Сашо Данков: „Ние кмет си имаме”

* Задача №1 на ГЕРБ в Троян – местните избори догодина
* Дилян Енкин още не може да преглътне загубата си на миналите избори и се опитва да дискредитира кмета Минко Акимов, твърди лидерът на ГЕРБ – Троян

Поводите за разговора ни със Сашо Данков – областния зам.-управител и председател на троянската структура на управляващата партия ГЕРБ, са (поне) два. Преизбирането му наскоро за лидер на общинската партийна организация и, не по-малко важното, утвърждаването му на поста от централата на ГЕРБ; което, на фона на достата рокади по върховете в общинските ръководства на партията в Ловешко и скорошната подмяна на областния лидер д-р Анатолий Йорданов с Николай Нанков, звучи като оценка за добре свършена работа и оправдано доверие. И второ, но не по значение – задаващите се със страшна скорост местни избори след по-малко от година и витаещият въпрос коя ще е кметската кандидатура на „герберите” в Троян.

*****

- Г-н Данков, наскоро областният управител на Ловешка област Николай Нанков пое и партийното ръководство на областно ниво. Как ще коментирате този факт, не носи ли риск съвместяването на двете власти – административната (държавната) и партийната?
- Единственият риск са увеличените отговорности на г-н Нанков. Но той е подготвен, амбициозен и много работлив млад човек и със сигурност ще се справи отлично. Освен това г-н Нанков е човек с идеи, което е изключително важно и е път към успеха.

- В някои общински структури на ГЕРБ в нашата област досегашните лидери бяха сменени. В Троян Вие безпроблемно спечелихте втори мандат. Защо тук нямаше трусове?
- Наистина – бях преизбран, а после и утвърден за нов 4-годишен мандат като общински координатор на ГЕРБ в Троян. Този избор означава две неща. Че в ГЕРБ – Троян има единство и работим консенсусно. И другото – че в централата оценяват досегашната ми работа и изобщо работата на ГЕРБ – Троян като успешна. Тук ще използвам повода да спомена още няколко имена: Петко Пенков е нашият организационен секретар, а сдруженията към ГЕРБ, женското и на бизнеса, ще се ръководят съответно от Маргарита Хаджийска и Петър Стоименов.

- Какви са актуалните задачи пред ГЕРБ – Троян?
- Задача №1 са местните избори, до които не остана много време. В този план силите ни в момента са насочени към утвърждаването на структурите по селата – ние имаме свои структури във всичките 21 села на общината. Разбира се, тук има много какво да се желае, например поправянето на някои грешки от предната изборна кампания.

- Какви грешки?
- На някои места заложихме на неподходящи хора, но никой не е застрахован от подобно нещо.

- Големият въпрос е коя ще е кметската кандидатура на ГЕРБ – Троян? Чуват се различни слухове.
- Ние кмет си имаме. Разбира се, г-н Акимов не е безгрешен, но с течение на времето доказа възможностите си. Вижте напоследък какво става тук – откриват се нови пътни участъци, ремонтирани училища и детски градини, успешно се работи по големи инфраструктурни проекти.

- Но се говори, че между вас с г-н Акимов има някакви търкания?
- Това са спекулации, с кмета работим в пълен синхрон. Казано по друг начин – в Троян между общинското ръководство и ръководството на ГЕРБ няма никакви противоречия. Тук искам да добавя още нещо – в пълен синхрон е и работата ни с нашия депутат д-р Станка Лалева, която всеки понеделник има приемен ден в клуба на ГЕРБ – Троян, от 10:00 ч.

- Знаем, че ГЕРБ спечели властта – и в национален план, и тук, в Троян – в името на промяната, като алтернатива на управлението на БСП. Но се забелязват доста топли отношения между кмета Акимов и предшественика му инж. Дилян Енкин – бившия „червен” кмет на Троян, дори ги подозират, че „играят” в комбина. Което пък може да се изтълкува, че ГЕРБ и БСП в Троян са в топли отношения. Вашият коментар?
- Истината е съвсем друга. Всичко това, слуховете за уж „топлите” отношения между Дилян Енкин и Минко Акимов, се подхранват от г-н Енкин. Ще попитате защо? Ами защото г-н Енкин още не може да преглътне поражението си на местните избори през 2007 г. и се опитва да си отмъщава и всячески да дискредитира кмета на ГЕРБ. А относно приказките, че ГЕРБ и БСП в Троян са съюзници - това са подобни спекулации.

Интервю на Генадий Маринов

92 коментара:

Анонимен каза...

Ще видим

Анонимен каза...

Погледнете външня вид на другря Данков и вадете изводи за него,Улигофрен,

Анонимен каза...

Трябва да се побратимим с някой град в Северна Корея

Анонимен каза...

Кои сте вие, които си имате кмет?

Анонимен каза...

Тоя дрисък Сашо да не се хвърля като чекия на пясък защото му идва коледата,

Анонимен каза...

Ако в ГЕРБ на това му викат добро управление, интересно ми е кое тогава е лошото? Със сигурност научих, че съсипването на един индустриялен град и превръщането му в допотопно село било добро управление. Аман от хора, които много си повярваха

Анонимен каза...

Каквото ръководството на ГЕРБ на национално ниво - такова и на местно ниво.
Преди самовлюбените хора се наричаха НАРЦИСИ, сега се наричат ГЕРБЕРИ.
А за делата на Минко Акимов - просто няма нужда от коментар - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!

Анонимен каза...

То какво може да очаква от един амбулантен търгвец на менте ракия,каквато му е ракията такъв е и Сашо ,МЕНТЕ,

Анонимен каза...

"Откривали се нови пътни участници"!??!?
Абе мамицата ти комунистически олигофрен недоклатен.
На един недоправен полуремонт на съществуваща улица,ще казваш че бил нов участък ли бе!
И тоя олигофрен миньо де се е нагъзил на енкин,ще отричаш че е така?
Брат ти беше захапал Елма и не можеше пиле да прехвръкне без да му оскуби перата !

Концлагери за вас!

Анонимен каза...

Надутия пуяк Йордан Данков първо оскуба Машстрой и после Елпром, А сега великия икономист развива СЕЛСКИ туризам ,Само,че с какви пари ,Сигорно от пестене от закуски като Главен счетоводител,

Анонимен каза...

Този "велик" троянски лидер на ГЕРБ Сашко е толкова глупав, че явно не разбира каква мечешка услуга направи с това интервю на съпартийците си. Но какво да искаш от един посредствен човек. А пък Енкин ще си умре от смях като го прочете. Сашо...Сашо... ама ти не си виновен, горкият!

Анонимен каза...

Като казахме туризъм...
Диляне, я подшушни там къде трябва ,да проверят к'ва туристическа такса плаща баш хотелиера Данков,че кога мина все има коли спрели в двора.
Сигурно лев-два месечно,криза е,няма хора...

Анонимен каза...

Има ли смисъл да се прави повече реклама на тези комунисти.Дайте да издигнем една достойна кандидатура дето да им потърси сметка за миналото,иначе ще си стоим без голям магазин и бензиностанция,вечно газещи в троянските лайнарщини.

Анонимен каза...

Каква ти такса,Та те със Сашо знаят само муцат от общината и от честните данакоплтци,

Анонимен каза...

До края на годината се чакат яки фалити на назначените капиталисти в Троян.

Анонимен каза...

Сашоооо,едни хора искат ракия!
Софиянци са,да ти се намират десетина килца,колко я арчиш?
Звънни ми,не по-добре ми прати мейл на пощата :

anticorruption@lovech.government.bg

Анонимен каза...

Пишете си...не ми пречите :)))

Сашо Данков

Анонимен каза...

Как ще ти пречим!?Той някой по-нагоре е написал каква ти е диагнозата!!!!Не знам ,обаче какво лечение съдбата ще ви назначи на вас братя Данкови.Няма да може все да ви излизат сметките...

Анонимен каза...

На такъв цървул като теб какво икой ще му пречи,

Анонимен каза...

1. Поздравявам човека, който е написал коментара за ракията. Явно доста хора знаят за тази далавера.

2. Ясно е че БСП-Колю Кацаров и Акимов са дупе и гащи и догодина от БСП ще издигнат някой неизбераем глупак, за да може Миню Трапчански да бъде преизбран.

3. Редно е г-н Маринов да даде думата на Енкин, на Пеевски и на други местни политици и да й публикува статиите, а не само на властимащите.

4. Наглост е този ......... Сашо Данков да пише тука: Че не му пука. Явно трябва да му се потърси отговорност от по-големите шефове в парттията. Не случайно и аз съм привърженик на ГЕРБ и премиера Борисов, но на тези боклуци тук на местно ниво мога само да им кажа да вървят по селата си и да не стъпват в града.

Анонимен каза...

Поздрави на фотографа за точния ракурс ,в който е хванал горния субект.Много показателен за интелекта и морала на това"недоразумение".Как изобщо има смелост да дава интервюта и мнения за нещата.Тук е мястото да кажем,че трябва да се внимава за следващите избори-да не бъдат отново купени!!!!

Анонимен каза...

От кога общинските секретари на БКП, станаха ревностни защитници на демокрацията! Облякъл се Илия, пак в тия!

Анонимен каза...

Нека не ти пречи,ще дойде голям ден - малка пита и за вас.И людете троянски като се сетят някога за вас ще ви теглят по една майна,и ще добавят "абе добър беше ама добре че умря",ай сполай!

Анонимен каза...

"Пишете си...не ми пречите :)))

Сашо Данков" - ЕМИ МНОГО ХУБАВО,ЕВАЛА- ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ,АЙДЕ ПАК ИДВАТ ИЗБОРИ, ТОГАВА И НА НАС НЯМА ДА НИ ПРЕЧИ

Анонимен каза...

Народа е тъп и си заслужава съдбата. Нали вие сте ги избрали. От три години всеки човек в този град( а аз познавам много) казва: О аз за тях не съм гласувал. Е тогава кой ги е избрал, нали не са паднали от небето. Така че като сте си ги избрали да ви управляват много ви моля без обиди и лоши коментари.


Г.Р.М

Анонимен каза...

Към 25-ти:
Човече, много си прав! И аз съм от тези, дето гласуваха. Като сме си ги избрали, сега ще им сърбаме попарата! Да сме внимавали повече тогава, ама уж за по-доброто бъдеще на града ни го направихме. А виж сега какво прекрасно бъдеще ни очаква - да продължаваме да работим за благосъстоянието на клана Акимови (язък за гръмките му обещания и за наивността ни преди 3 години), както и за нескончаемите интереси на разни очилати бизнесмени (иначе добри хора, все с благотворителност се занимават, хаха!). Май пак ще играе парата!
Ей, хора, може да се сбърка, ама поне не се продавайте!

Анонимен каза...

Че тоя Сашо, като го преизбрали, може ли да каже колко са членовете на тая смешна организацияв Троян? То тъй и баба може..
Ала-бала, имали си кмет, кмет та дрънка.
Абе пич! Ти май и ти не си вярваш, а

Анонимен каза...

Грешката на всички дето гласуваха за Акимов и сега се вайкат е в това,че никой не се сети че гласувайки за Акимов,всъщност гласуваха за бат ви Бойко.Без да се замисля че той никога няма да дойде тук и че този който издигат е кръгла доказана нула и че нищо по-съществено няма да направи.Народе на избори не гледайте лидерите на партиите,а кандидатите на местно ниво!

Анонимен каза...

Скъпи съграждани загрижени за бъдещето на града ни,

след като догодина бъдат издигнати следните кандидатури:
1. Миню Полицейски от Трапето-ГЕРБ
2. Неизбераем младок от БСП
3. Илиянчо Пеевски от ДПС
4. ДИлян Енкин от АБВ
5. СДС-етата , царчета, демократи и други ще издигнат някой толуп който даже не може да говори, а мучи камо ли да бъде кмет.

За кого мислите да гласувате? Защото аз мисля, че града ни ще бъде тотално ликвидиран след местните избори догодина.

Троянски мислител

Анонимен каза...

Ами да,до колкото знам само тази година към 7000 души са напуснали града,вероятно тенденцията ще продължи,защото няма какво да се прави в Троян - ни работа,ни управа,ни хипермаркет,ни светлинка в тунела за младите хора.

Анонимен каза...

Като сте тръгнали да плюете по дейноста на Данков, коя от вас госпожици може да ми каже името на бившия заместник областен управител и какво е свършил за Троян?
Към 13ти:
Абе бахур теб бензиностанция и магазин ли ще ти оправят живота?Няма да ти кажа простак.Ще ти цитирам Маркс:
"Битието определя съзнанието".
Все пак Лук Ойл в Троян ще има, а защо няма кауфланд,била и т.н. на терена на ЕЛМА си питай другарите Енкини дето цяла пролет клечаха с челниците до късно с банда геодезисти по плаца да замерват.

Анонимен каза...

до номер 9 Както казваше Айса на народите с къса памет им е дълъг прехода.Та господин Данков е прав като казва ,че се откриват нови пътни участъци.Имаме напълно нов пътен участък с напълно нов асвалт ,до тяхната вила с брат му в Бълканец.За 4 години не е малко.

Анонимен каза...

Явно 31 си пада по бахури тогава да ги лапа,щото след време в Троян ще останат само 65 годишни бахури или тои си пада по дърти бахури???????

Анонимен каза...

29, към №5 прибави Ангелчо Балев, че и то горкото много си вярва. Иначе е ясно - при батаците, които са в общината, никой свестен човек няма да се кандидатира. Зам.областният от два дни пък обикаля фирмите да му дават пари за спорт! Докъде сме се докарали. Обаче доста фирми отказали, така чух. Да си вземат пари за спорта от онези 4 млн кредит, дето изтеглиха на наш гръб.

Анонимен каза...

Дайте предложение за кмет де...кой бихте искали да бъде?

Анонимен каза...

Аз съм най-добрата кандидатура за кмет на Троян!
Аз АЗ АЗ АЗ и пак АЗ!

Анонимен каза...

Искам да има избори и за областни управители и за грацки прокурор!
ИСКАМ!
И за шеф на полицията!

Анонимен каза...

И за съдии най-вече!

Ели Василева каза...

А аз искам да се отнеме правото на избор на такива като теб, №37. Ако ти,който пишеш "грацки", трябва да определяш моята съдба и тази на детето ми чрез твоя избор... Боже, опази.

Анонимен каза...

Правилно Ели!
37-ми,марш в Камбоджа!

А аз искам да попитам този веселяк на снимката:

"Абе баце,кои сте Вий бе?"

Анонимен каза...

Този веселяк се нарича Сашо Църволанков-Ракиджията,

Анонимен каза...

Не бе, по-точно това е Сашо нагажДанков!

Анонимен каза...

Мяза ми на прасе пред заколение. Има същия тъп поглед и идиотска усмивка. Абе, дали пън някой в този град харесва Миньо и Сашко?

Анонимен каза...

Големи успехи голем смееееех. Тия хора знаят ли какво е успех или просто са си набили главите в задниците и невиждат нищо наоколо.
Иначе Акимов и Енкин не били дружки смеееех голем смеееех.
Може ли г-н Трапчански да покаже един одит на предишното управление (при положение, че е публична тайна, че Енкин без далавера не пипаше нищо)? Може ли г-н Акимов да не знае, че при смяна на шеф първото нещо което се прави е смяна на секретарката или там играта е друга?!
Жалко Много жалко за излъганите ни надежди. Ако има още такива интервюта най-вероятно ще ГЕРБ ще има и проблем по изборите, а ако другаря Акимов пак се кандидатира със сигурност ще ги загубим.

Анонимен каза...

Акимов си точи зъбките за втори мандат, разчиства си пътя към него /правейки необходимото да злепостави други кандидатури/и е 100% сигурно, че ГЕРБ ще загуби. Изобщо питам аз - кои са истинските гербери в Троян? Вие какво правите по този въпрос или и вие задници Минкови лижете?

Анонимен каза...

Сашко, като ви гледам синхрона за който говориш: ти, Станка и Кмета ми се плаче. И от трима ви да взема най-доброто пак се съмнявам да събера един читав.
Иначе Акимов изобщо да си избие от главата идеята за втори мандат.

Анонимен каза...

Ехо, ГЕРБЕРИТЕ, Вие кмет си имате ама до края на октомври 2010 година. След това никой няма да иска да се сети за вас дори. Хубавото е че има избори - догодина местни, през 2013 - национални. Дано само до 2013г. има още избиратели в тази жалка държава. Че по-големи унищожители на нацията от Вас ГЕРБЕРИ НЯМА!!!

Анонимен каза...

до 47:
До октомври 2011 година!

Анонимен каза...

Видяхте ли ФорумЪТ как са стръскали гащите на Ангелчо Балев?

Анонимен каза...

Да даааа вчера им гледах сайта!
И на оня петел Пъдарски!
Види се че в Троян има хора,има и надежда!

Анонимен каза...

като идат на власт забравят от каде трьгват

Анонимен каза...

Да се радваме поне и на петел, че другите направо са измрели. След като немогат да вдянат (или не им изнася) какво ги питат колегите от ФорумЪТ егати общинския съвет, егати управата

Анонимен каза...

Я да си дойдем на думата и да видим за кого да се гласува. Ясно е, че кандидата не трябва да е бил до сега кмет на Троян.
Май най-добре ще е партиите да се обединят около някой който не е техен член щото като им гледам членската маса то... НЯМА КОЙ

P.S. Между другото има не лоши критерии в коментарите(номер 64 и 65) от допитването за битака и хипермаркетите

Анонимен каза...

Абе,аман от курви тези дни,женски и мъжки и все герберски.За смях станахме и на кучетата,то светът ни се смее отдавна на акъла.Покрай тия простотии си спомних бай Радой Ралин,под шипковия храст пред кино Изток с неподражаемият си тембър...."Пойебе са,пойебе са,после станье...пойетеса!" И друго:"Абе,Драже проста,кой ти даде поста?Даде ми го Вожда,дето ме оножда...." Очевидно приемственост има,не случайно сегашният носеше гърнето на бившият.....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

53-ти, хората, които стават, не искат за оправят на Миньо батаците. Това е жестоката истина.

Анонимен каза...

Абе не искат ама ще се наложи.
Много е лесно само да седим, да си чешем езиците, да намираме кусури и да викаме няма кой. Като няма кой да го закриваме този град и да се спасяваме нанякъде.

Айде сега мислете за някой дето не е много партиен, дето да става, пък и да се навие да оправя батаците на досегашните кметове.
Все някой ставащ трябва да се навие в крайна сметка.

Анонимен каза...

То свесен мераклия едва ли ще се намери, ами поне да е по-малко луд и да търсим начини да го накараме нещо да върши.

Анонимен каза...

Кой ще е този луд да става кмет в тези години. Все едно да си направиш харакири...

Анонимен каза...

ОК, Тогава да му слагаме чертите на този град и да си ходим.
Минко и Дилян пак ще се надат и ... господ да ни пази.
Поне да обсъдим някой, а като откаже тогава да се вайкаме, че няма кой.

Анонимен каза...

Анчо Балев

Анонимен каза...

Колкото до човек,който става мисля,че има един такъв! инж.Тонимир Гечев! Замислете се за това предложение.

Анонимен каза...

61-ви, във всяка работа е важно кой я върши. Кметът трябва поне малко да умее да работи с хора.

Анонимен каза...

Ангел Балев досега какво направи за града като шеф на общинския съвет? Освен да вземе тенискортовете за своя облага. Колкото до Гечев - той категорично не може да работи с хора и не става за тази цел. Неговите мераци също са ясни.

Анонимен каза...

14 години затвор за дърводелеца убил жена си по садистичен начин- това е постановил ЛОС.Живота в тази държава е нищо,а Вие си хабите само нервите да се разправяте с ГЕРБ

Анонимен каза...

61 ти сериозно ли говориш.Чувал ли си го как разговаря с подчинените си този човек.Имал съм няколко срещи с него,той си е направо са освидетелстване какъв кмет.

Анонимен каза...

Само намирате кусури и знаете да лаете.Гражданите на Троян са си виновни.Сега нямата право да обиждате човека, дори и брат му.

Анонимен каза...

Не взимам страна. Но всичко е безкрайно анонимно, бе хора. Дори корифея, без да му отричаме качествата, и той... Защо, нали иначе се пъчим, знаем, предлагаме,кретикувамае,назначаваме... о, български манталитет, от нас ништо не става Съжалявам, в яда си има и правописни грешки. Не ни е виновен никой, стова сме си...

Анонимен каза...

троянци,да си внесем от америка ,тук вси4ки политици(герб,бсп,атака, вмро и другите)са един дол дренки все за джоба .Какво 6те кажете за ми4о генковски -от Оре6ак

мичо генковски каза...

Преди да каже някой за мене трябва да кажа аз.Не съм кандидат и няма да бъда кандидат за кмет.

Анонимен каза...

Добре г-н Генковски, а ще подкрепите ли кандидата на олигофрена от снимката отново?

Анонимен каза...

Ще го подкрепи, както много пъти досега е доказал. Ти какво друго очакваш?

Анонимен каза...

Очаквам да чуя от него ясен и категоричен отговор.

Анонимен каза...

Да, ама пак няма да знаеш как ще гласува. Мичо си е хлъзгава риба.

Анонимен каза...

Затова искам да си напише позицията. А пък после ако смее, да се обърне отново.
Но той няма да го направи(да каже ясно дали подкрепя кандидатурата на Акимов), защото го е страх!
Което всъщност е негово право.

мичо генковски каза...

На №74 - От какво и защо да се страхувам - животът ми е в своя край, нямам внуци, за които да съм загрижен...
На № 73 мога да кажа - Видимо не съзнавате, че става дума за активна политическа подкрепа, а не просто за един /моя/ глас. И още - всеки политик трябва да бъде "хлъзгава риба" /по Вашия израз/.Тъкмо в това се проявява политическото изкуство. Вярвам съзнавате, че с това - с умението си да лавират - са влезли в историята политици като Талейран, Чърчил,Кисинджър,Бжежински.Не се сещам за техни гафове в кариерата им.
На № 72 - Тъй като "хлъзгава риба" не означава лъжец, ще Ви кажа истината - на редките срещи и разговори, които сме имали с г-н Акимов оставам с впечатление, че той не очаква подкрепата ми на предстоящите избори.Това е нормално защото преди повече от 4 години аз видях надвисналите заплахи за Троян. Включих се в политиката с единственото намерение да спасим каквото може.За съжаление не ми беше позволено.Впрочем по-добре да кажа - не успях.Какво да се прави - не от всеки става Талейран.Независимо от това твърдя, че въпреки пропастта, в която Троян се срина, има какво да се направи за възкресението нашенско. Но кой ме пита...! Бих споделил вижданията си за пътя на спасението пред всеки кандидат за кмет стига той да пожелае. Но политическият опит и практика, които имам, не ми позволяват да натрапвам идеите си. Най-малко пък на г-н Акимов.

Анонимен каза...

За какви виждания думаш бе Мичко? Ти беше идеолога на Партията в Троян и само поразии остави , а сега искаш акъл да даваш и се натискаш да се тъпаниш по медиите. Че кой е луд да те слуша ? Я се кротни , че на младите им се повдига от пяната стичаща се от лигавата ти морда!

мичо генковски каза...

На 76 Чувствах се длъжен да отговоря на желанието на неколцина,вероятно активни участници във форума. Написаното не е адресирано към тебе, но ме предизвикваш да ти напомня, че поразиите /срив на троянската икономика, небивала безработица,абсолютен застой и дори връщане назад във важни сфери на обществения живот/ се случи доста късно след като Партията отдавна вече я нямаше.Не искам никому акъл да давам. Напротив - погледни по-горе и прочети.Дословно съм написал, че политическата ми практика не ми позволява да натрапвам идеите си. Ти явно таиш някаква огромна злоба и завист та затова не вникваш в написаното. Като поет и писател трябва да избягваш каруцарската лексика За тебе обаче е важно да бъдеш зловонен...
А иначе съдбата на родния ми град продължава да ме интерисува.Пак по-горе написах и повтарям, че имам виждане какво трябва да се направи. Надявам се, че и ти имаш идеи. Щом не ти харесват моите предложения, напиши своите.Уверявам те аз ще погледна на тях конструктивно и ще ги подкрепя, ако са градивни

Анонимен каза...

Г-н Генковски, грешите като обръщате внимание на подобни реплики. Те само нарушават основната идея на форума - търсене на изход от тежката ситуация, в която изпадна Троян.Поети-каруцари явно няма да бъдат от полза.

Анонимен каза...

Благородно завиждам на М Генковски за силната му привързаност към Троян, за готовността му да работи за Троян без да заема командирски пост.Не са много хората с такъв подход и просто трябва да ги уважаваме.

Анонимен каза...

Мичо Генковски не може да избяга от миналото си, според мен той не се и опитва,но трябва да ви кажа, че той беше първия и единствен съветник от групата на герб, който още преди около две години каза ясно и открито че нещата не се случват и че трябва да се промени начина на управление. Без да се притеснява, че Акимов и компания не искат да слушат такива неща. Тогава не го послушаха.
Сега доколкото разбирам казва, че има нужда от нови(други)хора. И е напълно прав. Този (тези)толкова могат - това е очевидно, след като за тях всичко е идеално!

Анонимен каза...

Грешката на г-н Генковски е, че не си живее спокойно, но явно не може да преодолее болката от умиращия град и се опитва със сетни сили да спаси нещо от лешоядите.

Анонимен каза...

Без съмнение М Генковски е един трезвомислещ човек, който е на "ти" с политиката. Не го познавам лично, но ми прави впечатление с реалистичните си оценки както на миналото, така и на случващото се през последните години.Каруцарските оплювки, па макар и изречени от "поети" не променят мнението ми за Генковски.

Анонимен каза...

Към 76 - Не може да се скрие личната ти непризън към г-н Генковски. Може и да имаш лични причини за това, но тук става дума за съдбата на града ни.Благословен ще е всеки, който намери спасителната формула. Ще те призная когато дадеш своята формула за спасение и се подпишеш с името си. М Генковски постъпва точно така и това ме кара да го уважавам.

Анонимен каза...

За 76 - Ще ти бъде здравословно, ако проумееш, че твоите оплювки към Генковски се появиха точно в най-неподходящия момент. Неколцина форумци пожелаха от него да изрази ясно становище - ще подкрепи ли М Акимов на следващите избори? Веднага си представям как щеше да се скриеш ти, ако такъв директен въпрос беше зададен към тебе. Имаш нещо против господина - изрази го, подпиши се и нещата ще станат ясни. Още повече, че очевидно той знае кой анонимко бълва помията срещу него.

Анонимен каза...

Дайте имена за коментари -без зна4ение от партия???????//Да не станем голямо село

Анонимен каза...

Към 61 - няма какво да се замислят хората за инж. Тонимир Гечев,малко ли се налапа от ВиК, изцяло държи доставките а оборотите там, съответно и комисионните за него са доста сериозни!! Да вземат да го поразровят малко откаде е купил 2-та си апартамента в София и с какви пари разполага?? Заради многото пари във ВиК и братята Данкови са наточили зъби за мястото на Гечев....

Анонимен каза...

86 абсолютно точен краино време е за ДАНС,че тия момци се вземат много насериозно вече.

Анонимен каза...

Като казахте апартаменти в София...
ДАНС да вземе да провери желязненския крадец как купи 2 апартамента в София,пежото и прочие...

Анонимен каза...

Продал е на баща си свинарника в Голяма желязна - от там са парите.

Анонимен каза...

Сашо Данков също има два апартамента в София.Купил ги е с пенсията по болест, която взема.Честно нали?

Анонимен каза...

За отмора-поезия......
"Изгорички и из храсти
се спотайват герберасти.
По полета ходят-бродят,
искат да ме герберОдят.
Мислех,че съм хванал глисти,
то излезе-герберисти.
Тичам при джипито аз-
той излезе гербераст!
Гушнах се със яка кака-
оказА се герберяка.
Туй подтисна всяко щение-
не постигнахме сношение....."
Посвещава се на безименният младеж,спуснал се с каяк по наводнената Южна дъга на Околовръстното.....АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Не че защитавам някой от по-горе споменатите,но Вие харесвате ли все пак някой,или убивате свободното си време...?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |