Социалният министър награди „Балканфарма – Троян”

* Директорката Валя Букарева получи приза „Най-успешно реализиран проект” лично от шефа на социалното ведомство Тотю Младенов * Церемонията - в столичния хотел „Дедеман Принцес” * Проектът – за чуждоезиково обучение на служители от дружеството, бе реализиран съвместно с Училище „Европа” 



„БАЛКАНФАРМА – ТРОЯН” АД ПОЛУЧИ НАГРАДАТА „Най-успешно реализиран проект”, която се дава от Министерството на труда и социалните грижи, научи Т21. Отличието бе връчено на изпълнителната директорка Валя Букарева лично от социалния министър Тотю Младенов на церемонията „Работодател на годината 2009” (състояла се в столичния хотел „Дедеман Принцес” на 10 декември). Признанието за „Балканфарма – Троян” АД е във връзка с
реализиран проект за чуждоезиково обучение по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” на ЕС (тази година за първи път се награждават работодатели, участвали в Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” – бел. Т21). По проекта, озаглавен „Усъвършенстване на езиковите компетенции на служители в „Балканфарма – Троян” АД” и продължил 18 месеца, успешно завършиха обучението си 65 души от персонала на троянското фармацевтично предприятие (ръководител на екипа, разработил и реализирал проекта, бе Галина Тончева – мениджър „Човешки ресурси” в дружеството).

ПРОЕКТЪТ СЕ РАЗРАБОТИ И РЕАЛИЗИРА съвместно с Училища „Европа” – Плевен и Троян, научихме още от г-жа Букарева. Директорката специално подчерта, че тази инициатива не е нещо инцидентно, а точно обратното - логично и естествено продължение на дългосрочната програма за обучение по английски език на служителите от компанията; и част от широкомащабната програма за развитие на човешките ресурси в дружеството – в съответствие с корпоративната политика на фармацевтичната група „Актавис”, част от която е и „Балканфарма – Троян” АД.

„ИМАМЕ ОТЛИЧНИ ПАРТНЬОРСКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ с „Балканфарма – Троян” още от 2004 г.”, сподели пък ръководителката на преподавателския екип и директор на Училище „Европа” (Троян) Ива Цакова. Г-жа Цакова изрази задоволство от постигнатите резултати, като открои два фактора, гарантирали успеха: 15-годишният опит на Училища „Европа” в преподаването на английски език – ключов момент за постигането на реални резултати; и не по-малко важното – създадената целенасочена работна обстановка между преподаватели и обучавани.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |