Христина Христова: Бюджетът „Борисов” не насърчава нито една реформа

* На пресконференция в Ловеч лидерката на НДСВ прогнозира, че кабинетът е пред ремонт и първо ще е МВР * Д-р Гунешки: Европейските средства не са ефективно достъпни за общините у нас

ОБЩИНИТЕ ЩЕ СЕ СБЛЪСКАТ с проблема на недофинансиране на здравеопазването още в началото на годината. Те трябва да обяснят на гражданите, че се налага всяко семейство да отдели настрана значителна сума от семейния си бюджет, за да може да посрещне евентуална нужда от здравна помощ. Това каза на пресконференция в Ловеч миналата седмица (10 февруари) лидерката на НДСВ Христина Христова, а събитието бе част от националната кампания на партията за обсъждане на общинските бюджети.

Г-ЖА ХРИСТОВА ДОПЪЛНИ, че правителството е присвоило 2 млрд. лв. и обявило, че „дало” най-много пари за здравеопазване; национализираните пари обаче са трупани 3 години от повече от 3 млн. работещи българи, уточни тя. Първата дама на жълтата партия изтъкна още, че бюджетът „Борисов” не насърчава нито една реформа и така удължава икономическата криза.

ОБЛАСТНИЯТ ЛИДЕР НА НДСВ и наш съгражданин д-р Красимир Гунешки пък информира, че Община Троян е била принудена да изтегли кредит, за да съфинансира спечелени европейски проекти за благоустрояване на града. Казаното от д-р Гунешки подкрепи общия извод на НДСВ, че европейските средства не са ефективно достъпни за общините у нас. Подчертан бе и фактът, че правителството все още не се е издължило нито на бизнеса, нито на общините, което ще докара някои фирми до фалит, а хора, които се водят на работа, няма да могат да получават работни заплати.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ Христина Христова подчерта, че „ГЕРБ трябваше, но явно не може да изпълни дневния ред на хората, а той е подобряване на икономиката и откриване на нови работни места”. Прогнозата й бе, че правителството е пред ремонт, като най-напред е ред на Министерство на вътрешните работи поради скандалите, които не могат да бъдат спрени.

НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ПРИСЪСТВА и кметът на Ловеч Минчо Казанджиев, който поздрави Христина Христова и й подари за спомен диск със снимки на реставрираната крепост Хисаря. Това бе първият голям проект по програма на Министерство на труда и социалната политика по времето на кабинета „Сакскобургготски” (социален министър тогава бе именно г-жа Христова).

Т21

32 коментара:

Анонимен каза...

Абе тия от тая партия ептен за тъп ме имат?!...

Анонимен каза...

Христина Христова да не би да се преселва при царя? С тея снимки...?
Верно - що не участват в изборите от Мадрид? И от там да водят агитацията.

Анонимен каза...

Бедний ми Гунешки,а когато лятото бяха разискванията за този заробващ Троян 4 милионен кредит ти,като общински съветник мълча като пукал,дума не обели и накрая гласува ЗА КРЕДИТА!Бедний ми Гунешки,не те ли е срам?Ма какъв ти срам-ти се учиш от Цара!

АРВи каза...

Нямам партийни пристрастия към нито една партия, но определено има и истини в казаното от г-жа Христова, па макар и не пълни и половинчати в известна степен.

Анонимен каза...

НДСВ - Няма Да Се Върнете!

Анонимен каза...

Абе смешници,не се излагайте поне пред хората бе.Егати народа всеки търчи за пари.

Анонимен каза...

Тези от НДСВ ми напомнят за най-последните финансиви пирамиди преди години, когато всички фалираха, но някои не спираха да търсят балъци. За тях ще гласуват само тези, които вече не помнят, че Царят го няма или дори не помнят, че е бил тук изобщо.

Пол..... каза...

Днес е най-романтичния ден!
Честит Св.Валентин на всички приятели тук,
Желая Ви много здраве – то винаги е нужно,
много щастие – то никога не стига,
море от любов и БРЯГ,
на които винаги да Ви чака някой!
На самотните-горе главата и
вярвайте,че и за Вас слънцето ще грее.
Само малко Вяра е нужна!Правете любов а не война приятели!
АРВи-специални поздрави за теб :)

Анонимен каза...

Пол, съжалявам, мислех те за българка.Не ме разочаромай, моля те!Нима приемаш и католицизма?

Анонимен каза...

Обичам го повече от православието - въпреки афишираното пуританство е намерил начин да си разреши на енориашите да се изчукат де кой с когото намери и да пребори проблема с раждаемостта...

Анонимен каза...

До Пол:
Всичко това е много добре, ама няма да стане без винце. Днес е Трифон Зарезан тоже. Във винцето е истината. Зарежете добре лозето, пък каквото дойде. На опиянения човек всичко му е хубаво, дори да не е влюбен. Освен това има много смях с вицове за весели пиячи, а за влюбени - няма.

Анонимен каза...

Бавно и монотонно кандидатите за власт се раздвижват.Станчев направи втора стъпка към избори,сега и доктора стъпва на дансинга на предизборната дискотека.
Блясъкът на светлините е така примамлив, че въпросните танцьори забравиха че са част от голямото мълчание докарало кредит на Троянци от 4 милиона лева!
Танцувайте уважаеми,танцувайте последният си валс!

Анонимен каза...

Ако съм толкова умазан до ушите като тази партия няма да смея да се обадя камоли да кретикувам нещо което народа и даде шанс и те го предадоха.
Не бъдете нагли да искате глас още веднъж.

Анонимен каза...

Не е тук мястото на това което ще напиша но:

УВАЖАМЕИ ГОСПОДИН АКИМОВ!
ИСКАМ ДА ВИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА 2(ДВЕ) ОГРОМНИ ДУПКИ ПО ОСНОВНИ ПЪТНИ АРТЕРИИ!
НА УРВАТА В КНЕЖКИ ЛЪГ,ТОЧНО ДО ГАРАЖА НА ЦАНКО МИЧЕВ,В ДЯСНОТО ПЛАТНО ПОСОКА КАМЕН МОСТ,ДУПКАТА Е ОКОЛО МЕТЪР ШИРОКА И ПОНЕ 20 СМ ДЪЛБОКА.
ИЗКАЧВАНЕТО НА РОДОПА,ДЕСЕН ЗАВОЙ,ПОСОКА ОРЕШАК-ПОНЕ 20 СМ ДЪЛБОЧИНА И МНОГО ХУБАВА ОКРЪЖНОСТ!

Анонимен каза...

На снимките все МАЗНИ АЙДУЦИ.

Анонимен каза...

Честит празник на всички (кой каквото празнува)!

Само да обърна внимание, че от докторското съсловие си имаме депутат-ка (ако някой не е разбрал).
Като гледам на какъв хал е здравеопазването във града направо не ми се мисли ако евентуално (в което не вярвам) си изберем за кмет доктор... как ще ни оправи...

А за тези двете гореспоменати партии не мисля, че е необходимо изобщо да си губим времето да ги коментираме.

Пол..... каза...

Да обясня на някои които не могат да вдянат:
Както каза един Св.Валентин е западна "диверсия" или празник на католиците.Това е точно така,но понеже по света не са само католици а има и християни,мюсюлмани/дано не греша в правописа/,будисти и т.н. е прието този ден да е световен ден на целувката или както хората го искат на ЛЮБОВТА.Затова №9,дето те разочароМам и №11,Ви честитих Св.Валентин.ЗАЩОТО точно на нас ни е необходимо такъв ден,необходимо ни е да почувстваме поне малко от романтиката на изпитаните красиви чувства,като любовта и истинската целувка.И специално за 11-днес е и деня на лозаря.Св.Трифон беше на 1-ви.Като полендачка,аз много добре си тача този ден,но и приемам другия анатемосан за някои празник.И без винце наистина не става,чаша вино споделено с любим човек-какво по хубаво от това на празника?Но истината не е във винцето нито в ракийката,там истината я търсят само оцетниците-истината е в любовта.А какво е любовта,сами си отговорете.Затова и ви пожелах на всички да правите любов,за да можете да премахнете от себе си тая злоба,мъст и негативизъм към всичко и всеки,защото така както по-горе коментират анонимните,така коментират и АБСОЛЮТНО всички,било то доктор,кмет,полицай и т. н.,било ГЕРБ или НДСВ или ДСБ и т.н.Важното е интригата.Толкова злоба се излива еднаква на всякъде,че като гледам чак и ДПС-то ще ми стане симпатично/нали не съм българка/:))
Айде празнувайте,целунете любимото същество до вас,направете нещо красиво тази вечер,а утре ще сте по-удовлетворени от днес.Наздраве:)))

АРВи каза...

Пол, благодаря за поздрава! Пожелавам ти истински да се наслаждаваш на любовта с човека, който ти е на сърце!
И като допълнение към постинга ти, ще си позволя да допълня само това "Правете красиви неща, винаги с любов."

Анонимен каза...

За мен истината е във виното.

Анонимен каза...

Не се научихте да пишете коментари по съответната тема!
Очевидно някои намират във форума поле за изява, но поне да беше адекватна!

Анонимен каза...

До 16
Дебиле, стани доктор и тогава да те видим как ще оправиш хала на здравеопазването във града
Съвсем скоро ще ви лекуват индийци (т.е. роми) и м.с. занзибарки

Анонимен каза...

Дами и господа, от това, което прочетох, нещо като коментари, виждам, че много бързо сте се устремили към промоция...та на ИНО. Липсата на здрав разум на това, което претендирате че сте, ме подсеща, че България отново дълго няма да я бъде. И кой го беше казал? Искате ли лекарите от Троян да откажат да ви лекуват и да отидат в чужбина, където ще живеят много по-добре? Ами кажете. Тогава ще бъдете ли доволни?

АРВи каза...

№ 22, не критикувайте, ако обичате, в множествено число, някак си много бързо обобщавате написаното от пишещите по-горе . Такова поведение меко казано е несериозно да не използвам други думи. Директен спор с някой от тук пишещите, разбирам, но обощенията и критиката против всички не ги разбирам. Всеки е писал това което мисли. Вие да не сте коректив, и ако се изживявате като такъв, кажете поне кой Ви е упълномощил за това. И съкращенията когато се пишат следва да се поясняват, защото не е прието да не пише така, ако искате да Ви разберат.
И нещо в допълнение. Ако лекарите откажат да ни лекуват, те просто няма да са лекари вече. В чужбина Ви уверявам, че няма да им позволят да си разиграват коня както си искат. Но те там ще слущкат и ще лекуват. Това е. Не ангажирам никого с моето мнение. Вашето (на №22) просто няма да ме интересува, ако ми опонирате в същия стил на постинга Ви по-горе.

Анонимен каза...

Наши лекари в чужбина?Абе тук май има шизофреници?
АКо са били толкова кадърни драги,отдавна да са офейкали!

Анонимен каза...

Гунишки бе сред поддръжниците на Христова при изчора й за водач на НДСВ. Сега тя му се отблагодарява по финикийски...

Анонимен каза...

Гунишки, би ли обяснил какво направи със 100-те хиляди лева, които получи за миналите парламентарни избори?

Анонимен каза...

И на мен да ми дадат ,ще ги взема за себе си БРАВО ДоКтОрЕеее-та нали вси4ки доктори са рекетьори!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Бедни ми, бледний Краси... Когато те бяха на власт и крадяха като за 5 световни - тебе те изгониха, че нещо им беше неудобен. Ся - га съ УСРАА - земаха те лайната им да ринеш. Га ш пураснеш бе френд? Друга мандра НЯМА да има!

Анонимен каза...

Йес!

Анонимен каза...

Към №3-пред всички местни медии Д-р Гунешки ясно обясни защо се наложи да гласува за този 4 милионен кредит.Държавата бави плащанията към бизнеса-фирми изпълняващи държавни поръчки.Съответно,тези фирми ще осъдят общината,която и е невъзможно да извърши разплащане.Така положението на Гр.Троян ще бъде много по-тежко.За съжаление именно тази кредитна тежест поддържа и високите ни данъци,но няма друг изход без да се отежни и без това трудното ни положение.
Г-н Сираков и М.Шошкова много добре знаеха в каква ситуация изпада града ако не се разплати на фирмите,но гласуваха против именно заради наближаващия предизборен период.
С уважение!

Анонимен каза...

Този 30 ще каже ли кога и къде Гунешки е обяснил за 4 милионния кредит?Просто няма такъв случай.Я ми кажи един случай,когато той е гласувал против предложение на Минко и Герб,за каквото и да било.Я се скрий,моля ти се.

Анонимен каза...

Затова Апостола каза-чиста и свята Република!А то тука-ту се кълнат на Апостола,ту на разни нищожества,дето се пишат за царедворци.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |