На кафе с д-р Райнов

* Д-р Емил Райнов: „От изборите на 12 май зависи какво ще се случи.
 Да върнем България на хората!”
Парламентарни избори 2013
Платена публикация
С „НА КАФЕ С Д-Р РАЙНОВ” се даде старт на предизборната кампания на „Коалиция за България” в Троян - на 18 април в р-т „България”. Д-р Емил Райнов, водач на листата за 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район, е лекар, бивш зам.-министър на здравеопазването и председател на УС на Националната здравноосигурителна каса.

Д-Р РАЙНОВ ПОДЧЕРТА, че само БСП може да спре ГЕРБ от още 4 години управление и може да се противопостави на безумното управление на България от последните 4 години. Той изтъкна, че БСП може и гарантира провеждането на отговорна социална политика – въпреки кризата; а такава политика е особено нужна в този момент на всеобщо отчаяние, бедност и несигурност в обществото.

„КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ” ще работи и работи за възраждане на българската икономика, за увеличаване на минималната работна заплата и доходите, както и за промени в данъчната политика. Ще работи за ръст на пенсиите и за прекратяване на практиката за увеличаване на годините и стажа за пенсиониране. „От изборите на 12 май зависи какво ще се случи. Да върнем България на хората!”, завърши словото си кандидатът.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |