Закриха Дните на талантите и интересите 2010

* С голям концерт пред пълна зала участниците си казаха довиждане до догодина
 
С ПИЩЕН КОНЦЕРТ БЯХА ЗАКРИТИ троянските Дни на талантите и интересите 2010, в които се включиха над 600 ученици в 13 конкурса (в различни области на изкуството, литературата, информационните технологии, колекционерството, кулинарията, грижата за домашни любимци и т.н.). Припомняме – инициатор и основен организатор на традиционния вече детски празник е Читалищната библиотека в Троян, с подкрепата на Община Троян и Общинския педагогически център.

МНОГО ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ УЧАСТНИЦИ в Дните се качиха на сцената, за да си кажат довиждане до догодина и да поздравят конкурентите и приятелите си. Разбира се, за първенците в конкурсите имаше и награди и то не символични (и/или безполезни), а желани от всеки: флаш памет за компютър, музикални плейъри, речници, актуални детски книги. Наградите пък бяха осигурени с финансовата подкрепа на Община Троян и на сдружението „Европа директно” (Габрово).

ТРОЯНСКИТЕ ТАЛАНТИ БЯХА ПОЗДРАВЕНИ и от две звезди от съседен Тетевен – сестрите Тоника и Ивелина Андрееви, спечелили в края на миналата година една от големите награди на световноизвестния фестивал за детска песен „Златната монета” в Болоня (Италия); тетевенките изпяха и „парчето”, донесло им престижното отличие – „Руфинка болна легнала” в нов аранжимент  и нов текст на италиански език.

И ОТ НАС
– браво на всички! И до догодина.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |