Лято 2010: Малко публика, много настроение

* Китарата на Христо Кирилов наистина бе златна и не знаеше граници - от тежък метъл до „Облаче ле бяло”

МАЛКО ПУБЛИКА, но много настроение. Така може да се определи тазгодишното откриване на Лято 2010, организирано от Турклуб „РеМарк” на Даря и Нико Заричинови с подкрепата на Община Троян (неделя, 6 юни, централния градски площад „Възраждане”). Градусът на настроението подскочи още в началото, когато на сцената се качиха възпитаниците на вокалната педагожка Мариета Жекова – Памела Младенова, Милия Манджукова, Илияна Илиева, Димитър Пандурски, Ани Ненова и, разбира се, Христо Младенов, който преди броени дни бе спечелил „Гран при” на международния конкурс за млади изпълнители „Нова музика” в Горна Оряховица. Младите троянски таланти пяха като за световно и достойно „подгряха” импровизираната сцена, на която след тях излезе Христо Кирилов.

ЗНАЕХМЕ, че съгражданинът ни жъне големи успехи в Москва, където живее от години, че е виртуозен китарист и носител на приза „Златната китара на Европа”, но друго си е да видиш и чуеш на живо големия изпълнител. А китарата на Христо наистина бе златна и не знаеше граници – от тежък метъл, през мелодичен рок до… „Облаче ле бяло”; повече авторски парчета на български и английски, едното от които посветено на неговата приятелка (красивата Ирина, литовка, но живееща в Москва, също бе сред публиката – бел. Т21). Близо час и половина продължи солистичният концерт на Христо Кирилов – събитие, което си заслужаваше

Т21

4 коментара:

Анонимен каза...

Скъпо удоволствие за отбрана публика спонсорирано от нашите данъци!
Е питам аз някой ще потърси ли сметка на тоя псевдо туристически деятел за парите които му дава общината ,какви резултати дава той?????
Или отговора е ясен-С такъв рекламодател,такава визия на Троян!
Хак да ни е и чакаме с нетърпение догодина поредното издание на парада на простотията!

Анонимен каза...

Авторът още малко и ще оближе и плочките пред Общината. Чака такова захласване и венцехвалене на принципа "Ние сме най, другите з кучета ги яли!" е смешно и комично, на фона на онова, което е Троян днес - град с висока безработица и без бъдеще!

Малкия принц каза...

Нямам и идея дали има такав лаф, но специално за троянци сега докато четох тези двата коментара измислих нещо!
- върви си един истински троянец, кореняк при това. Няма пукнат лев у джоба, тъжен, намръщен, всички му криви, работа не търси, като му предлагат да го бутнат да бачка някъде, още повече се сърди, защото може да няма пари, ма за толкоз малко и пръста нема да си мръдне. И както си крачи безлично, изведнъж опааа, намира 10 лв на земята. Навежда се бавно, взима парите, и като вижда, че са само 10лв. ги хвърля в кошчето.
- Е па, с тея 10лв къв да го дървя аз? То туй пари ли са? С тоя мой късмет и една 50-левка немога да намеря. Пу !
Току що я съчиних, така, че и да е недодялана без сръдни. хумор да има!

Анонимен каза...

Малки принце,направи добро-самоубий се...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |