на соца там се обучаваха най-най-посредствените ученици./
Г-н Енкин има добро образование- строителен инженер.И ето- човекът си направи частен хотел.
По тази логика може би трябва да поканим Андрей Слабаков за кмет-хем псува юнашки, хем може един киносалон да ни построи.

Анонимен каза...

По време на соца почти всички шефове на троянски предприятия бяха завършили ,,висшо,, в Свищовската академия.Затова я наричахме ПУЦ за директори.Колко ли троянска сливова се е изляла към Дунава?!
Само да обърна внимание, че и г-жа Донка Топалова е свищовски кадър.
Да си спомним, че г-н Енкин е човек с добро образование- строителен инженер.И ето- направи си частен хотел.В този ред на мисли дали да не поканим за кмет Андрей Слабаков-хем псува юнашки, хем може един кинисалон да ни построи.

/ПУЦ означава училище за средно образование, в които учеха най-най-най посредствените ученици./

Анонимен каза...

Жалък си драги/а. Първо не знаеш какво иронично означава ПУЦ. Явно ти точно това училище си завършил. Сега внимавай:Ти явно искаш да кажеш СПТУ, което иронично означава сульо и пульо тръгнали на училище.Сега за троянските директори.Внимавай много! Инж Андрей Андреев, директор на завод "Г Димитров" /Лесопласт/, завършил Лесотехнически институт в София, инж Дочо Карадочев, директор на "Хемус", завършил същия институт, инж Иван Караджунски, директор
на Химикофармацевтичния завод, завършил химическо образование, инж Иван Дичевски, завършил текстилно инженерство, инж Марин Пенков, директор на завод "Хр Смирненски" /Унитех/, завършил МЕИ.Така че не дрънкай глупости и лъжи както правят и мнозина други тук.Между другото Свищовската академия са завършили хора, които бяха министри в сини правителство - Стоян Александров да речем.Има и други, които са сред експертите на някогашното СДС.Ти в стремежа си да търсиш слабости на г-жа Д Михаилова се набута в тема, която изобщо не познаваш. Трай си!

Анонимен каза...

Катя Раева, не се ли боиш, че може да носиш отгворност за неверни данни. Не се подчинявай на Анита - тя е там, за да ви манипулира всички служители в отдела. Но тя ще се измъкне, а отговорността ще носите вие, специалистите. Не допускайте това с колегите си. Спазвайте закона и бъдете принципни.

Анонимен каза...

Въпрос към БСП и ГЕРБ: Има ли феодали в Троян, които бяха създадени по време на управлението на БСП и мълчаливо поддържани от ГЕРБ, които властват и днес? Какво ще кажете за "Красива България" и Троян?

Анонимен каза...

Ало,78.Не се газирай толкова!Какво стана с посочените от тебе предприятия, ръководени от тези учени хора?Къде са тези велики ръководители???- повечето в частния си бизнес.
И да ти кажа, че не си ти,вероятно яростно комунистче, свикнало да издава къси заповеди, човекът, който да ми каже да си трая.Успокой топката,в 21 век сме,другарю!Октомврийската революция беше отдавна./За протокола -завършила съм Софийския университет и добре помня йерархията в тогавашната образователна система.Казвали са ми и как първите партийни ръководители на града са се явявали на изпити, за да имат диплома за средно образование. Голям смях!/
Между другото,не търся кусури на г-жа
Михайлова.Само се съмнявам в умението на комунистка да оправи положението в нашия град, чиято промишленост, както и в цяла България, беше съсипана от управляващата ни вече 22 години ПАРТИЯ,в която е Михайлова.Да не забравяме, че другарят Николай Банев,който е за линчуване,е детенце на активен борец и е бил, доколкото зная, икономически съветник на щастливия хамстер Станишев.Кои ли ще бъдат сътрудниците на г-жа Михайлова???/Освен това толкова години членство в тази партия сигурно нанасят трайни и необратими деформации в мисленето./

Анонимен каза...

Безсмислено е да им задаваш този риторичен въпрос,80-ти!Тези две "структури" са навързани и преплетени като свински черва и само привидно се представят като алтернатива една на друга-това вече и децата го разбраха!Гледам,една женица ме гледа през очилцата от един плакат с бледната физиономия на ранния Джон Ленън и ме кандърдисва,че "знаела как да променим Троян".Знае,ама не казва как,нито пък с кого?!?

Анонимен каза...

Много анонимни революционери има в този град/ и аз, в това число./Не разбирате ли колко сме повредени всички???Какъв тогава да ни бъде кметът?-също повреден.Би трябвало да го изберем на принципа-най-малкото зле./Колкото до вълшебницата с аленочервената мантия, която знае как да промени Троян,моля,моля!Не е време за фантастики!/
Какво ще стане, ако в държава с министър председател от ГЕРБ и вероятен президент също от ГЕРБ си изберем кмет от БСП? Ще ни набият не коркова тапа, а яка чукурка.Е, тогава Троян сигурно ще се промени./

Анонимен каза...

Добрият управник трябва да е родолюбив, образован и заможен.Кой от нашите кандидати е такъв???

Анонимен каза...

83 -така е в Ловеч и не разбирам за какви чукурки говориш областният град с кмет от БСП се развива, а ТроянЪТ с кмет от управляващата партия ГЕРБ затъва като бабичка в кална нива...Ако не си изберем кадърен кмет ние ще си набием не чукурка ами поредният дебел хуй

Анонимен каза...

Не знам дали развитието на Ловеч е заслуга на кмета или на Гриша Ганчев, или на факта, че това все пак е областен център.

Анонимен каза...

Моля пишещите да не използват цинизми.

Анонимен каза...

Най-добрият пример за това какво може Герб е Сливен-кмета от Герб,личен приятел на Бабуина и накрая - ГРОБ!Спрени всички проекти с европейски средства/60 милиона/,половината общински съвет иска отстраняването му чак в Брюксел,Лечков-осъден и въпреки това-пак кандидат за кмет от ГРОБ!?!Това как се нарича,че не мога да се сетя думата?

Анонимен каза...

В момента законът е нарушен, защото в тук поместените платени послания и на г-н Пъдарски и на г-жа Михайлова, предвижда 10% от площта на публикацията да съдържа посланието:"Купуването и продаването на гласове е престъпление". Дали ще се спази закона и ще бъдат глобени със сериозните суми, които са предвидени в закона???

Анонимен каза...

Май и ДСБ са към тях. Глобите бяха от 3000 до 5000 лв.?

Анонимен каза...

Позволявам си да дам два безплатни съвета на Предизборния щаб на БСП:
1.Да организират по квартали тимуровски команди за подпомагане на възрастни хора,чиито близки работят в чужбина/ясно е защо, нали?!/Ако някой не знае какво е това тимуровска команда, да посети детската библиотека.Почти е сигурно, че там все още се намира книжката "Тимур и неговата команда"./Някъде отляво или отдясно на световноизвестната книжка "Овчарчето Калитко"./
2.Да подпомогнат четирите траурни агенции в работата им по грижата за поддържане на гробовете./Нещо много взе да мре народът, а близките, както вече посочих, са в чужбина./
И да не забравите да се снимате!

Анонимен каза...

Моля съответните органи да се задействат,за големия пропуск на БСП,на Пъдарски и ДСБ,които са пропуснали да сложат посланието "Купуването и продаването на гласове е престъпление"в изявленията си.Това е сериозен пропуск,за което се налага глоба.Самия факт че,купуването на гласове е в разгара си, доказва че,никой от тези партии не спазва този закон,начело с ГЕРБ,който обикалят и срещу 40 лв.на човек правят опити да подкупят повече гласове!!!

Анонимен каза...

91 прав си,аз обаче имам друга идея.Да вземе ГЕРБ/които за изборите са заредени с милиони/,вместо да харчат грешни пари за агитки,билбордове,маса плакати,4о лв.на калпак за по-неграмотното население/а то е много/,да си направят само една пиар акция,като подпомогнат хората с увреждания ,самотните майки,даровитите деца сираци и социално слабите лица/без ромите/.Това повече ще изпъкне,отколкото харченето за всичко друго,което ни боде очите и се чудим,как,в тая криза могат да пилеят толкова много грешни пари!

Анонимен каза...

№89,напълно си прав/а,подкрепям те.

Анонимен каза...

Номер 89 - я се вгледай по-внимателно имат ги всички текста

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |