ПОХВАЛНО: ЧЕЗ преминава към едномесечно отчитане

* Ян Вавера: „Твърдо сме решени ЧЕЗ да води политика на прозрачност, на уважение и респект към клиентите си, към институциите, към медиите, към всички в България” * Атанас Дандаров: „Гарантираме, че измерването на употребената електроенергия ще бъде точно и безпроблемно”

ОТ „ЧЕЗ БЪЛГАРИЯ” ЕАД (компанията е най-големият доставчик на ток в страната, обслужва и нашата община Троян – бел. Т21) заявиха на пресконференция миналата седмица, че имат пълна готовност да започнат отчитането на електроенергията всеки месец. Преминаването към по-краткия отчетен период става след решение на енергийния регулатор и няма да повлияе на сигурността на електроснабдяването и качеството на доставената електрическа енергия, съобщиха от ЧЕЗ.

„ТВЪРДО СМЕ РЕШЕНИ ЧЕЗ да води политика на прозрачност, на уважение и респект към клиентите си, към институциите, към медиите, към всички в България. И това не е нещо ново – това е част от корпоративната политика на компанията както в Чехия, така и по целия свят“, каза Ян Вавера, регионален мениджър на ЧЕЗ за България. Г-н Вавера допълни: „Моята цел е да върна доверието към ЧЕЗ в България“.

ЕЖЕМЕСЕЧНИТЕ ФАКТУРИ, издавани от ЧЕЗ България, няма да претърпят сериозни промени, но ще станат по-разбираеми за клиентите. Фактурите ще съдържат още по-конкретна информация – не само за потреблението на абонатите, но и датите за следващо измерване, отчитане и заплащане на разхода за електрическа енергия. „Имаме достатъчен брой отчетници, които да покрият мрежата от абонати. Това са компетентни хора и ние гарантираме, че измерването на употребената електроенергия ще бъде точно и безпроблемно“, сподели Атанас Дандаров, член на Управителния съвет на ЧЕЗ Разпределение.

ПРЕМИНАВАНЕТО КЪМ ЕДНОМЕСЕЧНО ОТЧИТАНЕ на електроенергията доказва намеренията на ЧЕЗ България да изгражда открити и почтени взаимоотношения с абонатите си и да спазва изискванията на контролиращите институции, категорични са от фирмата.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |