Дълбок дол ще е домакин на последния кръг от ATV шампионата

* Надпреварата е кръстена "Mud or snow Challenge 2010”, очакват се над 40 състезатели от няколко държави * Голямата атракция - транспортният министър Александър Цветков лично ще представи двамата български участници в рали „Дакар 2011”

ПРЕЗ ТОЗИ УИКЕНД (13-14 ноември) на оффроуд полигона край с. Дълбок дол, Троянско, ще се проведе последният кръг от тазгодишното издание на "ATV Challenge Cup 2010" (състезание с моторни четириколки /ATV/ - бел. Т21 ). Финалната надпревара е кръстена "Mud or snow Challenge 2010” (Кално/снежно предизвикателство 2010) и се очаква участие да вземат над 40 състезатели от няколко държави, включително жени и деца. Припомняме, че първият кръг на "ATV Challenge Cup 2010" също бе на трасето край Дълбок дол, 10-11 април.

ТОЗИ ПЪТ ATV НАДПРЕВАРАТА ще бъде съпътствана и от една любопитна церемония – представяне на двамата българи, който ще участват в започващото на 1 януари рали „Дакар 2011” (първо българско участие в това най-тежко и изключително популярно световно рали); за наша гордост единият от двамата ни участници е президентът на троянския оффроуд клуб „4х4 Адвенчър” и собственик на хотел „Троян Плаза” Тодор Христов, другият е софиянецът Петър Ценков.

ЛИЧНО МИНИСТЪРЪТ на транспорта Александър Цветков ще промотира двамата топ пилоти и ще подкара ATV в демонстративен старт. Присъствието на министър Цветков не е случайно - Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщения застава зад българското участие в рали „Дакар 2011” и е един от основните спонсори. Отделно - шефът на транспортното ведомство е запален почитател ATV спорта и не за пръв път ще яха моторна четириколка.

В СЪБОТА ВЕЧЕРТА (13-ти) в ресторанта на „Троян Плаза” ще се проведе благотворителен търг за набиране на средства за акредитация на български журналист на „Дакар 2011” (за втора поредна година ралито ще е в Южна Америка, като пилотите ще изминат 9000 км в Чили и Аржентина при денивелация на трасето от морския бряг до 4000 м надморска височина). Финалните серии на "Mud or snow Challenge 2010” ще са в неделя (14-ти), като официалното откриване е в 12:00 ч. Закриването на надпреварата и награждаването на победителите е предвидено да започне в 15:00 ч.

Т21

2 коментара:

Анонимен каза...

Та,както винаги,пак нещо недоразбрах-как нашата полиция превежда "off-road" и ако е така що щат из улиците на нашите градове и села с мръсна газ и хвърлящи по минувачите буци кал???И одеве срещнах един такъв "правоимащ" пред болницата.Гаче ли мязаше на Пламен Данов,но аз не го вервам.....АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Някои нямат какво да ядат, други се чудят как да се изгъзят. На един му се сърце свива, на друг му се уй топори. Всеки с проблемите си!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |