Спипаха соцдепутата Горов да шофира обилно почерпен

* Засечката станала малко преди полунощ на 31 декември в Ловеч, народният избраник се прибирал от новогодишен купон * Софийска градска прокуратура ще решава дали да образува наказателно дело

НА 3 ЯНУАРИ електронната агенция Фрогнюз (www.frognews.bg) първа съобщи, че ловешкият соцдепутат Димитър Горов, който е и областен лидер на БСП в Ловеч, навръх Нова година – малко преди полунощ на 31 декември – е спипан да шофира личния си автомобил „Шевролет Круз” обилно почерпен. Засечката станала при рутинна проверка на служители от КАТ – Ловеч, а депутатът се прибирал от новогодишен купон. При проверката на място дрегерът отчел 1,76 промила алкохолно опиянение. В телефонен разговор по-късно г-н Горов признал за инцидента, но се оправдал, че пътно произшествие или някакви други щети не са последвали.

НА 10 ЯНУАРИ стана ясно, че резултатите от химическия анализ на взетата кръвна проба сочели друго – цели 2,1 промила. Преписката по случая обаче била изпратена от Районна прокуратура – Ловеч в Софийска градска прокуратура – единствената, която може да образува наказателно дело срещу лица с имунитет, какъвто е и Димитър Горов в качеството си на депутат, съобщи ловешкият сайт www.lovechtoday.eu Предвидената санкция за подобно провинение била до 1 година лишаване на свобода, но юристи пояснили, че обичайното наказание е пробация (обществено полезен труд).

В ЛОВЕЧ СЕ ШУШУКА, че катаджийската проверка на депутата Горов, който е достатъчно популярна и влиятелна фигура в областния град, била предизвикана от негови противници, участвали в новогодишната гощавка. Във форума на споменатия сайт пък има призиви народния избраник да подаде оставка.

Т21

17 коментара:

Анонимен каза...

Браво-голяма грешка,то какви издънки стават в нашата европейска страна та 1пиян депутат хахаха!! Има и по-големи грешки(срс) та това ??

Анонимен каза...

За такива екземпляри,защото за мене те не са хора би трябвало да има съд и затвор.Обаче едва ли ще го съдят тази соц.мутра.За съжаление той има депутатски имунитет и е трудно да бъде осъден.Логиката на законопазителите е такава:Имаш имунитет и може да си убиец на свобода.Имунитетът му е даден по закон да упражнява дейността си като народен представител,но не и да нарушава законите на Р България.
Да ви е живо и здраво правосъдието!!!!

Анонимен каза...

Той сигурно е бил толкова зле та не е могъл нито да каже кой е нито да си извади сам депутатската карта... Щото ченгетата като я видят ... бягат като ужилени...

Анонимен каза...

Пицария Ало-о-о, Ало-о-о”ко стана.Нали все претендирате "другарите" за справедливост.Моля ви, дайте на този мазник справедливост, каквато заслужава, книжката на трупчета а той за един месец в затвора с бързо производство!
Режете до здрав кокал, защото младите гледат, че такива като този каун минават метър и правят същите изцепки.

Анонимен каза...

Брей, ква е свиня угоена. Бе що всички депутати са едни охранени?

Анонимен каза...

Тоя симпатяга ще види съд и затвор,точно колкото и Максим Ставийски видя!
За кокошка няма прошка,за милиони няма закони але леееее!

Анонимен каза...

2,1 промила не е обилно почерпен, а кьоркютук пиян тъпанар.

Анонимен каза...

искам да му даря на този човек"гешка на природата" 2 лева за такси.
как не го е срам?

АРВи каза...

До 5. Ами дебелички са май, защото всички ние ги хрантутим и търпим. А те ни се отплащат като ни показват, какви свини ще станем и ние ако сме на тяхно място. По този начин те нежно, бавно и постепенно ни отвръщават и ние не си и помисляме да се кандидатираме за такива "отвратителни, ветровити и отговорни" депутатски постове (мандати). По този начин те ни пазят здравето, и ни предпазват от стреса, за да не получаваме например диабет, инсулт или масивен инфаркт при поредната изцепка на някой техен представител, независимо от коя политичиска сила е, като с непрекъснато нарастващите си изцепки постоянно и непрекъснато ни каляват и ставаме непукисти. Постепенно всички ние останалите се превръщаме в дебили на които не им пука какво става с бедната ни държава и със самите нас.
Е, те това е то, Минке!!!!.

Анонимен каза...

Че те не са му взели кръв за проба,а ракия.

Анонимен каза...

Сто,сто и петдесет до двеста,маааксимум триста милилитра мастичка се сипва в биберона на бебето...

Анонимен каза...

Браво на червената пияна маймуна! Да живее съда, прокуратурата, законите, политиците...да им го нахакам на всичките! Най-лошото в случая е,че хилядите пенсионери които гласуват ЗА ТАКИВА ИЗРОДИ няма да разберат какви ги вършат И ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА тях.

Анонимен каза...

Всеки се дъни,помислете кой кара джип на Гришата,а има и доста примери ...депутатите са еднакви за КОКАЛА!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Е кой кара джипа,кажи де!Не бъди толкова загадъчен.А депутатите са същите като тези,които са ги избрали.....загадъчни и КОКАПести. АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Жалко е, че БСП плаща цената за мутри като Горов. Членовете и симпатизантите на БСП не заслужават това!

Анонимен каза...

Ловешките депутати ни представиха "достойно" в настоящия Парламент - Горов подлежи на затвор до 1 г. за 2,1 промила алкохол, ГЕРБ-аджията - до сега не се е изказал нито веднъж, но пък затова си изпросил джип без пари от Гриша Ганчев, Гумнеров - на опашка за телефон докато се обсъжда бюджета. И нашата Станка никой не я е чул да казва нещо, освен да иска спирането на парите за българското кино. Срам за Ловеч... и за Троян!

Анонимен каза...

Ние сме си виновни защото ние си ги избираме.Всеки
народ си заслужава управлението.Аз лично наша Станка един път не я чух да се изкаже от трибуната-ако греша ме поправете.А пияния бесепар си заслужава затвора.Доколкото знам в цивилизования свят колкото си по-известен и престъпиш закона наказанието е по-сурово но нашта действителност е по-различна...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |