Инж. Милко Станчев: Ще излезем със своя кметска кандидатура

* „Синята коалиция плюс”, която да обедини предизборно десни и десноцентристки формации, предлага лидерът на ДСБ – Троян 
* Предизборно коалиране с ГЕРБ - невъзможно

„СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПЛЮС”, това е формулата за предстоящите догодина местни избори, предложена от лидера на ДСБ – Троян и бивш зам.-министър в „кабинета Костов” инж. Милко Станчев. Г-н Станчев лансирал идеята си на среща в Троян (2 декември) с члена на националното ръководство на партията и кандидат за народен представител от Ловешка област на последните парламентарни избори Петър Николов.

В ТРОЯН ДЯСНАТА КОАЛИЦИЯ ще излезе със своя кметска кандидатура и вече имаме няколко добри варианта, сподели пред Т21 г-н Станчев. На въпроса ни дали новата коалиция не преповторя формулата на „Избор за Троян”, обединила шест десни и центристки партии за местните избори през 2007 г. и излъчила свой кандидат-кмет (Мариян Балев), лидерът на троянските костовисти даде отрицателен отговор. „Става дума за коалиция с по-ясно изразена дясна ориентация, което я прави доста по-различна от „Избор за Троян”. А добавката „плюс” подсказва, че сме отворени и готови да преговаряме за партньорство с десни и десноцентристки формации”, заяви инж. Милко Станчев.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е предизборно коалиране на „Синята коалиция плюс” с ГЕРБ? „Не, ГЕРБ със сигурност ще издигнат своя кметска кандидатура в Троян, а ние ще имаме наш кандидат”, обясни лидерът на ДСБ – Троян. Партньорство обаче не било изключено, но при много ясни ангажименти и без да се правят компромиси с десните политически ценности.

Т21

59 коментара:

Анонимен каза...

Кой от двамата толупувци Балеви ще бъде вашия кандидат този път?
Да позная ли кои ще са в листата за общински съветници
1. Даню Сираков
2. Шошкова
3. Балев 1
4. Балев 2
5. Ей къде без архитекта за сладки общински поръчки- арх Пеню Терзиев.
6. Николай Тодоров- РИОТО или РИВЪРСАЙТА, незнам последно как го наричат.

Анонимен каза...

ДА не забравите да си направите пак клипче по кабелната как всички председатели на СДС, ССД, ДСБ, ВМРО и още няколко СДС-есета(че не ги помня всичките) си стискат ръцете. КАкто предния път и така пак старата песен на нов глас.

НЕ съм ПЕЕВСКИ

Анонимен каза...

До кога тези тъпунгери ще ни тровят живота! Няма ли най-после, да престанат да се мислят за незаменими!
Какви десни са те само плюскачи!

Анонимен каза...

А задавате ли си въпроса КОЙ !!!
Всеки път едно и също, къде са новите фигури, кой, за кого. Нека се появят нови хора, къде са.
Аз съм за.

Анонимен каза...

Ще се изненадате.Но нови хора има и ще има.Истински хора.А не дебелогъзести Балеви,и изтъркани местни политици.Нооооо,ще поживеем ще видим.Дано този път дясната идея не бъде предадена"или продадена"за жълти новини.

Анонимен каза...

Ами това е много добре - крайно време е да се разбере, че ГЕРБ Троян няма нищо общо с дясното. Напротив!
Дано десните този път ни предложат кандидат с характер, който да върне десните гласове дадени за Акимов на предните избори с огромно нежелание.

Анонимен каза...

№5 обясни какво значи това "Дано този път дясната идея не бъде предадена "или продадена"за жълти новини" Какви са тези "жълти новини" че нещо не става ясно...

Анонимен каза...

Я този десен другар да каже,защо мълча като п.у.т.к.а. заедно с останалите десни,когато минко амиков зароби Троян с 4 милиона кредит?

Анонимен каза...

Хубаво е когато човек говори или пише, да е нясно поне с фактите - точно "неговия човек" в ОС, Мариела Шошкова, заедно с Даниел Сираков бяха против и извадиха на показ намеренията за теглене на кредит.

Анонимен каза...

По тоз на4ин Даниел направи заявка за кмет или гре6а

Анонимен каза...

Що пък не?

Троянец каза...

Аз пък мисля че най-добрата кандидатура би била на Милко Станчев...умен,авторитетен и разбран мъж...

Анонимен каза...

ЕТО и от мен няколко наистина сериозни имена, които биха променили Троян, а мисля че досега не са участвали в управлението му.

1. адв.Венко Ангелов
2. инж.Тонимир Гечев
3. арх.Иван Атанасов
4. инж.Георги Дренски
5. адв.Петър Яшев
6. д-р Пенко Бамбов

Анонимен каза...

към 13. и кой от тях смяташ, че ще си зареже доходния бизнес за да става кмет? Ти знаеш ли въобще за какво става на реч? А за Гечев въобще не го и пиши. Той е човек, който никога не би спечелил доверието на хората. Я поразпитай как се държи с гражданите и служителите си.

Кочо Козарев каза...

13- от тези избираем е само един и то с уговорки...

Анонимен каза...

Петимата стават определено, но наистина разкарай Гечев само. Но също не виждам кой ще се навие от тях. Това наистина са достойни хора, а и са с бизнес и няма да го зарежат за да се ядосват с кметските глупости.

Анонимен каза...

Не говорете глупости!
Та част от тях са бивши или настоящи държавни чиновници,а за адвоката де е свикнал само да папа ,звучи абсурдно!

Номер 9,да не искаш да кажеш,че Сираков и Шошкова са се допитвали до този другар,дали имат право на собствено мнение?
Те доказаха че имат и не са подлоги,а и като знаеш толкова,кажи ми защо станчев и компания мълчаха като пернишки университет когато кмета зароби Троян с 4 милиона кредит?

Анонимен каза...

13,от твоите предложения става може би само Яшев,въпреки че ако стане кмет ще му се качат на главата, а за Гечев няма да коментирам........рискуваме да разкопае и площада, защото той само това може да прави-язви.А и е време да влязат млади амбициозни хора,не простакели като Тонимирчо, че и за Бамбов не се сещам къде му е капацитета/????????????

Анонимен каза...

18 напълно съгласен ,че само Яшев става макар ,че е много скромен като човек и наистина ще го направят на луд.А за Тонката нямам думи първо през едно друго заведение в Ловеч трябва да мине и после да мисли става кмет.

Анонимен каза...

От всички споменати само Яшев ми допада.Той е и единствения,който е с чисто минало и определено знае как се действа,т.с. ясни са му много неща и със сигурност ще е подготвен!

Пол..... каза...

Честит Ви Никулден.Нека този свят ден донесе на всички много вяра в бъдещето ни,здраве и благоденствие.На Троянци му трябва умен,честен,интелигентен и подготвен кмет с чисто минало.Яшев отговаря на тези критерии.Пожелавам Ви го:)

Анонимен каза...

Чул те Господ ,Пол!

Анонимен каза...

Не е ли Яшев малко мекичък кмета трябва да е с характер за да не допуска вмешателства и да не се превърне в маша на нечии интереси...

Анонимен каза...

Всички много се радвахме, когато бяха разкарани колите пред Явор и "Айгюн". А знаете ли, че този знак който им разрешаваше да спират там, е сложен по предложение на Яшев и той до последно е защитавал това?!
Хайде нека да мислим повечко какво ще избираме - приятел или кмет!
Защото и аз Яшев го уважавам много като човек.
И защото искаме промяна!

Анонимен каза...

Още по малко хора ще останат в този осиротял градец с тези кандидатури които се въртят в саита.Ще си пищем от 2000-3000 км.след време или правите партина на Енкин.

Анонимен каза...

Едно ченге не ви ли стига ,та ревете за още?

Анонимен каза...

Хубаво пишете нечии имена, но дали тези хора искат да се кандидатират? По-добре кажете кои сте чули, че имат мераци за изборите. Аз чух за Акимов, Енкин, Гечев, Ангел Балев, Бойко Пъдарски

Анонимен каза...

Сериозно ли говорите за Пъдарски???????????

Анонимен каза...

Едно е някой да има мераци, друго е хората да си спрягат имена - предполагам, че повечето от изброените, едва ли знаят за това.

Анонимен каза...

Нито един от изброените е способен да направи каквото и да е в позла на Троян!
А този на снимката,я ми кажете какво е направил досега,с какво е известен,че има безочието да се показва в ефир?

Анонимен каза...

Всички,които ги интересува политиката,които са чели или не са чели О Хенри-отворете Дневник и прочетете "Вождът на червенокожите"на Любослава Русева.После пак издигайте кандидатури....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Велик О Хенри!

Велик разказ....опря накрая те да дават пари...

Анонимен каза...

Така няма да стане, оплювковци жалки.Плюете комунизма и комунистите. Плюете десните без да сте достатъчно добре запознати примерно с работата на г-жа Мариела Шошкова като техен представител в Общ съвет.Та тя е по-дясна от всички вас, взети заедно.Милко Станчев явно има план. Подкрепете го!

Анонимен каза...

Щом стигнахме Георги-Гъза-Дренски да става кмет.Боже опази Троян.

Анонимен каза...

Ще го подкрепим като му дойде времето и плана стане явен. То това е единствения шанс.

Анонимен каза...

Може да подкрепим десните, но нека първо да кажат коя е тяхната кандидатура. Как да подкрепим нещо, което не е ясно?

Анонимен каза...

Всяко нещо с времето си.

Анонимен каза...

Забравете за докторите! Като гледам какво е нивото и реномето на болницата, и лекарите в Троян смеееех, голем смех. Нали си имаме вече народен представител лекар...
Да не си губим времето да обсъждаме лекарски кандидатури.

Анонимен каза...

Георги Дренски, Пенко Бамбов и Петър Яшев са идеални за този пост. Но другите не стават за кмет.

Анонимен каза...

към 20

Абе че кой от тези няма чисто минало?

Анонимен каза...

Е нека и аз да взема отношение по темата. Значи доколкото го чета този форум и то всеки ден тук може да се прочетат следните коментари.
Ежедневно започнаха да се намесват имената на доста СТАБИЛНИ, СВЕСТНИ и ПОЧТЕНИ хора като :
Пенко Бамбов-най-успения шеф на троянската болница
Венко Ангелов-най-стабилния адвокат в района
Георги Дренски-един от най-успешните управленци на някогашната гордост на троянската икономика-ЕЛМА.
Петър Яшев-най-успешния полицейски шеф, който наистина не успя за толкова години не се забърка дори в най-дребен гаф.
Тонимир ГЕчев- който лош или добър незнам, ама а стане авария през нощта и той е пръв на линия, докато не се реши проблема. И понеже имам преки впечатления от работата му мисля че се съумява да се справи.
Ежеминутно се плюе против ЕНКИН, ПЕЕВСКИ, АКИМОВ и др. Моя скромен извод е че тук в този сайт влизат някакви СВРЪХ УМНИ И БЕЗГРЕШНИ ХОРА. Имам предложение нека си напишат имената и да се кандидатират направо за депутати, за да оправят страната.
Имам и един въпрос от тези "експертни оценители" някой има ли поне средно образование???

МЛАДЕЖА

Анонимен каза...

Или са само някакви комплексари след като могат само да обиждат.

Анонимен каза...

Еми браво, като изключим д-р Бамбов, какво става, предлагат се номенклатура и "милиционер". Браво! Има бъдеще Троян!

Анонимен каза...

И как решихте че Венелин Ангелов ще е добър кмет?
Човека досега освен практиката като адвокат,се занимаваше с покупко-продажба на недвижими имоти!
И какво следва,ще продава и купува земя и ще води дела,а Общината ще върви напред?
А и какви ли значими дела е водил,за да вдъхва респект?
Не беше ли той адвоката на игумена,който осъдиха на скоро?

Анонимен каза...

Мисля си, че за кмет трябва човек който да има и повече лидерски, и управленски качества, и да може да покаже качествен екип с който ще работи. Личния професионализъм малко по-назад. За какво ни е примерно перфектен хирург или адвокат, който няма никакъв административен и управленски опит.
В сегашното блато в което сме си мисля, че трябва да е и човек, който познава проблемите на общината, така че с избирането му да заработи веднага, а не да го чакаме да се ориентира 1-2 години.

Анонимен каза...

Много добър коментар 45-ти,напълно съм съгласен!

Анонимен каза...

Здравейте, от всичко изчетено до тук като критерии, имена и факти, и базирайки се на 27-ми май нещата клонят към Бойко Пъдарски.
Незнам какъв му е случая на 28-ми и ще е хубаво ако има нещо конкретно да каже за да го имаме предвид. Иначе всички останали сте ги оплескали по един или друг начил.
Ако не вярвате прочетете внимателно отново всичко отначало.

Анонимен каза...

Ако не се лъжа, за Пъдарски се чу,след като Валя Букарева и обединеието което предсатвлява, подгониха Общинарите за циганите с каруците !
Т.е. до преди това анонимен,и след това пак същото...
Въпроса не опира само до поста кмет.

А наследството което ще остави надолу по етажите включващо:
главни експерти,назначени пенсионирани ченгета,щерката на тоя и оня селски кмет,племенницата на трети селски големец,и цялата Общинска сган,която заедно с и.д. Кмет завършват картинката...

Анонимен каза...

Стига доктори(мафиоти) и лакоми даскали --трябват специалисти (да запазят малкото останало в града.Герб имат дора кадрова политика-видяхме,по зле и от тройната коалиция???????????????????

Анонимен каза...

Какъв Бойко Пъдарски бре хора? Явно не знаете нищо за него. Злоупотребява с чашката, масата и т.н. Лошо отношение към хората - тип Тонимир Гечев. Не е в час въобще. Срам и позор. Трябват качествени хора. Нека видим какво ще предложат синята коалиция. За сега още е рано да спрягаме имена. Нека му дойде времето. Остава малко време. От напролет вече всичко ще е ясно.

Анонимен каза...

Уважаеми форумци,град Троян е имал и години на възход. По -стари троянци все още с умиление си спомнят за Пенко Даскалов кмет на Троян ,който с управленски опит,труден характер но и успешно управление ,е разбира се и със финансов ресурс промени облика на Троян. Това го казвам в положителна подкрепа за инж.Тонимир Гечев,в който съзирам сходство на такъв тип характери.Напълно съм съгласен с по-горните коментари,че този човек е работохолик,познаващ до най-малкия детайл ифраструктурата на общината ни.В този смисъл питам? Търсим работещ кмет или кмет ,който да ни представлява пред побратимените ни градове в чужбина?

Анонимен каза...

Тонимир Гечев,първо му липсват първите 10 години от възпитанието които са много важни за един кмет и второ малко ли се налапа от ВиК,като изцяло държи доставките и оборотите там, съответно и комисионните за него са доста сериозни!!Затова е такъв голям работохолик няма все още луди да работят за слава. Да вземат да го поразровят малко откаде е купил 2-та си апартамента в София и с какви пари разполага пък тогава да го предлагаме за кмет?А за инфраструктурата си прав незнам дали има някои последните 50 години да им е е... мамата повече от него.За пет лева работа за 50 беля,важното е да се влагат повече материали и да се взема комисисона ,това е Тонката.

Анонимен каза...

виж какво, преди да се изказваш, не е лошо или да прочетеш статитията отново за да разбереш кой е той и какво е направил, ако пак не разбереш кой е, нека аз ти обесня. Г-н Милко Станчев е заместник министър на земеделието и горите в правителстовото на г-н Костов и понастояще прецедател на ДСБ Троян. Има много повече заслуги от колкото вие всичките. Вие (номер 30) освен че клеветите всички и всичко, в голяма доза сте и дезинформиран и дори не можете да четете с " разбиране" редакторски издържан текст. Г-н Станчев има пълното право да се изявява кадето си иска, както и Вие разбира се, но разликата е, че Вас за огромно ваше унижение никой не ви попита.

Luk каза...

Забравихте Лалка Циганката.И тя има качества и чисто минало.И с хора може да работи.

Анонимен каза...

Така,и какво е направил Милко Станчев?
Като почваш да казваш нещо го довършвай,иначе само джафкаш като пале!
Дай примери за направеното от господина,в професионален и обществен план!

Анонимен каза...

Лалка е добра кандидатура,поне е търговец по образование(по добре от даскал)

Анонимен каза...

Доста неуки хора се упражняват тук.Към 56-ти
анонимен:търговец е професия,а не образование!
За ПРОФЕСИЯТА търговец е подходящо,но не е задължително икономическо ОБРАЗОВАНИЕ.Схващаш ли?
Търговец на семки /и политик /можещ да станеш и ти без образователен ценз.

Анонимен каза...

Тоя 56-ти е някакъв недоучен калпазанин,който избива комплекси на тема даскало.

Анонимен каза...

Написаното е шега ,извинявайте ----56-ти,защото тук се споменават такива 4е така трябва.Ние имаме кмет и той Минко Акимов ????????? НАЛИ

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |