„Актавис” дари лекарства за Дома за стари хора в Априлци


* Дарението – по инициатива и с прякото участие на областния управител Николай Нанков

В КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИНА фирма „Актавис”откликна на обръщение на областния управител Николай Нанков за предоставяне на лекарства за социалните заведения в Ловешка област. Първите количества вече бяха доставени на нуждаещите се, сред които е и Домът за стари хора в Априлци (същото социално заведение се подкрепя и от землячката ни Красимира Димова, която живее в Австрия – бел. Т21).

НА 17 ЯНУАРИ губернаторът връчи на кмета на община Априлци Младен Пелов лекарствата, които бяха заявени при предварително проучване за нуждите на Дома, като е обещан и втори транш. При гостуването на г-н Нанков хората в социалното заведение споделили облекчението си, че не им се налага да мислят за дърва и за осигуряване на храна; и се похвалили с грижите, които получават там. До дни за Луковит, Угърчин и Троян ще заминат още медикаменти, дарени от „Актавис”.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |